localfitness.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg trænede i Nyborg Local fitness, og det var en sand fornøjelse. Kæmpe stort udvalg af maskiner, og trænings udstyr om du så træner crossfit til klassisk styrke træning. Clean udseende, stor blæser... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Efter Local Fitness’ overtagelse af Santé Fitness i Vojens mangler der overblik. Holdplanen er blevet mindre, yogalæreren har sagt farvel, og der søges tilsyneladende ny centerleder. Under et opsl... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg ville have håbet på, at kunne have givet 5 stjerner, og skrevet at det var en super service, jeg fik, da jeg forespurgte på et trænings forløb hos Localfitness i Rønne. Jeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har i over 14 år trænet i Local Fitness i Rødekro, hvoraf jeg de seneste 10 år har trænet. 2 x i ugen på Ann Lundkvist Jusinussen’s MBL hold. Træningen er varieret med høj puls, samt styketræ... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 23 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

23 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Local Rødekro

Local Rødekro: Fedt fitness med et godt kabeltårn og håndvægte med gode greb. Der er altid nogen der vil hjælpe med at spotte og det er generelt et rart sted at komme.

19 september 2024

Starup / Haderslev

Local fitness haderslev og starup er begge rigtige gode steder at træne pæne og renlige hele tiden og super sødt personale og hjælpsomme. Kan klart anbefales med super maskiner og faciliteter...

Local fitness Starup

Local fitness Starup

Hele familien har brugt local fitness i Starup og været meget tilfredse. Centeret er dejligt afkølet om sommeren og det er bare at skrive en besked i app’en ved fejl og mangler og herefter bliver der meget hurtigt rettet op på det. Man kan altid få en parkeringsplads og der er en god atmosfære i centeret.
Vi er særligt glade for at bruge spinningsbiografen, hvor der er nogle gode ruter for ethvert niveau. Vi bruger også maskinerne til styrketræning, hvor der er maskiner til at træne alle muskler og salen er god til sjipning, træning på måtte, step og træning med kettlebell
Musikken i centeret er på et behageligt lydniveau, så man også kan vælge at lytte til egen musik i ørene.
Fingeraflæseren i døren gør det hurtigt og let at få adgang til centeret, så man ikke behøver huske på en kode. Appen gør det let og overskueligt, at se tidligere kropsmålinger og optjente point, som vi nyder at bruge i massagestolen, der giver rigtig god massage. Vi kan kun give centeret 5 stjerner, for det passer perfekt til vores ønsker og behov for træning.

Local Fitness Starup

Fantastisk med et lokalt fitnesscenter i topklasse. Alt hvad jeg skal bruge af udstyr, rene, lyse og kølige lokaler. Local fitness Starup får min varmeste anbefaling 👌🏼

Local Fitness Haderslev

Local Fitness Haderslev er et super lækkert sted at træne. Det er ikke et stort center, men det har alt det man skal bruge og maskinerne virker 💪🏼💪🏼
Både personale og andre udøvere er super venlige mennesker og giver en god oplevelse at komme afsted.

13 september 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.