Mycket vackra smycken, men otrevlig personal i butik
Smyckena är fantastisk fina (jag har redan ett antal), och grundaren Lotta är mycket trevlig! Däremot så drar jag mig att handla därifrån numer trots att det finns smycken jag gärna skulle vilja köpa där. De senaste tre (!) gångerna jag besökt butiken så har kvinnan i butiken varit otrevlig (samma person varje gång). Totalt ignorerat mig för äldre kunder, låtsas vara upptagen och sedan svarat snäsigt när jag velat ställa en snabb fråga om smycket jag tittade på, och bara varit allmänt otrevlig och sur helt utan anledning. Visst kan jag beställa smyckena på nätet, men efter mina erfarenheter i butik så ger det faktiskt en ganska tråkig eftersmak. Värt att notera också är att vid beställning ansvarar man själv för leveransen om man inte vill betala extra för rekommenderad leverans. De gånger jag har beställt så har det dock fungerat fint i alla fall utom ett (ville hämta upp i butik, men presenten skickades istället hem till brevlåda).
Uppdatering:
Jag förstår att man försöker att försvara sina medarbetare, men jag har varken använt namn, andra utpekanden eller talat illa om någon person (däremot beskrev jag ett otrevligt beteende som jag blev bemött av). Jag visste inte att bara en person jobbar i butiken(?). Däremot tycker jag att svaret känns som ett påhopp. Jag berättade om min upplevelse, som jag skrev efter att för tredje gången ha känt mig dåligt behandlad och när jag ville köpa ett armband. Jag förstår faktiskt inte alls vad man menar med "När vi undrade vem du var, eftersom vi aldrig upplevt något liknande så förstod vi anledningen." Jag undrar, vilken som är anledningen? Det känns som att ni misstar mig för någon helt annan isåfall, för jag har verkligen bara försökt vara trevlig exakt varje gång, men inte upplevt att jag har fått det bemötandet tillbaka. Jag undrar också hur man flera månader efter min recension svarar med detta?
19 maj 2023