Jeg bestilte en Wombat Wallaby jakke hos dem torsdag morgen(9/10-25), den ankom allerede dagen efter! 🤩 De var hurtige til at få pakket og sendt afsted med GLS! Fantastisk service! 🤩👍🏻 Kæmpe anbe... Se mer
Det här tycker kunderna
Livrigs ejer er personlig, hjælpsom og har lavet videoer omkring brugen af ErgoBaby bæreselen. Meget brugbare videoer som findes på livrig.dk En af mine varer var ikke på lager, så hun ringede og t... Se mer
Meget hurtig afsendelse af vores varer. Personlig hilsen fulgte med varerne. Jeg fornemmer dels ifm. købet af varer og ved besøg på hjemmesiden, at Kirsten virkelig ønsker at give kunderne en god s... Se mer
Synes servicen er helt i top, stod at skulle bruge en bæresele akut, ringede for at høre om den kunne nå at blive leveret dagen efter.. Under telefonsamtalen fik jeg den bedste rådgivning, og har ikke... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Webshop med kvalitets babyudstyr til den bedste start på livet.
Kontaktuppgifter
-, -, -, Danmark
- info@livrig.dk
- livrig.dk
Intet mindre end fantastisk service :)
virkelig god kundeservice, gode priser og meget hurtig levering.. kun de bedste anbefalinger herfra, det er ikke sidste gang jeg har handlet der :)
God stil
Meget hurtig afsendelse af vores varer. Personlig hilsen fulgte med varerne.
Jeg fornemmer dels ifm. købet af varer og ved besøg på hjemmesiden, at Kirsten virkelig ønsker at give kunderne en god seriøs betjening, og at kunderne får gode oplevelser med produkterne. Det virker meget troværdigt. Vi handler meget gerne igen hos livrig.dk
Jeg vil handle her igen til hver en tid!
Livrig.dk er en virkelig god nethandel 'butik'- jeg vil handle her igen til hver en tid! Hjemmesiden er nem og overskuelig, hurtig afsendelse/modtagelse og perfekt kundeservice!
Personlig og god service.
Jeg fik mine varer dagen efter bestilling. Jeg snakkede i tlf. med Kirstens mand som var meget venlig og for det ikke skulle være løgn smed Kirsten en lille håndskreven hilsen med kvitteringen. Jeg er mere end tilfreds med livrig og vil garanteret handle der igen hvis jeg er ude efter nogle af de varer som de forhandler. Det kunne ikke være bedre :) Linea, 27 år, mor til Nova 24 dage
Fantastisk
Hurtig levering. Super (personlig) service. Fik en sød lille HÅNDSKREVET hilsen med fra Kirsten. Anbefaler til alle jeg kender;-)
Super og personlig service
Vil afgjort handle der igen! Personlig og super god service :)
Super fast good sevice
Very fast and reliable service. Order came the next day.
super service
Vi har fået den bedste service nogensinde. Vi skulle se på en klapvogn.
Vi kom indenfor og klapvognen stod klar med al tilbehør og i alle farver. Vi kunne afprøve den med baby i og fik tilbudt at vi kunne køre en tur med den. Børnene fik vand og vi fik kaffe. Utrolig rart at være der, ingen følelse af man kom til ulejlighed selv på en søndag. Vi kan klart anbefale at handle hos Kirsten, meget sød og vi kørte derfra med klapvogn og et stort smil på læben.
Fantastisk service
Hurtig forsendelse men vigtigst af alt går Kirsten meget op i at forklare udførligt, hvordan tingene skal anvendes - både på telefon og mail. Kan klart anbefale Livrig.
kan kun give 5 stjerner da der ikke er flere man får virkelig insigt i hvad det er man køber
Hvis man ikke har været inde på kirstens hjemmeside endnu, ville jeg forslå at du tog et kig på livrig.dk.
Der er nogle fede ting hvis du er interesseret i kvalitet og mode.
Der er god vejledning og gpd services...
Helt igennem positivt, super informativ vejledning. Den aller varmeste anbefaling herfra.
Har fået så meget varmhjertet vejledning over sms, selv på en søndag blev der svaret tilbage, hvilket jeg ikke forventede. Dejligt med sms muligheden, da man så kan skrive når der er tid ,-) Er vild glad for at jeg valgte at købe seler til mine tvillinger her. Har aldrig oplevet, at få så god vejledning før. Super dejligt, da det er vigtigt at vores allerkæreste sidder perfekt. TUSIND TUSIND TAK
Super service, der manglede en del på min ordre og livrig både skrev og ringede til mig... Super
problemfri og hurtig levering
Hurtig ekspedition og god vejledning.
Kan sikkert anbefales super handling og meget hurtigt :)
Fantastisk!
Kan kun anbefale Livrig.dk til alle. Stort udvalg af bæreseler og tilbehør, samt dag til dag levering. Desuden er der gratis forsendelse, hvor heldig kan man være?
jeg følte det som en god personlig betjening
Jeg fik det jeg ønskede og jeg et sikker på de også har godt returpolitik, hvis jeg alligevel ikke kunne bruge det valgte produkt.
Ligetil
Havde min vare allerede dagen efter, hvor der var en dejlig sommer hilsen i.
Excellent customer service,Im very happy with my purchase.
I bought an Ergo Carrier and when I wanted to exchange it for a different model,I was contacted immidietely and my wish granted.My order arrived very quickly.Me,my husband and my baby are very happy with the Ergo Carrier,I think its the most comfortable means of carrying our precious little one.
Hurtige og fantastisk service!
Super god webshop. Pakken kom dagen efter at jeg havde bestilt den. Skønt!
Hurtig, venlig og meget kompetent hjælp
Jeg havde undersøgt markedet inden jeg tog kontakt til Kirsten. Hun gav virkelig gode råd om de Ergobaby-modeller jeg havde overvejet og gjorde det dermed meget lettere at tage den endelige beslutning. Leveringen var hurtig, og vi er rigtig glade for vores nye bæresele. Mange tak til Kirsten.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.