Baserat på omdömen, skapat med AI
Living Flowers is a Danish-owned company that has been selling long-lasting flower bouquets to both retail and corporate customers since 2020. We also offer matching vases for our bouquets. Our flowers are grown outdoors in Southern Europe without the use of pesticides or other environmentally harmful substances. All bouquets are hand-tied by our skilled florists, ensuring high quality and a beautiful aesthetic at home or at offices. Our long-lasting flowers last for a minimum of six months and require no water. Choose Living Flowers and reduce your carbon footprint compared to buying traditional fresh flowers. Together we make a difference - one bouquet at a time. --DK: Hjemmelevering 34 DKK / Fri fragt til pakkeshop og erhvervsadresse / Click & Collect i Hinnerup ved Aarhus-- SE: Hemleverans 79 SEK / Leverans till ombud 29 SEK / Företagsleverans 49 SEK NO: Hjemlevering 99 NOK / Levering til utleveringssted 29 NOK / Levering til bedrift 99 NOK--Phone number --DK: 27 85 44 44 -- NO: +45 27 85 44 44--SE: 0406 688 54
Rho 18, Søften , 8382, Hinnerup , Danmark
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Väldigt nöjd! Enkelt att beställa, snabb leverans och buketten var fin och enligt förväntan. Nu håller jag tummarna för att ni snart börjar sälja buntar med likadana blommor/växter som man kan ha som inredning, exempelvis en bunt eukalyptus eller en bunt prydnadsgräs osv.

Svar från Living Flowers
Väldigt fin bukett, snabb leverans och bra packad för att bevara buketten på bästa sätt vid leverans. Fantastiskt nöjd!

Svar från Living Flowers
Väldigt fina och levde verkligen upp till förväntningarna i utseende.
Enkelt att beställa och snabb leverans.

Svar från Living Flowers
Jag är så nöjd.Kommer absolut återkomma som kund till er!

Svar från Living Flowers
Väldigt fina och god upplevelse vad gäller leverans men de luktar tyvärr illa.
Uppdatering:
Den skarpa lukten blev mycket mildare efter ungefär en vecka och är inte längre något större problem.

Svar från Living Flowers
Jättefina. Passade på att ge bort blommorna till en person som reser mycket varför jag tänker hon kan njuta länge av blommorna på så sätt. Så nöjd!

Svar från Living Flowers
Superfina blommor, kommer beställa fler att ha över vinterhalvåret! =)

Svar från Living Flowers
Äntligen kan jag ha en fin blombukett hemma som varken behöver vatten eller skötsel. Jag har även gett bort flera i present, som har uppskattats väldigt mycket. De doftar gott och håller som de lovar i 6 månader.

Svar från Living Flowers
Hållt i snart 2 år. Doftade lite i början men det försvann efter nån vecka. Tappar färg och form lite med tiden men den har stått 2 år nu och är fortfarande fin

Svar från Living Flowers
Otroligt vackra och jag blir glad när jag tittar på dem. Dock så luktar de konstigt, ingen behaglig doft alls. Inte unket utan mer konstigt. Är det något fel på den eller är det bara jag? Kan jag spraya dem med något?

Svar från Living Flowers
Snabb leverans. Köpte Barock bukett som tyvärr inte alls liknade den på bilden. Nästan bara gröna färgade växter kompakt i samma gröna nyans… så besviken!

Svar från Living Flowers
Smidig och snabb leverans, magiskt fina blommor!
Så vackert och hållbart packeterat, med otroligt vackra blomarrangemang.
Köpt både bukett och nu sist jul-grupp, båda luktar underbart och buketten har hållit sig exakt samma i flera månader.
Rekommenderas starkt!

Svar från Living Flowers
Vackra buketter som lär var fina fram till våren.

Svar från Living Flowers
Underbar bukett! Köpte som present men ska köpa en till mig själv också… Snabb leverans!

Svar från Living Flowers
Väldigt vackra! Gillar att det finns så många varianter att välja på! Kommer definitivt beställa fler längre fram!

Svar från Living Flowers
Väldigt stor o fin bukett. Väldigt snabb leverans. Är andra buketten jag köper och är så nöjd✨️✨️🌟

Svar från Living Flowers
Jättefin bukett i lyxig förpackning, prisvärd och supersnabb leverans. Jag kommer definitivt att beställa från er igen!

Svar från Living Flowers
Mycket snabb leverans, buketten är verkligen vacker och stämmer med bilden på hemsidan. Doften är rätt stark, men ger med sig med tiden. Min första leverans och jag är verkligen nöjd med den.

Svar från Living Flowers
Fantastiskt vackra buketter och snabb leverans, de var hos ombud för utlämning ett dygn efter beställning. Bästa - mitt kök blev komplett med dessa buketter🥰