Ling.ly Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Apka z potencjałem, dużo ćwiczeń praktycznych, przydatne słownictwo oraz gramatyka. Zdarza się, że mimo popranego rozwiązania pokazuję błędy, nie zalicza poziomów, zawiesza się na przejściach pomiędzy... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gdy postanowiłem spróbować swoich sił w nauce języka hiszpańskiego moje kroki skierowałem prosto do Ling.ly - podczas indywidualnych zajęć online mam możliwość nauki z profesjonalnym lektorem który pr... Se mer

Företagsinformation

1. Språkskola
  2. Engelsk språkskola
  3. Tysk språkskola
  4. Språkkurs

Om Ling.ly

Skrivet av företaget

Twoja nowa szkoła językowa online z najlepszymi lektorami, której możesz zaufać! 🚀

👉 Różnorodne kursy językowe dla osób pragnących rozwijać swoje umiejętności w celach zawodowych lub osobistych.
👉 E-learning https://app.ling.ly/
👉 Indywidualne podejście do każdego kursanta.
👉 Spersonalizowane lekcje, które pomagają w szybkim postępie w nauce.
👉 Naucz się 🇬🇧🇪🇸🇩🇪

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Trafiłam na bardzo dobrą Panią Lektor…

Trafiłam na bardzo dobrą Panią Lektor Oksanę. I na plus zaliczam też dobry kontakt ze szkołą oraz dobrą cene za zajęcia.

30 januari 2026

Svar från Ling.ly

Bardzo nam miło! Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zajęcia z Panią Oksaną oraz kontakt ze szkołą spełniły Pani oczekiwania. Do zobaczenia na kolejnych lekcjach!

opinia o Ling.Ly

Szkoła językowa Ling.Ly wyróżnia się wysoką jakością nauczania (wiem co piszę, bo wiele szkół udało mi się przetestować). Szczerze mówiąc na stronę Ling.Ly trafiłam przypadkiem. Od września szukałam lektora spełniającego kryteria, które sobie założyłam. Zależało mi na nauczycielu konkretnym, wymagającym, cierpliwym, wymagającym, motywującym i potrafiącym przekazać wiedzę. Zostawiłam swoje dane w różnych szkołach językowych, ale lekcje próbne nie spełniły moich oczekiwań.
W październiku odezwał się do mnie Pan Adam Palaczyk z propozycją zapoznania się z ofertą szkoły Ling.Ly . Wykazał się przy tym dużym zaangażowaniem, uważnie słuchał, dopytywał i doradzał (a przy okazji świetnie nam się rozmawiało :-) .
I tu bingo!
Zaproponował zajęcia z Panem Sebastianem Krajewskim (mega polecam!). Nauczyciel okazał się wymagający, z pasją do języków, klarownie przekazujący wiedzę. Sprawdził mój poziom angielskiego, po czym dopasował program i podręcznik. Podczas zajęć wprowadza nowe treści, systematycznie sprawdza wcześniej omówiony materiał, stawia również na pracę samodzielną, jasno i ciekawie tłumaczy nawet trudniejsze tematy. Konsekwentnie wymaga powtarzania zagadnień, motywuje i zachęca do aktywnego uczestniczenia w zajęciach (dialog, zadania, ćwiczenie akcentu, wzbogacanie słownictwa). Potrafi wprowadzić przyjazną, spokojną atmosferę, a dzięki poczuciu humoru rozładować stres. Zajęcia prowadzone są z ogromnym zaangażowaniem i zawsze kończę je z uśmiechem.
Szkoła oferuje elastyczny grafik zajęć (dodatkowe spotkania z lektorem, zamiana terminu - miałam okazję sprawdzić osobiście :-). Można również zmienić lektora, choć uważam, że Pan Adam idealnie potrafi dopasować nauczyciela do przedstawionych mu oczekiwań.
Przyjazna atmosfera połączona z dyscypliną, indywidualne podejście do ucznia/klienta i skuteczność nauczania stanowią filary Ling.Ly . Zdecydowanie polecam!

28 november 2025

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za tak wyjątkową opinię! To ogromna radość widzieć, że zarówno kontakt z naszym zespołem, jak i same zajęcia tak dobrze się u Ciebie sprawdziły. Doceniamy, że zauważyłaś nasze zaangażowanie w dopasowanie lektora i stworzenie dla Ciebie ścieżki nauki, która naprawdę wspiera postępy. Tak dokładna opinia daje nam dużo energii do działania i rozwijania szkoły. W razie jakichkolwiek potrzeb czy pytań możesz na nas liczyć.

Polecam!

Lingly oferuje bardzo dobrze przygotowaną platformę do nauki — przejrzystą, intuicyjną i wygodną w codziennym korzystaniu. Tutor AI działa sprawnie, pomaga utrwalać materiał i szybko wyjaśnia wątpliwości. Zajęcia z lektorem są natomiast prowadzone profesjonalnie i w przyjaznej atmosferze, co realnie wpływa na postępy. Całość tworzy naprawdę solidne i godne polecenia rozwiązanie.

29 november 2025

Svar från Ling.ly

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną recenzję! Cieszy nas, że korzystanie z platformy jest dla Ciebie wygodne i że nasz Tutor AI wspiera Cię w regularnej nauce. To również świetnie słyszeć, że lekcje z lektorem przynoszą realne rezultaty i odbywają się w atmosferze sprzyjającej rozwojowi. Twoja opinia jest dla nas dużą motywacją do dalszego ulepszania naszych usług. Dziękujemy, że jesteś z nami!

zespół Ling.ly

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Brać przykład z zadowolonego kursanta

Dzień dobry
Tak jestem zadowolona z lekcji na Ling.li bo jak widzę że moja córka chętnie zasiada i czeka na połączenie z Panią Olą to mi wystarczy w zupełności. Nauka bez przymusu tylko z chęci 👌

22 oktober 2025

Svar från Ling.ly

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! To ogromna radość wiedzieć, że lekcje z Panią Olą są źródłem motywacji, a nauka staje się czystą przyjemnością. Cieszymy się, że możemy towarzyszyć Wam w tej językowej przygodzie!

zespół Lingly

Super szkoła językowa

Cieszę się bardzo że trafiłem na szkołę językową Lingl.ly. Powrót do nauki języka angielskiego okazał się bardzo dobrym pomysłem. Moje obawy zniknęły już po pierwszej wspólnej lekcji. Zajęcia online w małych grupach przebiegają w fajnej atmosferze, na czym mi najbardziej zależało. Dodatkowo dostęp do materiałów na platformie w postaci zadań interaktywnych dopasowanych do stopnia umiejętności każdego ucznia. Samodzielna nauka pozwala mi na codzienny kontakt z językiem obcym.

25 mars 2025

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że nauka z Ling.ly spełnia Twoje oczekiwania, a nasze zajęcia oraz platforma z interaktywnymi materiałami pomagają Ci w codziennym kontakcie z językiem. Życzymy dalszych sukcesów i wielu inspirujących lekcji! 🚀

super

Dzięki Ling.ly w końcu znalazłam sposób żeby efektywnie się uczyć. Pełen profesjonalizm i odpowiednia motywacja. Połączenie pracy z lektorem i zadań na applikacji które mogę robić kiedy mam tylko chwilę jest bardzo wydajne.

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że połączenie lekcji z lektorem i ćwiczeń w aplikacji okazało się efektywne i motywujące. Powodzenia w dalszej nauce!

Świetna platforma

Świetna platforma. Urozmaicone zadania.

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że platforma i różnorodność zadań spełniają Twoje oczekiwania. Życzymy dalszej przyjemnej nauki!

Friendly and professional environment

Very good company that takes care of their clients with individually designed approach to everyone. The Language School is responsible and trustworthy creating friendly and professional environment. I recommend it very much!

Svar från Ling.ly

Thank you for your trust and support! We truly appreciate your feedback. It’s wonderful to hear that our approach has met your expectations.

Best regards
Team Ling.ly

Tylko tak dalej!

Lektorzy są świetni – cierpliwi i zaangażowani. Terminy przystępne. Do tego appka Lingly jest super dodatkiem.

19 december 2024

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zajęcia spełniły Twoje oczekiwania i doceniasz naszych lektorów. Miło nam też czytać, że aplikacja Lingly stanowi pomocne narzędzie w nauce. Życzymy dalszych sukcesów!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uczę się od jakiegoś czasu angielskiego…

Uczę się od jakiegoś czasu angielskiego i jestem bardzo zadowolony! Nauka z lektorem, a potem trochę nauki na platformie i czuję jak wracam do formy po długiej przerwie w nauce.

23 december 2024

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasz system nauki pomaga Ci wrócić do formy językowej. Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Z Lingly nauka stała się przyjemnością!

Wreszcie mam system nauki, który działa. Uczę się z Lingly od kilku miesięcy i jestem zachwycona. Zajęcia z lektorem są zawsze dobrze przygotowane, a aplikacja do nauki pozwala mi szybko wrócić do materiału.

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasz system nauki spełnia Twoje oczekiwania. Życzymy dalszych sukcesów w nauce.

Warto spróbować!

Lektorzy są cierpliwi i dobrze tłumaczą. Do tego platforma Lingly jest bardzo intuicyjna i pozwala szybko przyswoić materiał.

16 december 2024
Omdöme utan inbjudan

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że lekcje z naszymi lektorami są satysfakcjonujące, a korzystanie z platformy przebiega bezproblemowo. Życzymy powodzenia w dalszej nauce i rozwijaniu umiejętności językowych!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeszcze więcej możliwości nauki!

Korzystam z LinguaSmart już od wielu lat, szlifując swoje zdolności językowe w ramach podnoszenia swoich znajomości języka angielskiego w celach zawodowych oraz bardziej hobbystycznie innych. Możliwość dostępu do dodatkowych ćwiczeń na platformie Ling.ly jest super dodatkiem do nauki z lektorem i pozwoliła mi samodzielnie ćwiczyć i pracować, jako dodatek do lekcji z lektorem. Podoba mi się dobór ćwiczeń oraz forma ich zaprezentowania.

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że platforma spełnia oczekiwania i wspiera Cię w nauce oraz rozwoju językowym. Takie słowa motywują nas do doskonalenia oferowanych usług. Życzymy dalszych sukcesów i powodzenia w realizacji wszystkich językowych celów!

Super

Super, Great platform for learning English.

Svar från Ling.ly

Thank you for your feedback! We’re glad you enjoy learning English with us. We wishing you continued success in your language journey!

Best regards
Team Ling.ly

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dobra platforma do nauki języka…

Dobra platforma do nauki języka angielskiego , uczę się języka w wolnym dla mnie czasie 🙂

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za opinię! Cieszy nas, że nasza platforma umożliwia Ci naukę w dogodnym czasie. Życzymy dalszych sukcesów w rozwijaniu umiejętności językowych!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Świetni lektorzy i wspaniała atmosfera!

Świetni lektorzy i wspaniała atmosfera!
Zajęcia są prowadzone w luźny, ale jednocześnie bardzo efektywny sposób. Lektorzy motywują, a Lingly pomaga mi utrzymać kontakt z językiem również między lekcjami.

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nas cieszy, że zajęcia spełniają Twoje oczekiwania i wspierają Cię w nauce języka. Satysfakcja i postępy naszych kursantów są dla nas najważniejsze. Dziękujemy za zaufanie!

Luźno ale efektywnie :)

Zajęcia prowadzone są w swobodnej atmosferze, ale z dużą efektywnością.
Lektorzy potrafią świetnie motywować, a Lingly umożliwia mi regularny kontakt z językiem również poza lekcjami. Fantastyczna kadra i przyjazne podejście sprawiają, że nauka jest przyjemnością!

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że lekcje spełniają Twoje oczekiwania, oraz że nasze podejście motywuje Cię do nauki i pomaga utrzymać regularny kontakt z językiem. Dziękujemy też za docenienie naszych lektorów i ich zaangażowania – Twoje zadowolenie to nasz największy priorytet!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Apka z potencjałem

Apka z potencjałem, dużo ćwiczeń praktycznych, przydatne słownictwo oraz gramatyka. Zdarza się, że mimo popranego rozwiązania pokazuję błędy, nie zalicza poziomów, zawiesza się na przejściach pomiędzy działami.

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniasz nasz kurs pod wieloma względami. Przykro nam, że napotkałaś trudności techniczne. Obecnie pracujemy nad poprawą stabilności aplikacji oraz usprawnieniem systemu zaliczania punktów, aby nauka była jak najbardziej płynna i komfortowa. Twoje uwagi są dla nas niezwykle cenne i pomagają nam rozwijać nasze rozwiązania. Chcielibyśmy również poinformować, że część problemów została już naprawiona w ostatnich aktualizacjach, dlatego zachęcamy do dalszej nauki. Jeśli podczas wykonywania ćwiczeń napotkasz kolejne trudności, zachęcamy do przesyłania opinii lub zgłaszania błędów za pomocą fioletowego przycisku „Twoja opinia” w prawym dolnym rogu ekranu. Możesz również skontaktować się z naszym działem pomocy technicznej bezpośrednio przez e-mail: hello@ling.ly. Postaramy się jak najszybciej zbadać i rozwiązać zgłoszone problemy.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jestem bardzo zadowolona z kursu

Jestem bardzo zadowolona z kursu. Nareszcie czuję, że robię postępy. Punktualność i przygotowanie prowadzącej, dopasowane tempo pracy i przyjazna , czasami zabawna atmosfera na pewno mi w tym pomagają. Dziękuję.

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że nasze zajęcia spełniają oczekiwania i przynoszą widoczne efekty. Życzymy dalszych sukcesów w nauce i satysfakcji z kolejnych lekcji!

Zespół Ling.ly by Lingua Smart

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lektorat prowadzony na bardzo dobrym…

Lektorat prowadzony na bardzo dobrym poziomie przez Pana Sebastiana

Svar från Ling.ly

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że lektorat spełnia Twoje oczekiwania. Trzymamy kciuki za Twoje postępy w nauce i zawsze chętnie pomożemy, jeśli pojawią się jakieś pytania. Do zobaczenia na kolejnych lekcjach!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.