Sammanfattning av omdömen

Baserat på omdömen, skapat med AI

Recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med produkterna, som beskrivs som vackra, hållbara och trogna beskrivningarna. Många uppskattar att blommorna håller länge utan skötsel och att de är en uppskattad present. Beställningsprocessen är enkel och leveranserna är snabba och smidiga, ofta med välpackade varor. Dock upplevde en del kunder att blommorna luktade starkt och obehagligt, vilket gjorde det svårt att ha dem inomhus. Vissa tyckte även att blommorna såg konstgjorda ut eller inte stämde överens med bilderna på hemsidan, med en dominans av gröna nyanser.

Baserat på följande omdömen

Underbar bukett! Riktigt vacker och var sanningsenligt beskriven i färg och strl. Kommer fint levererat och med instruktion hur man ska ”fluffa till” buketten innan den läggs i vasen. Doftar underbart... Se mer

Smidig och snabb leverans, magiskt fina blommor! Så vackert och hållbart packeterat, med otroligt vackra blomarrangemang. Köpt både bukett och nu sist jul-grupp, båda luktar underbart och buketten... Se mer

1. Blomsterhandel
  2. Dekoration- och inredningsbutik
  3. Butik med torkade blommor

Living Flowers is a Danish-owned company that has been selling long-lasting flower bouquets to both retail and corporate customers since 2020. We also offer matching vases for our bouquets. Our flowers are grown outdoors in Southern Europe without the use of pesticides or other environmentally harmful substances. All bouquets are hand-tied by our skilled florists, ensuring high quality and a beautiful aesthetic at home or at offices. Our long-lasting flowers last for a minimum of six months and require no water. Choose Living Flowers and reduce your carbon footprint compared to buying traditional fresh flowers. Together we make a difference - one bouquet at a time. --DK: Hjemmelevering 34 DKK / Fri fragt til pakkeshop og erhvervsadresse / Click & Collect i Hinnerup ved Aarhus-- SE: Hemleverans 79 SEK / Leverans till ombud 29 SEK / Företagsleverans 49 SEK NO: Hjemlevering 99 NOK / Levering til utleveringssted 29 NOK / Levering til bedrift 99 NOK--Phone number --DK: 27 85 44 44 -- NO: +45 27 85 44 44--SE: 0406 688 54

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd! Enkelt att beställa, snabb leverans och buketten var fin och enligt förväntan. Nu håller jag tummarna för att ni snart börjar sälja buntar med likadana blommor/växter som man kan ha som inredning, exempelvis en bunt eukalyptus eller en bunt prydnadsgräs osv.

3 mars 2026

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för din fina recension, vi är väldigt glada över den. Det kommer inte dröja länge innan din önskan går i uppfyllelse :-)
Henrik

Väldigt fin bukett och snabb leverans

Väldigt fin bukett, snabb leverans och bra packad för att bevara buketten på bästa sätt vid leverans. Fantastiskt nöjd!

10 februari 2026

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för en bra recension och din beskrivning.
Henrik

Väldigt fina och levde verkligen upp…

Väldigt fina och levde verkligen upp till förväntningarna i utseende.
Enkelt att beställa och snabb leverans.

11 februari 2026

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för din fina recension och underbara beskrivning.
Henrik

Jag är så nöjd.Kommer absolut återkomma som kund till er!

18 februari 2026

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för din fina recension, vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden, med fler buketter.
Henrik

Fina men luktade inledningsvis illa

Väldigt fina och god upplevelse vad gäller leverans men de luktar tyvärr illa.

Uppdatering:
Den skarpa lukten blev mycket mildare efter ungefär en vecka och är inte längre något större problem.

9 februari 2026

Svar från Living Flowers

Tusind tak for din anmeldelse, dejligt at høre at duften aftager, vores buketter har duft da de stadig er levende. Men selvfølgelig skal det ikke være for meget, så hjælper vi altid.

Jättefina

Jättefina. Passade på att ge bort blommorna till en person som reser mycket varför jag tänker hon kan njuta länge av blommorna på så sätt. Så nöjd!

6 februari 2026

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för din underbara recension och den fina beskrivningen.
Vänliga hälsningar

Superfina blommor

Superfina blommor, kommer beställa fler att ha över vinterhalvåret! =)

5 februari 2026

Svar från Living Flowers

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for :-)

Rekommenderar verkligen Living Flowers

Äntligen kan jag ha en fin blombukett hemma som varken behöver vatten eller skötsel. Jag har även gett bort flera i present, som har uppskattats väldigt mycket. De doftar gott och håller som de lovar i 6 månader.

6 februari 2026

Svar från Living Flowers

Af hjertet tak for en skøn anmeldelse og beskrivelse, den er vi meget glade for.
dbh

Hållt i snart 2 år

Hållt i snart 2 år. Doftade lite i början men det försvann efter nån vecka. Tappar färg och form lite med tiden men den har stått 2 år nu och är fortfarande fin

22 januari 2026

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för din fina recension och den underbara berättelsen. Vi är redo att hjälpa dig när du behöver en ny bukett.

Otroligt vackra

Otroligt vackra och jag blir glad när jag tittar på dem. Dock så luktar de konstigt, ingen behaglig doft alls. Inte unket utan mer konstigt. Är det något fel på den eller är det bara jag? Kan jag spraya dem med något?

19 december 2025

Svar från Living Flowers

Tack för din recension, du har bara skrivit här och inte till vår kundtjänst. Jag kunde inte få dig att skriva till vår kundtjänst på hello@livingflowers.se.
Tyvärr kan vi inte se din beställning här på Trustpilot och vill gärna hjälpa dig. För vi älskar nöjda kunder.
Henrik

Besviken då den inte alls motsvarade foto

Snabb leverans. Köpte Barock bukett som tyvärr inte alls liknade den på bilden. Nästan bara gröna färgade växter kompakt i samma gröna nyans… så besviken!

11 november 2025

Svar från Living Flowers

Stark rekommendation - underbara blommor!

Smidig och snabb leverans, magiskt fina blommor!
Så vackert och hållbart packeterat, med otroligt vackra blomarrangemang.
Köpt både bukett och nu sist jul-grupp, båda luktar underbart och buketten har hållit sig exakt samma i flera månader.
Rekommenderas starkt!

1 december 2025

Svar från Living Flowers

Tusen tack för din fantastiska recension och för att du har valt våra blommor flera gånger 💚
Tack för att du hjälper oss att sprida budskapet om hållbara blommor – kunder som du gör en stor skillnad för oss varje dag. 🌸

Underbar bukett

Underbar bukett! Köpte som present men ska köpa en till mig själv också… Snabb leverans!

15 september 2025

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för din fina recension, så roligt att höra.

Väldigt vackra

Väldigt vackra! Gillar att det finns så många varianter att välja på! Kommer definitivt beställa fler längre fram!

21 september 2025

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för din fina recension, vi var mycket nöjda med den.
Henrik

Väldigt stor o fin bukett

Väldigt stor o fin bukett. Väldigt snabb leverans. Är andra buketten jag köper och är så nöjd✨️✨️🌟

16 september 2025

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för din fina recension, vi var mycket nöjda med den.
Henrik

Jättefin bukett i lyxig förpackning

Jättefin bukett i lyxig förpackning, prisvärd och supersnabb leverans. Jag kommer definitivt att beställa från er igen!

12 september 2025

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för din fina recension, vi ser fram emot att hjälpa dig med fler buketter i framtiden.

Min första leverans

Mycket snabb leverans, buketten är verkligen vacker och stämmer med bilden på hemsidan. Doften är rätt stark, men ger med sig med tiden. Min första leverans och jag är verkligen nöjd med den.

2 september 2025

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för din fina recension och din bra beskrivning av din upplevelse, det är vi mycket glada över.

Fantastiskt vackra buketter

Fantastiskt vackra buketter och snabb leverans, de var hos ombud för utlämning ett dygn efter beställning. Bästa - mitt kök blev komplett med dessa buketter🥰

28 augusti 2025

Svar från Living Flowers

Tack så mycket för den fina recensionen, vi är så glada att vi kunde hjälpa dig med blommor till din inredning.