Lisas Tyger
Köpt en del nu som bandkantare, stor skärmatta, nålar mm. Bästa affären på nätet.. Snabb service och snabba svar på alla frågor och inga frågor är "dumma frågor" utan du får relevanta svar🎈 Du får... Se mer
En trevlig butik på nätet med fina kvalitetstyger och bra/billiga priser på allt annat som ryms i butiken. Har köpt min overlock på Lisas tyger som jag är mycket nöjd med. Förutom det så är det snabb... Se mer
Bra produkter men otrevlig service. Skrev till företaget på Messenger för att fråga om min orderbekräftelse med några uppföljande frågor (längtade efter leveransen), med halvhjärtade och lite otrev... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
DIN HEMTREVLIGA TYGAFFÄR PÅ NÄTET! Hög kvalitet, men till lägre pris. Går det? Javisst! Här hos Lisa's Tyger letar vi alltid hög kvalitet men pressar priserna så lågt det går. 20 års yrkesvana i textilbranschen gör detta möjligt.
FLANADEN 108 LGH 1001, 462 50, VÄNERSBORG, Sverige
- lisastyger1@gmail.com
- lisastyger.se
Andra tittade också på
Extremt bra service
Extremt bra service, verkligen. Får även upplevelsen av att om en vara inte är ok, så skulle den inte säljas här vilket gör att jag ofta vågar testa lite nya saker om jag ser att det finns hos Lisas. Bra priser.
Bra och snabb service
Bra och snabb service. Oftast lite mer tyg än det man beställer. Bra kvalité.
Undvik deras kampanjer
Kör kampanj (som tydligen tar slut innan utsatt tid) och förstår inte ens att jag som kund blir besviken. Det framgår INTE att det är ett "först till kvarnenerbjudande" där de första X kunderna som handlar får en present.
Erbjudandet har en sluttid och andra företag med denna typ av kampanj har då alltid skickat annan gåva om den annonserade tagit slut. Dock inte Lisas tyger.
Otrevligt bemötande när jag försöker förklara att jag är besviken och skulle önska att kampanjens villkor formulerades tydligare. Skriv de första 150 kunder som handlar får en gåva om det är det ni menar.
Finns så många tygaffärer på nätet så jag kommer inte handla där igen.

Svar från Lisas Tyger
Mycket proffsigt bemötande
Mycket proffsigt bemötande. Kunskaper utöver det vanliga. Snabba leveranser. Får alltid hjälp.
Bra produkter men otrevlig service
Bra produkter men otrevlig service.
Skrev till företaget på Messenger för att fråga om min orderbekräftelse med några uppföljande frågor (längtade efter leveransen), med halvhjärtade och lite otrevliga svar till följd. Skrev att det var onödigt med otrevliga svar och fick till svara ”jag tycker du är otrevlig”. Detta är enligt mig väldigt oprofessionellt, och även trist med tanke på de höga tankar jag haft om företaget.
Hade hoppats på någon typ av lapp i min order men icke.

Svar från Lisas Tyger
Mycket fin service
Mycket fin service. Möjliggör för fler att kunna sy på fina symaskiner till bättre priser.
Fantastisk service
Superb service
Superb service, bra utbud, priser och snabba leveranser! Rekommenderas!
Bra webbutik med kunnig och hjälpsam…
Bra webbutik med kunnig och hjälpsam personal. Handlar gärna därifrån om och om igen.
Bra produkt och snabb leverans.
Underbar service.
Underbar service.
Svarar snabbt vid frågor, och bra kvalitet på sina varor
En helt fantastiskt service på lisas…
En helt fantastiskt service på lisas tyger! Jag vill verkligen rekommendera denna butik, enormt kundfokus och mycket fina tyger. Tack för denna gång och jag återkommer snart igen!
En av de bästa tygbutikerna på nätet
Fina tyger till bra pris. Bra kvalitet på sybehör. Ambitiös och duktig. Super service!
Fin kontakt med trygga informationer
Fin kontakt med trygga informationer, fick en ny overlockmaskin som jag är så nöjd med. Kanske en ny hushållssymaskin också?
Köpt en del nu som bandkantare
Köpt en del nu som bandkantare, stor skärmatta, nålar mm.
Bästa affären på nätet..
Du får även stort stöd i Facebooksgruppen där alla medlemmar hjälper till🎈
Helt underbara
Helt underbar, hjälpsam personal med stor erfarenhet, fantastisk o snabb service med snabba leveranser. De har hjärtat på rätt plats. Prisvärda produkter. Finns inget dåligt att säga. ❤
Fantastisk service med snabba…
Fantastisk service med snabba leveranser och bra kvalité ❤️
Perfekt!
Snabb service, trevlig och hjälpsam support över längre tid på Facebook.