Alla beställda artiklar var inte med. En artikel är felaktigt. Förutom att allt inte fungerade som det skulle är övriga produkter ok. Där av betyget. Kundsupport och pålitlighet är inte upp till... Se mer
Lotus Proshop är experter på skönhetsprodukter och vi vänder oss primärt till salonger men även privatpersoner som vill använda proffesionella produkter. Då vi själva driver en skönhetssalong där vi utför 3d ögonbryn microblading, fransförlängning, naglar med mera så är vi uppdaterade på marknadens krav på kvalité och kunskap. Saknar ni produktereller har frågor kontakta gärna vår kundtjänst. Lotus Proshop - Skönhetsprodukter Online!
Storgatsbacken 21 a, 33137, Värnamo, Sverige
- +46705538288
- hjalp@lotusproshop.se
- lotusproshop.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Felaktig leverans
Alla beställda artiklar var inte med.
En artikel är felaktigt.
Förutom att allt inte fungerade som det skulle är övriga produkter ok.
Där av betyget.
Kundsupport och pålitlighet är inte upp till standard.
Jag rekommenderar deras produkter
Jag rekommenderar deras produkter. Deras builder gel är väldigt utjämnade o lätt att jobba med. Slippa massa filande efter man lagt gelén, rekommenderat de och super trevlig kundtjänst dessutom stort plus ❤️

Fantastisk service⭐️
Jag handlade en UV-lampa från Lotusproshop som jag tyvärr fick problem med efter några månader. När jag kontaktade kundservice så fick jag otroligt fint bemötande och de hjälpte mig snabbt genom att reklamera och skicka en ny lampa som fungerar toppen👌🏼❤️ Dom var snabba och väldigt serviceminded.

Förstående o pålitliga
En vara som jag beställt slutade plötsligt att fungera så jag kontaktade lotusproshop och har nog allt dig blivit så positivt bemött tidigare! Fick en ny vara skickad till mig bara någon dag efter och de va så trevliga och förstående! Lätt bästa hjälpcentern jag haft o göra med. Rekommenderar starkt!!

Svar från lotusproshop.se
Svarar inte på mail överhuvudtaget
Mailade Lotus Proshop med en produktfråga första gången den 11 nov, påminde igen den 6 november och så ytterligare en gång 11 november. Fortfarande inget svar den 22 november. (Nej, inte i skräppost heller.) På hemsidan skriver man "Frågor om produkter eller beställning? Mejla oss" och först stod det att man svarar inom 24 timmar och nu står det "Vi svarar snabbt!" Nej, det gör ni inte alls! Härifrån vågar man ju inte beställa. Hur ska ni få iväg varor om ni inte ens kan besvara mail? OM nu en vara faktiskt skickas och kunden behöver komma i kontakt, men inte får något svar...? Nej tack. Sköt er webshop bättre och bry er om era kunder först!

Svar från lotusproshop.se
Dottern beställde lösnaglar som var i…
Dottern beställde lösnaglar som var i mycket dålig kvalitet, och dessutom i fel storlekar. När dessa skulle returneras meddelade kundtjänsten att de först skulle fotas och att retursedel endast skickas vid byte. Rekommenderar inte att handla från denna butik.
Bara gott att säga!
Jättebra service och trevligt bemötande!
Bra produkter som håller vad de lovar!

Svar från lotusproshop.se
Jag beställde en EMILIA nagelgel Clear …
Jag beställde en EMILIA nagelgel Clear från dem som de rekommenderade mig när jag ringde dem. Vilken service!!
Är så himla nöjd med nagelgel, alltså gelén sitter som berg!! De håller!!
Kommer fortsätta att handla hos er så klart!! ✅ 😊
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Produkten är ur usel och personalen har ingen känsla för service
Efter min kommentar här, så vart jag blev jag uppringd av lotus personalen om att dom bad om ursäkt och att dom kollat sitt lager att det måste varit fel med för att detta visst som jag beskrev det. Limmet var för tjockt och måste måste haveriet gel på beställning. Dom lovade mig ett annat lim som skulle vara av samma typ för känsliga ögonoch så skulle dom skicka lite extra produkter som ursäkt och ifall jag kunde ta bort min kommentar.
När jag väl prövade det nya limmet, med samma kund då var det samma sak igen. Limmet var för tjockt för att arbeta med oavsett hur länge man skaka den. Tog sin tid och stängde alla fansen som man gjorde.
Denna gång reklamerade jag igen och bad om att istället få tuööbaka mina pengar och att jag inte vill ha kågra flera produkter ifrån dom.
Men nu skyller dom på mig att jag borde ha läst igenom produkt beskrivningen ordentligt.
Vilket jag gjorde, eftersom jag letade på hela nätet just för ett specifikt lim för känsliga ögon.
Men självklart läste jag inte omd en nya limmet som dom valde att skicka till mig.
Och jag måste gå fel på temperaturen här.
Har aldrig haft problem med mina andra lim.
Ville bara hitta ett lim som var specifikt förkänslig ögon.
Tack men nej tack!!
Aldrig mer
Helt oförskämda dessutom
Snabb frakt och bra priser!!
Bra fransschampoo!
Super bra
Exakt samma produkter som på bilderna och jätte bra material för ett billigare pris

Svar från lotusproshop.se
Bra produkter till bra pris och inga…
Bra produkter till bra pris och inga problem med leverans