Dotterns favorit Jag gillar inte läppbalsamen alls, & skrev en dålig recension här först då jag tycker att de är för alldeles för torra på läpparna för min smak. Men tog bort första recensionen d... Se mer

Riktigt fint bra Lipbalm! Mina läppar är ofta torra och jag är en flitig användare dagligen av återfuktande läpprodukter! Detta Lipbalm är ett utav de bästa jag testat! Med naturliga ingredie... Se mer

Lyxig o vacker förpackning, ganska hård konsistens på läppbalsamet men det visar kvalitet o detta läppbalsamet hjälper verkligen vid torra nariga läppar. Kan användas under läppstift/glans då det... Se mer

1. Skönhetsprodukter

Lips of Sweden är ett unikt koncept där vi designar läppbalsam som värnar om både dina läppars välmående, och din stil. Vi tillverkar våra läppbalsam i Sverige med 100% naturliga ingredienser som intensivt vårdar och gör läpparna långvarigt mjuka och återfuktade. Med uppskattade ingredienser som vitamin B5 med sin lugnande och reparerande effekt, samt UVA & UVB som skyddar mot solens strålar.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Tycker inte produkten var bra

Tycker inte produkten var bra, mina läpp vart torrare.

9 januari 2024

Hej Erika,

Tråkigt att höra att du upplever att dina läppar blir torrare, vårt stift har en ju hårdare konsistens och behöver användas ett tag för att man ska dels vänja sig och för att det ska hinna ge effekt beroende på hur torr man är. Så om du inte använt det några dagar så får du jätte gärna testa ett tag till och återkomma om du upplever en skillnad. Vi kan garantera dig att det inte finns någon ingrediens i Lips of Sweden som skulle kunna göra dina läppar torrare.

Team Lips of Sweden

Det tog några dagar innan det kändes…

Det tog några dagar innan det kändes bättre!
Nu är mina läppar mindre torra!

27 december 2023

Hej Margareta,

Va glada vi blir och va bra att du fortsatte använda det och fick mindre torra läppar

Härligt läppbalsam

Supersnabb leverans av en härlig produkt. Har beställt flera gånger och känner mig alltid uppskattad som kund.

27 december 2023

Tack Eva,

För dina fina ord! Dom värmer och det är viktigt för oss att du känner dig uppskattad💛

Team Lips of Sweden

Lips of Sweden är bara bäst! Ingen protest!

Det är ett underbart härligt fett cerat, som sitter där det ska! Timme efter timme! Jämför med vaselin, som är borta på tre röda! Eller alla andra smetiga cerat, som bara rinner bort! Näe, Lips of Swedens produkt är såå himla bra! Ni som har några år på nacken! Kommer ni ihåg underbara Lancombes ljuvliga cerat! Dom påminner mycket om varandra! Hej från Marga Ståhl

30 juli 2023

Tack Marga,

Va glada vi blir att du gillar vårt läppbalsam så mycket!😍
Det betyder jätte mycket för oss💛

Läppbalm

Paketet kom hem där jag bor i min boxlåda där jag får annat post. Leveransen var bra.

14 juli 2023

Hej Susanne,

Tack för din feedback! hoppas du kommer gilla vårt läppbalsam💛

Hej Monica,

Vi beklagar att du upplever det lite för hårt, vi har valt en lite hårdare konsistens för att det ska kunna sitter länge på läpparna så man slipper smörja hela tiden. Vi hoppas du ändå får användning för ditt läppbalsam💛

Hej Eva,

Vi beklagar att du upplever det stenhårt, vi har ju valt en lite hårdare konsistens för att säkerställa att det sitter länge på läpparna. Några av våra andra kunder har upplevt det lite hårt i början men efter några gångers användning upplever dom det mycket mjukare och smidigare, så det får du gärna testa! Hoppas tipset kommer till användning💛

Team Lips of Sweden

Läppbalsamet sitter stadigt kvar på…

Läppbalsamet sitter stadigt kvar på läpparna och läpparna blir mjuka och fina. Nu kan jag slänga alla andra och behålla Lips of Sweden. Mycket bra.

29 maj 2023

Tack Anette,

Va glada vi blir att du gillar det så mycket att du till och med slänger alla andra och behåller oss😍
Det betyder så mycket för oss att du är nöjd!💛

Köpte ett för att prova

Köpte ett för att prova, helt suveränt🤩. Inga skinnflikar på läpparna längre. Har köpt fler 😃

21 maj 2023

Tack Barbro,

För dina super fina feedback, Det betyder så mycket för oss att du är nöjd!💛

Hej Kajsa,

Tack För din feedback, Vi tar självklart till oss av din känsla och hoppas du får användning av ditt Lips of Sweden ändå💛

Team Lips of Sweden

allt fungerade som jag önskade

allt fungerade som jag önskade. nöjd med produkten, hade gärna sett att den var lite mjukare i konsistensen.

26 april 2023

Tack Eva Carina,

För din feedback, Vi tar självklart till oss ditt önskemål 💛

Team Lips of Sweden

Ett superb produkt som är så skön för…

Ett superb produkt som är så skön för läpparna och sen var leveransen snabb så jag är en nöjd kund :)

19 april 2023

Tack Susanne,

För dina fina feedback, Det betyder mycket för oss att du är nöjd!💛

Bra stift och mjukgörande

Bra stift och mjukgörande, håller lönge!

25 februari 2023

Tack Ann-Sofi,

Stort tack för din feedback, vi är så glada att du är nöjd💛

Bästa ceratet jag provat

Bästa ceratet jag provat! Sitter länge. Kladdar inte känns bara skönt. Snabb smidig leverans. Bra erbjudande till Alla hjärtans annars rätt dyrt.

22 februari 2023

Tack Annika,

Stort tack för dina fina ord, så härligt att du tycker om det💛

Behövde fylla på ofta

Behövde fylla på ofta, läpparna torkade ut. Reklamen lovade mer än produkten egenskaper

21 februari 2023

Hej ingela,

Tråkigt att du inte känner dig nöjd!
Vi tar till oss din feedback!💛