SCAM FÖRETAG!
Köpte varor av littlehappy.se men dem kom aldrig väntat nu i över 2 månader. Skrivit och frågat om order-information och om tracking utan svar. Har även bett om en återbetalning utan att få något svar.
SCAM FÖRETAG!
Se upp! Little Happy's affärsidé är att lura konsumenten genom otydliga regler och villkor, vilseledande layout och gömd information. De rör sig med två prisbegrepp varav det ena (Medlemspris) är förvalt. I och med att man följer det naturliga förloppet för köp blir man alltså Medlem och ger dem rätt att dra 298 kr/mån. Hela upplägget är orimligt. Skulle man betala 3576 kr per år i medlemsavgift för att sen kunna handla till ett lite lägre pris? Det är en absurd konstruktion, men lönande för företaget. Jag skulle gissa att de flesta kunderna, liksom jag, "går i fällan" och därmed dras minst en månadsavgift från ens konto!
När man upptäcker att man blivit medlem kan man som tur är närsomhelst avsluta sitt medlemskap. Det gör man dock i en flerstegsprocess som är utformad så att man av misstag i stället förlänger medlemskapet om man inte ser upp. Allt på hela siten är avsiktligt vilseledande, varning utfärdas härmed!
Jag har krävt "medlemsavgiften" tillbaka vilket de motsätter sig. Anmälan är gjord till Konsumentverket.
Jag borde ha läst omdömena innan jag gjorde min beställning, vilket jag inte gjorde tyvärr. Upplever samma som tidigare skrivna omdömen, gjorde en beställning som inte skickades på 3 veckor och dessutom blev jag debiterad för medlemsskap som inte framkom vid ordertillfället. Försökte kontakta bolaget utan framgång, men lyckades dock till slut och kvinnan som hjälpte mig på engelska var trevlig och avbeställde ordern och återbetalade beloppet och medlemsavgiften på mitt kreditkort. Ger 1 stjärna för debiteringen av medlemsavgiften och bristen på information kring ordern samt fördröjningen av leveransen (som ju aldrig hade skickats). Ger ytterligare en stjärna för att återkopplingen jag äntligen fick och återbetalningarna, det var en lättnad. Kommer dessvärre inte att beställa från företaget igen.
Handla INTE av en sådan oseriös aktör. Blev lurad att betala månadsavgift. Har totalt betalat över 4000 kronor helt i onödan som de inte betalar tillbaka. När jag köpte min vara var det väldigt otydligt att jag också tecknade ett medlemskap. Pengar har dragits från mitt konto sedan dess, men utan att jag har fått ett endaste mail från dem efter köp. När jag kontaktade dem om återbetalning svarade de att jag har fått flera förmåner under min medlemstid så som gratis födelsedagspresent, andra gratisprodukter osv. Det konstiga är att jag som sagt inte har hört ett knyst från dem sedan mitt köp. De försöker uppenbarligen lura en att bli medlem utan att man uppmärksammar det. De har väldigt lustig cookie-text: "Vi använder kakor så att ditt barn inte ska äta upp alla själv. Välj själv, normal eller medlemspris, när du handlar.". Det är inte vad en cookie-text bör vara. Medlemspriserna är heller inte direkt lägre än vad som går att hitta på andra sidor. Kundtjänst per telefon går inte att komma fram till. HANDLA INTE FRÅN DEM
Lurar sina kunder på pengar, det är otroligt otydligt att du går med i ett medlemsskap. Det står ingenstans i deras tävling att du måste gå med i ett medlemsskap för 298kr. När jag ville avbryta allt får jag inte tillbaka pengarna.
Personlig Födelstavla endast 0 kr. i medlemspris billigt och medlemskap kostar bara lite per månad och ingen binding.