Tragiczna jakość. Problem ze zwrotem, nie dość że paczka szła bardzo długo to jeszcze praktycznie nie da się jej zwrócić bo nagle okazuje się że zwrot jest do chin. Nigdy się z czymś takim nie spotkał... Se mer
Det här tycker kunderna
Nie polecam a wręcz ostrzę przed zakupem na tej stronie . To zwykli oszuści !! Zamówiłam sukienkę , czekałam na nią ponad dwa tygodnie, sukienka kompletnie nie odzwierciedla tego co na stronie , ma zu... Se mer
Strona bardzo przyjemna dla oka, odrazu widać że bezpieczna, duże przeceny, pomoc w wybraniu rozmiaru i bardzo intuicyjne składanie zamówienia, polecam
Proces zamawiania bardzo prosty i przyjemny. Układ strony internetowej jest bardzo domyślny i również sprawiający dobre wrażenie. Sama sukienka wydaje się dobrej jakości, pięknie podkreślając talię.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Great online store
Great online store! Fast delivery, good communication, and quality products. Highly recommended!
Materiał niestety pozostawia wiele do…
Materiał niestety pozostawia wiele do życzenia, sukienka bardzo różni się od tego, jak wygląda na zdjęciu.
Procedura zwrotu praktycznie nie istnieje ponieważ produkt trzeba próbować wysłać do Chin. "W gescie dobrej woli" zaproponowano mi zwrot 10% wartości zakupów i możliwość zatrzymania sukienki..
Stanowczo odradzam
Sukienka dobrze dopasowuje się do…
Sukienka dobrze dopasowuje się do sylwetki i wygląda elegancko podczas ważniejszych wydarzeń. Błyszczące detale dodają jej uroku, ale wykończenie mogłoby być trochę dokładniejsze.
Duży wybór kolorów sukienek na stronie
Duży wybór kolorów sukienek na stronie, strona przejrzysta i bez problemu można szybko złożyć zamówienie
Overall experience
Nice website!
It was really good order.
Sukienka jest za duża i kolory tej…
Sukienka jest za duża i kolory tej sukienki nie zgadzają sie co do opisu
Mój ulubiony sklep!
To nie jest solidna firma!!!
Produkt przyszedł ponad tydzień póżniej, niż było to deklarowane. Nic dziwnego, skoro przesyłka szła z Chin. A nazwa firmy Lorenzari kojarzona może być z Włochami! To zwykłe oszustwo!!! W dodatku nie da się dokonać zwrotu, nie ponosząc znaczących kosztów, które przekraczają wartość rzeczy.
Jakość materiału różni sie od tej deklarowanej, aż strach pomyśleć, co zostanie z tego kompletu po wypraniu! Nie polecam, absolutnie!!
uwaga oszuści!!
uwaga oszuści!!! wysyłają towar z chin który nadaje się do wyrzucenia do kosza. Na zdjęciach piękne zdjęcia sukienek a w rzeczywistości otrzymujesz nie to co n zdjęciu. UNIKAJCIE tego sklepu.
Zwrot na własny koszt do chin, co oczywiście nigdy nie nastąpi.
Jakość towaru bardzo słaba (sukienka)
Jakość towaru bardzo słaba (sukienka). Zwrot możliwy tylko bezpośrednio do Chin, chociaż sklep reklamuje się jako Polski. Koszt zwrotnej przesyłki do Chin to koszt od 300zł w górę. Odpowiedzi na uwagi do zgłoszonego zwrotu pisane przez automat. Nie polecam zakupów w tym sklepie.
Jestem naprawdę ogromnie rozczarowana…
Jestem naprawdę ogromnie rozczarowana tym zakupem. Sukienka faktycznie jest taka jak na zdjęciu, ale tylko na zdjęciu wygląda dobrze. W rzeczywistości jakość materiału jest tragiczna, bardziej przypomina szmatę do podłogi niż sukienkę, za którą zapłaciłam niemałe pieniądze. Materiał jest bardzo kiepskiej jakości, sukienka wygląda tanio i absolutnie nie sprawia wrażenia produktu wartego swojej ceny.
Największy absurd zaczyna się jednak przy próbie zwrotu. Okazuje się, że aby odesłać sukienkę, trzeba samemu pokryć koszt międzynarodowej przesyłki do Chin. Przy drogiej sukience jest to po prostu skandaliczne. Czyli człowiek płaci sporo za produkt, który okazuje się kompletnym rozczarowaniem, a następnie ma jeszcze ponosić wysokie koszty, żeby się go pozbyć.
Stosunek ceny do jakości - dramat. Obsługa zwrotów - jeszcze większy dramat. Gdybym wiedziała wcześniej, że w przypadku niezadowolenia będę musiała odsyłać produkt na własny koszt aż do Chin, nigdy nie zdecydowałabym się na zakup.
Zdecydowanie nie polecam. Za tę cenę oczekiwałam produktu dobrej jakości, a dostałam coś, co wygląda jak najtańsza szmatka i jeszcze czlowiek zostaje obciążony problemem oraz kosztami zwrotu. Żałuję zakupu i na pewno więcej nie zamówię z tego sklepu.
Nie polecam!!!!
Nie polecam!!!!! Nie polecam tego sklepu. Sukienka okazała się za duża, a na stronie nie było jasnej informacji, że zwrot trzeba wysłać do CHIN na własny koszt. Nie było również odpowiedniej tabeli rozmiarów. O takich warunkach dowiedziałam się dopiero po zakupie. Uważam, że takie informacje powinny być jasno podane przed zakupem.
Miękka żółta sukienka midi z…
Miękka żółta sukienka midi z marszczeniem dobrze sprawdziła się na weekendowym brunchu. Lekki materiał był wygodny przez kilka godzin, chociaż jakość wydaje mi się raczej standardowa.
Kwadratowy dekolt w połączeniu z…
Kwadratowy dekolt w połączeniu z obniżoną talią stworzył nowoczesny i elegancki wygląd, a długa, delikatnie opadająca sukienka prezentowała się wyjątkowo efektownie podczas wieczornego przyjęcia.
Długa koronkowa sukienka w kwiatowy…
Długa koronkowa sukienka w kwiatowy wzór wyglądała bardzo efektownie w naturalnym świetle, a lekki materiał był wygodny podczas weselnej uroczystości, choć całość nie sprawiała szczególnie luksusowego wrażenia.
Neutralna sukienka midi z wiązaniem w…
Neutralna sukienka midi z wiązaniem w talii dobrze pasowała na kolacyjne wydarzenie, a dekolt w serek dodawał eleganckiego charakteru, choć zagniecenia materiału stały się widoczne po dłuższym siedzeniu
Marszczony fason z odkrytymi ramionami…
Marszczony fason z odkrytymi ramionami wyglądał świetnie na zdjęciach podczas spotkania na dachu, a materiał pozwalał na swobodne ruchy, choć rękawy wymagały poprawiania od czasu do czasu
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.