Loopbaannederland.nl  Omdömen 441

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik was opzoek naar een partij die bij ons een RI&E wilt uitvoeren. Door het plaatsen van de aanvraag op loopbaannederland.nl ben ik snel in contact gekomen met verschillende aanbieders. Dit scheelde... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor een arbeidsdeskundig onderzoek zochten we een alternatief voor onze eigen arbodienst, en wat een goede keuze was dit! Via LoopbaanNederland.nl ontvingen we ontzettend snel kwalitatieve offertes d... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Heel fijn dat je op 1 platform je vraag kan stellen en er vanuit daar er aanmeldingen binnen komen. We zochten op korte termijn een organisatie die ons kon helpen aan een goedgekeurde RI&E. We heb... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De aanvraag is volledig volgens wens verlopen. We ontvingen netjes 3 aanbiedingen en door de aanbieders werd de moeite genomen even na te bellen. Vervolgens zijn wij met één partij in zee gegaan e... Se mer

Företagsinformation

1. Företagstjänster
  2. Arbetsförmedlare
  3. HR-konsult
  4. Online-marknadsplats

Skrivet av företaget

Loopbaannederland.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar voor de volgende diensten: outplacement, re-integratie, assessment, loopbaanadvies, arbodienstverlening, arbeidsdeskundig onderzoek, PMO, MTO en RI&E. Het platform is opgericht in 2009 door Eric van Schaik.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zij hebben mij snel en efficient geholpen met mijn aanvraag.

30 oktober 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle en efficiënte service.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede respons binnen korte tijd

20 oktober 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle respons.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar.

Snel geregeld

We waren op zoek naar een arbodienst. Via loopbaan Nederland kreeg ik snel een aantal offertes in de mailbox. En hier hebben we dan ook een goede partij gevonden die aansluit bij onze wensen. Heel blij mee!

6 november 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat jullie snel meerdere offertes hebben ontvangen en een arbodienst hebben gevonden die goed aansluit bij jullie wensen.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar!

Super tevreden

Heel snel drie goede aanbiedingen ontvangen, heel duidelijke en informatieve offertes en telefonische opvolging. Allemaal heel professioneel.

1 november 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelheid, duidelijkheid en professionele opvolging van de aanbieders.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Soepel proces en goede begeleiding

Er is meteen aan het begin contact met me opgenomen zodat ik wist hoe het proces exact zou gaan lopen en wat me is toegezegd is uiteindelijk ook waargemaakt.

20 oktober 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor je mooie woorden en het delen van je ervaring!
Fijn om te horen dat het proces duidelijk verliep en dat we onze beloftes hebben kunnen waarmaken — dat is precies waar we ons dagelijks voor inzetten.

snel scherpe offertes

Snel paar scherpe offertes in de e/mail. Uiteindelijk telefonisch contact gehad en de keuze was snel gemaakt

10 september 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je snel een aantal scherpe offertes hebt ontvangen en zo vlot een keuze hebt kunnen maken. We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar!

Dankzij bemiddeling Loopbaannederland…

Dankzij bemiddeling Loopbaannederland snel twee relevante offertes ontvangen

1 september 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je dankzij ons snel twee relevante offertes hebt ontvangen. We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben 3 nette offertes ontvangen…

We hebben 3 nette offertes ontvangen binnen 2 dagen. Dit ging zeer vlot en goed. We hebben uiteindelijk 1 offerte gekozen.

4 september 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat jullie zo snel drie nette offertes hebben ontvangen en een passende keuze hebben kunnen maken. We staan ook in de toekomst graag weer voor jullie klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede ervaring met loopbaannederland.nl…

Goede ervaring met loopbaannederland.nl Ik had snel contact en het verliep op een correcte en professionele manier. V. Boere uit Etten-Leur

22 augusti 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je onze service als correct en professioneel hebt ervaren.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Hiermee help je niet alleen ons, maar ook toekomstige aanvragers die op zoek zijn naar betrouwbare ondersteuning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Doet wat het moet doen: snel matchen van aanbieders

Werkt snel en eenvoudig in het aanvraagproces. Vervolgens reageerde ook meerdere partijen op de aanvraag, wat ook wel prettig is ;-). Dus genoeg kwalitatieve aanbieders op het platform. Dus: doet wat het moet doen.

1 juli 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor het achterlaten van je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en dat het aanvraagproces naar wens is verlopen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Binnen een paar uur 3 duidelijke en…

Binnen een paar uur 3 duidelijke en transparante, complete offertes op de mail (telefonisch was voor ons wat lastig, anders bellen ze je voor wat meer details en nog betere aansluiting van de offerte op het gewenste). Binnen een week hebben we alle drie de aanbieders gesproken en hebben we een keuze gemaakt. Degen die we kozen is vervolgens ook erg snel gaan handelen. Erg makkelijk en snel en behulpzaam deze website!

14 juli 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review!
Fijn om te horen dat het proces snel, duidelijk en behulpzaam voor jullie is verlopen, en dat jullie inmiddels met een passende partij aan de slag zijn gegaan.

Het helpt toekomstige aanvragers enorm om zulke eerlijke en concrete ervaringen te lezen. Nogmaals dank voor de moeite en het vertrouwen!

LoopbaanNederland.nl

Fijne ervaring

Fijne ervaring

4 augusti 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze service. We helpen u in de toekomst graag weer verder.

Snelle service.

Na het contactformulier te hebben ingevuld had ik binnen de kortste keren een aantal aanbieders in de mailbox. Hierin is een passende aanbieder gevonden.

8 augusti 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Dank je wel voor je mooie review, Marly!
Fijn om te horen dat je snel passende aanbieders hebt ontvangen en er een geschikte tussen zat. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Hartelijke groet,

Wordt snel gehandeld

Wordt snel gehandeld, binnen 1 week alle offertes ontvangen

1 augusti 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Dank voor je positieve review!
Fijn om te horen dat je binnen een week alle offertes hebt ontvangen.

Eric – LoopbaanNederland.nl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel reacties en aantrekkelijke…

Snel reacties en aantrekkelijke offertes ontvangen.

15 juli 2025

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je snel reacties én aantrekkelijke offertes hebt ontvangen. We helpen je in de toekomst graag weer verder als dat nodig is!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeer professionele en snelle reactie

Zeer snelle reactie en koppeling aan kundige leveranciers/partijen

1 juli 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Bedankt voor je positieve review, Pieter!

Fijn om te horen dat je onze snelle werkwijze en de koppeling aan geschikte partijen waardeert. Mocht je in de toekomst nog ondersteuning nodig hebben, dan staan we uiteraard weer voor je klaar!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle reacties met een goede inhoudelijke kwaliteit

Na onze aanvraag ontvingen we snel van 3 bureaus een globaal voorstel met daarbij een concrete toelichting op de werkwijze van het bureau. Met alle 3 bureaus gesproken. De inhoudelijke kwaliteit en voorgestelde begeleidingsmethodiek waren net zoals de prijsstelling passend.

4 juni 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review!

Fijn om te horen dat jullie snel drie passende voorstellen ontvingen en dat zowel de inhoud als de werkwijze van de bureaus goed aansloten bij jullie verwachtingen. Precies waar wij naar streven!

We wensen jullie veel succes met het gekozen traject, en staan in de toekomst uiteraard weer voor jullie klaar.

Fijne service, snel geholpen

Ik was opzoek naar een loopbaancoach die bij mijn specifieke hulpvragen aansloot, maar ik kon zelf geen passend pakket vinden. Via loopbaannederland heb ik binnen een week een passende coach bij mij in de buurt gevonden. Ik kan deze service zeker aanbevelen!

3 juli 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Bedankt voor je fijne review!

Wat goed om te horen dat je via ons snel een coach hebt gevonden die aansluit bij jouw hulpvraag. Daar doen we het voor! We wensen je veel succes en inzichten in het traject — en mocht je in de toekomst opnieuw begeleiding zoeken, dan staan we graag weer voor je klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles is naar wens verlopen.

19 juni 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor je review, Anissa!
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Eric – Loopbaannederland.nl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

na aanmelding 3 bruikbare offertes…

na aanmelding 3 bruikbare offertes ontvangen en hierna goede opvolging

13 juni 2025

Svar från Loopbaannederland.nl

Hartelijk dank voor je review!
Fijn om te horen dat je drie bruikbare offertes hebt ontvangen en dat je de opvolging als goed hebt ervaren. We staan in de toekomst graag opnieuw voor je klaar!

Eric – Loopbaannederland.nl

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.