LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö Omdömen 63

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Nordenskiöldsgatan 18, 211 19 Malmö, SE

Minimalt med väntetid för att boka linsbyte. Bra och omhändertagande personal. Resultat blev bra och som väntat. Lite förändring i färgseendet men det kan jag leva med. Efter 3 veckor upplever ja... Se mer

Dem var jätte vänliga mot mig och jätte professionell och hjälpsam… Jag kunnat förstå allt som giller om mig , mina ögon hälsa, min operation och vilken teknologi passar mig bäst och varför är det... Se mer

Från första kontakten har det varit 100% professionalism från Liremas medarbetare. Jag var för ung och såg mycket bättre än vad jag trodde. Istället för att sälja på mig operation och få en kund, så s... Se mer

1. Nr. 1 av de 3 bästa företagen i Ögonklinik
  2. Nr. 2 av de 3 bästa företagen i Läkare
  3. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i LASIK-kirurg
  4. Nr. 1 av de 4 bästa företagen i Optiker
  5. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Kirurg
  6. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Kirurgiskt centrum

Om LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Lirema Eye Center – safe and gentle eye surgery at the right price.

About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.

Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.

4,7

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Jag är hittills mycket nöjd med resultatet av min operation.
Mvh
Marcus Rönnbäck

11 maj 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Idan! Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med ditt val att komma till oss. Varmt välkommen tillbaka!

Jag är jättenöjd

Jag är jättenöjd med allt.

23 april 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Jovana! Tusen tack för din recension. Vi är glada att höra att du är så nöjd med hela din upplevelse hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka!

Proffsigt rakt igenom

Proffsigt rakt igenom

21 april 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Elisabeth! Tack så mycket för din fina respons. Det gläder oss mycket att höra att du upplevde hela processen som professionell från början till slut. Du är varmt välkommen tillbaka!

Superbra o proffsiga gjort linsbyte och…

Superbra o proffsiga gjort linsbyte och är väldigt nöjd

14 april 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Paller! Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt linsbyte. Du är varmt välkommen tillbaka!

Förtroendeingivande och väl utförd operation

Det går snabbt att få tid, utförlig information, vänliga och hjälpsamma medarbetare, fantastiskt läkare som utförde operationen.

14 april 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Lotta! Tack så mycket för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du upplevde processen som smidig och att du är nöjd med både informationen och vårt team. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Vänligt och proffesionellt bemötande

Vänligt och proffesionellt bemötande

2 april 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Marcus! Tack så mycket! Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss. Välkommen tillbaka!

Väldigt professionella och bra…

Väldigt professionella och bra bemötande. Lätta att komma i kontakt med under resans gång. Rekommenderas

9 april 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Ronny! Tack för din rekommendation! Vi uppskattar det verkligen och är glada att du haft en bra upplevelse. Välkommen tillbaka!

Fantastiskt bemötande och otroligt…

Fantastiskt bemötande och otroligt proffsiga medarbetare.
Så nöjd med resultatet av linsbyte. Borde gjort det tidigare.

7 april 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Sonja! Tusen tack för dina vänliga ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Du är varmt välkommen tillbaka!

Så fort så möjligt svarar på alla…

Så fort så möjligt svarar på alla frågorna. Bemötande och trevliga personalen. De följer hela situationen efter operationen. De rekommenderar vilken metod passar till varje person.

2 april 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Masoumeh! Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du upplevde ett gott bemötande och att du fick snabba svar på dina frågor. Det betyder mycket för oss att kunna följa dig hela vägen. Välkommen tillbaka!

Riktig genomgång av ögonen

Riktig genomgång av ögonen. Hon förklarade och visade bilder så att jag skulle förstå . Lugnt och sansat

19 mars 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Anette! Tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att du upplevde undersökningen som noggrann och att förklaringar och bilder gjorde det lätt att förstå. Varmt välkommen tillbaka!

Minimalt med väntetid för att boka…

Minimalt med väntetid för att boka linsbyte. Bra och omhändertagande personal.
Resultat blev bra och som väntat.
Lite förändring i färgseendet men det kan jag leva med.
Efter 3 veckor upplever jag att synfältet i närheten är något suddigt men upplever att det blir bättre och bättre.

23 mars 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Tord! Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet av din behandling. Det du beskriver kring synen är något som kan förekomma under läkningsperioden, och det är bra att du redan märker en förbättring. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill att vi följer upp tillsammans med dig. Varmt välkommen tillbaka!

Lirema i Malmö är den bästa ögonkliniken

Tack så mycket för Lirema Malmö vänliga service och för att ni gjorde min vision lika bra som den var när jag var barn. Personalen är riktiga proffs! Ett särskilt tack till Parisa 💜
Rekommenderas till alla.
Alicia

17 mars 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Alicia! Tusen tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen din rekommendation och dina ord om vårt team. Du är varmt välkommen tillbaka!

Jag kan verkligen varmt rekommendera…

Jag kan verkligen varmt rekommendera Lirema! Från första kontakt till efterkontroller har hela upplevelsen varit över förväntan. Personalen är otroligt professionell, trevlig och framför allt väldigt pedagogisk de förklarar allt på ett lugnt och tydligt sätt så att man känner sig helt trygg genom hela processen

16 mars 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Besa! Tusen tack för din fina feedback! Det betyder mycket för oss att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Varmt välkommen tillbaka!

Lirema Malmö

Trevligt bemötande. Tog sig tid att göra undersökningarna i lugn och ro. God information.

2 mars 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej! Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att undersökningen genomfördes i lugn och ro med bra information. Du är varmt välkommen tillbaka!

Mycket nöjd!

Snabbt och effektivt och slipper både linser och glasögon!

24 februari 2026

Svar från LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Pernilla - och tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du upplevde behandlingen som snabb och effektiv, och att du nu slipper både linser och glasögon. Varmt välkommen tillbaka!