LivetsSidor.se Omdömen 42

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Väldigt fint koncept med snabb leverans och bra kvalitet. Jag fick tyvärr fel utskick till en början, men kundservicen var fantastisk och problemet åtgärdades väldigt snabbt och smidigt, vilket upps... Se mer

Det var enkelt att hitta på sidan. Boken köptes som morsdagpresent. Boken blev väldigt uppskattad, glada kommentarer om frågorna i boken som skulle besvaras, när hon bläddrade genom boken lite snabbt.... Se mer

Min mamma blev jätte glad över sin morsdag present. Ovanlig och fin. Hon tycker det ska bli så spännande. Jag är väldigt nöjd över mitt köp och något som kommer gå i arv den dagen hon inte finns mer o... Se mer

Långsam och dålig kvalitet. Man kanske är bortskämd idag, men en veckas leveranstid så ni vet. En av böckerna är uppochned och inväntar svar hur de tänkt lösa detta. Står att man ska fylla i ett fo... Se mer

LivetsSidor gör det lättare att föreviga de berättelser som betyder mest. Böckernas frågor guidar genom livets många faser, väcker minnen och ger utrymme för reflektion.

4,5

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Köpte boken ”Berätta ditt liv pappa”…

Köpte boken ”Berätta ditt liv pappa” till min pappa och gav honom den idag – med dubbla känslor. ❤️
Dels för att det känns fint att ge honom möjligheten att skriva ner sitt liv och sina minnen, men också för att jag och mina barn ska få lära känna hans uppväxt, erfarenheter och livsresor ännu bättre.
Boken är väldigt fint bunden och levererades snabbt. Frågorna känns genomtänkta och inspirerande. Det enda jag hade önskat är några extra tomma sidor längst bak för egna reflektioner och berättelser.
Annars är detta en fantastisk bok som jag verkligen rekommenderar till alla som har möjlighet att köpa den – innan det är för sent att ställa frågorna man vill ha svar på.
Dessutom en perfekt farsdagspresent, både att ge bort och faktiskt till sig själv. 🌿

16 maj 2026

Svar från LivetsSidor.se

Stort tack för din fina och personliga recension.

Det berör oss verkligen att läsa hur mycket boken betyder för dig, din pappa och dina barn. Det gläder oss att höra att boken känns fin, genomtänkt och inspirerande, och att den kan hjälpa till att bevara hans minnen och berättelser för framtiden.

Tack också för din feedback om extra tomma sidor längst bak. Det tar vi med oss vidare.

Tack för att du valde Livets Sidor.

De bästa hälsningar
Magnus
Livets Sidor

Jag har tyvärr inte fått min vara…

Jag har tyvärr inte fått min vara levererad, även om posten och LivetsSidor mailat mig att dom har levererat.
Så jag kan inte med min erfarenhet av dom rekommendera leverantören.

13 maj 2026

Hej JMN

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse - vi är ledsna att höra, att din vara inte har nått fram trots att den är registrerad som levererad.

Vi vill väldigt gärna hjälpa dig med att lösa det här. Vi ber dig kontakta oss direkt på info@livetssidor.se, så kan vi gå in i din ordre, kontrollera leveransen tillsammans med fraktbolaget och hitta en lösning åt dig.

Vi hör fram emot att höra från dig😊
Livetssidor.se

Riktigt bra,och väldigt bra kvalitet…

Riktigt bra,och väldigt bra kvalitet dessutom snabb leverans 👍

13 maj 2026

Hej Ronny

Tusen tack för de 5 stjärnorna⭐️

Vad roligt att höra att både kvaliteten och leveransen levde upp till förväntningarna👍

Snabb leverans och en fantastisk bok

Snabb leverans och en fantastisk bok

11 maj 2026

Hej Pettersson

Tusen tack för de 5 stjärnorna⭐️

Vad roligt att höra att både leveransen och boken levde upp till förväntningarna😊

Livetssidor.se

Jättesnabb leverans och boken är precis…

Jättesnabb leverans och boken är precis vad jag förväntat mig. Ser fram emot att ge bort den till min mamma på mors dag. Liten men genomtänkt present och jag är genuint nyfiken på svaren på frågorna.

10 maj 2026

Hej Cecilia

Tusen tack för din fina recension och de 5 stjärnorna⭐️

Vad roligt att höra att både leveransen och boken levde upp till förväntningarna - vi hoppas att din mamma blir riktigt glad på mors dag, och att ni får många fina stunder med svaren tillsammans😊

Livetssidor.se

Bra frågor och snabb leverans.

Bra frågor och snabb leverans.

20 april 2026

Hej Marianne
Tusen tack för de 5 stjärnorna⭐️
Vad roligt att höra att både frågorna och leveransen levde upp till förväntningarna
Livetssidor.se

Bra present till mina föräldrar

Bra present till mina föräldrar. Det är många och bra frågor men ganska ont om utrymme att skriva något längre

26 december 2025

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Vad roligt att höra att frågorna föll i god smak - och tack för din feedback kring skrivutrymmet. Det är värdefull input som vi tar med oss när vi vidareutvecklar våra böcker.
Om du vill utveckla ytterligare är du varmt välkommen att kontakta oss direkt😊

Bra present till föräldrarna

Bra present till föräldrarna, kunde önska mer utrymme att skriva till en del frågor.

2 januari 2026

Hej
Tack för din fina recension och för att du delar din upplevelse.
Vad roligt att höra att boken blev en bra present - och tack för din feedback kring skrivutrymmet. Det är värdefull input som vi tar med oss i vidareutvecklingen av våra böcker😊

Lite lång leverans tid

Lite lång leverans tid.
Ok frågor men väldigt basic.

1 januari 2026

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Vi är ledsna att höra att leveranstiden och frågorna inte riktigt levde upp till dina förväntningar. Feedback som din är viktig för oss och används aktivt när vi arbetar med att förbättra både våra produkter och leveransupplevelsen.
Om du vill utveckla ytterligare är du varmt välkommen att kontakta oss direkt, så vi kan följa upp.
Livetssidor.se

Jättebra frågor men alldeles för lite…

Jättebra frågor men alldeles för lite utrymme att svara på!

24 december 2025

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Vad roligt att höra att frågorna föll i god smak - och tack för din feedback kring skrivutrymmet. Det är något vi hör då och då, och din input tas med när vi vidareutvecklar våra böcker.
Om du vill utveckla ytterligare är du varmt välkommen att kontakta oss direkt😊
Livetssidor.se

Boken gjorde min mamma tårögd

Boken gjorde min mamma tårögd, så fina kapitel!

15 december 2025

Tusen tack för de 5 stjärnorna⭐️
Vad fint att höra - det värmer verkligen att boken berörde din mamma så. Det är precis det vi hoppas på😊

Grym upplevelse

Grym upplevelse, boken var precis som förväntat och snabb leverans.

19 december 2025

Tusen tack för de 5 stjärnorna⭐️
Vad roligt att höra att både boken och leveransen levde upp till förväntningarna😊
Livetssidor.se

Långsam och dålig kvalitet.

Långsam och dålig kvalitet.
Man kanske är bortskämd idag, men en veckas leveranstid så ni vet.
En av böckerna är uppochned och inväntar svar hur de tänkt lösa detta. Står att man ska fylla i ett formulär som inte finns så har fått kontakta via mail.

18 december 2025

Claude responded: HejHej
Tack för att du delar din upplevelse - vi är ledsna att höra det.
En bok som är tryckt upp och ned ska självklart inte hända. Vi har sett ditt mail och återkommer så snart som möjligt med en lösning.
Livetssidor.se

Fantastisk kundtjänst som korrigerade…

Fantastisk kundtjänst som korrigerade beställning i efterhand, oerhört snabb återkoppling och trevlig personal.

4 december 2025

Tusen tack för de 5 stjärnorna⭐️
Vad roligt att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt - det betyder mycket😊
Livetssidor.se

Toppen bra service och produkt

Toppen bra service när fraktbolaget strulat med leveransen, samt en helt perfekt julklapp 😊

11 december 2025

Tusen tack för de 5 stjärnorna⭐️
Vad roligt att vi kunde hjälpa till när frakten strulade - och ännu roligare att boken blev en perfekt julklapp😊

Super snabb leverans

Super snabb leverans, fick det jag beställde och de va super fint! Rekommenderar starkt!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 november 2025

Tusen tack för de 5 stjärnorna⭐️
Vad roligt att höra att både leveransen och boken levde upp till förväntningarna - och tack för att du rekommenderar oss vidare😊

Väldigt snabb leverans.

Väldigt snabb leverans.
Detta är något som kommit upp i mitt flöde på sistone. Samt att jag nånstans vill veta lite om hur jag blev som jag blev. En möjlighet för mig att få min pappa att öppna upp sig angående hans historia.
Vet ju inte hur länge jag har honom kvar.
Så tack för möjligheten att få reda på lite om min pappas historia.

6 november 2025

Tusen tack för din fina recension och de 5 stjärnorna⭐️
Det berör oss verkligen att läsa - det är precis därför vi gör det vi gör. Vi hoppas att boken ger dig och din pappa många fina stunder tillsammans, och att du får ta del av hans historia på ett sätt som blir värdefullt för er båda🧡
Livetssidor.se

Fantastisk service och snabb leverans

Fantastisk service och snabb leverans!
Skummat igenom boken och blandningen på frågor är perfekt, kan inte vänta tills att få läsa mi pappas historia 🥰

5 november 2025

Tusen tack för de 5 stjärnorna⭐️
Vad roligt att höra att både service, leverans och frågorna föll i god smak - vi hoppas att du får många fina stunder med din pappas historia🧡

Superfin produkt

Superfin produkt, köpte hela serien och är så nöjd. Rekommenderar

29 oktober 2025

Tusen tack för de 5 stjärnorna⭐️
Vad roligt att höra att hela serien föll i god smak - och tack för att du rekommenderar oss vidare😊

Mycket bra

Bra design på hemsidan, kvalitativa produkter och seriöst företag. Toppbetyg!

2 oktober 2025

Tusen tack för de 5 stjärnorna och toppbetyget⭐️
Vad roligt att höra att helhetsupplevelsen föll i god smak - det betyder mycket😊