Super ramme jeg har købt, flot billede kvalitet, helt klart pengene vær 👍👍og super hurtig levering 🚚
Företaget har svarat
Købte en trådløs mikrofon, den virker uden problemer. Dog ville noget mere information omkring produktet måske have været nyttigt. F.eks. så kan du ikke sætte 2 stik i en Mac computer, da den fyl... Se mer
Företaget har svarat
Vores digitale fotoramme, som vi havde fået som gave, fungerede pludselig ikke - vi spurgte om det kunne være strømforsyningen og om vi kunne få sendt en anden. Svaret kom prompte - de sendte en ny... Se mer
Företaget har svarat
Fin service - jeg modtog i første omgang en brugt powerbank, men da jeg kontaktede dem skyndte de sig at sende en ny. Irriterende fejl for alle parter, men hurtig respons og hurtig afsendelse af ny po... Se mer
Företaget har svarat
Lippa er et dansk brand, der specialiserer sig i elektronikprodukter til små priser. Hos os finder du et bredt udvalg af elektronik- og tech-produkter, du ikke finder andre steder – til priser, du helt sikkert ikke finder andre steder. Vi har nemlig fjernet en masse fordyrende led, så vi kan holde prisen helt i bund.
Landbrugsvej 10L, 5260, Odense S, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Lippa
Har købt Lippas ”2-pak Pro Trådløs Støjreducerende Mikrofoner” til iPhone for at undgå vindstøj ved video optagelse. Troede de optog i stereo, da der var to mikrofoner, men det gjorde de desværre ikke, men det til trods er lyden helt perfekt og den vind/støjdæmpende funktion meget effektiv.
Da der var en fejl i den medfølgende – desværre kun en engelsk sproget vejledning, kontaktede jeg Lippas kunde center, hvor alle mine spørgsmål blev besvaret på en venlig og uddybende måde.

Svar från Lippa
God og effektiv service. Produktet lever fuldstændigt op til mine forventninger.
Varmeste anbefaling herfra.

Svar från Lippa
Hurtig betjening er fint, og de er gode til at følge op i Supporten. :-).
Løste måske ikke helt min udfordring, men god service alligevel. :-)

Svar från Lippa
Jeg købte et dobbelt sæt mikrofon det var pengene værd, men så vil jeg heller betale en plovmand mere end de 3 hunde og få bedre lyd.

Svar från Lippa
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.