Please dont indta this appp.......one…
Please dont install this appp.......one of the best cheating apppp.......will spoil your life.....stay away from this appp..........
my amount in deposit in Lotus 365 not in balance by amount no you pay please bro
Bet lagane par pahle temporary error in placing bet likhayega...fr Bet me patti dikh jaane ke bad paisa kaat lega..agar apka patti nhi aaya to...or aa gya to net hi confirm nhi krega...
I am still playing in this site. They are providing me best service like instant deposit on lotus365.fun and instant withdrawal
they have great interface and service.
lotus365.fun
Lotus 365 max nd all lotus365 aap is fake 2500 k rupees faise he mere thanku so much Lotus pata chala jagya sabko
Please My humble request to all of you
Don't play lotus casino, lotus365,lotus 24/7, or any gambling game they all are froud.if you win money they don't even reply to your SMG they block your I'd immediately.
So please don't play.
Do hardwork and then earn
Don't look try any shortcut to make money
Sir maine deposit kar diya hai lekin paise deposit wala lotus ke account me show nhi kar hai sir
One of the worst customer service I well send amount last week he told still not received to my Bank ACC all or fack don't trusted this site
20k amount approved but my account not credited and 5k amount my id deducted please help me 8197110186 my number
My name is sampath..
My ID 6411sampath
Lotus365.fun and 9117451344
I have been requested withdraw amount 8400 rupees.. they are not sending my amount to account...
Please solve my problem....