Jag köpte en vinkylare, som man sticker in i flaskan. Tog det mest som ett skämt, men värt att pröva. Det visade sig fungera utmärkt. Vi har ju flera flaskor som vi inte förvara i vinskåpet. Plötslig... Se mer
Beställde en vinkylare den 3 December, idag, den 13 Januari har den fortfarande inte kommit... Fick ett mail den 11 December att dom "inte kunde leverera pga felaktig adress", dom fick adressen igen... Se mer
Vi dricker både vitt och rese ganska kallt. Den här kylaren är både vacker och effektiv. Vi har redan använt den flera gånger och den fungerar perfekt
Har inte besvarat negativa omdömen
Kul & bra vinöppnare!
Perfekt vinkylare
Snabb leverans o bra produkt.
Jag köpte en vinkylare, minns inte när är i Frankrike nu
Det visade sig fungera utmärkt. Vi har ju flera flaskor som vi inte förvara i vinskåpet. Plötsligt kan vi ta fram dem i rumstemperatur, men på bara några minuter svalnar vinet och blir utsökt gott.. Varmt tack för en smarrt och effektiv idé.
Bra att man slipper sätta vinet i…
Bra att man slipper sätta vinet i kylen,
Kan låta det stå på bordet.
Vinöppnaren fungerar perfekt
Vinöppnaren fungerar perfekt. Inga trasiga korkar med kork i vinet längre. De trögsta korkar kommer nu upp med ett litet ljud. Öppnaren dessutom snygg och passar bra som present när du blir bjuden hem till någon
Enkel och smart lösning för att kyla…
Enkel och smart lösning för att kyla vinet. Håller vinet svalt/kallt under flera timmar.
Är mycket nöjd med produkten.
dirktimport från kina och prist känndes…
dirktimport från kina och prist känndes hög jämfört med konkurrent
Ett måste till buffén
Verkligen perfekt för att hålla vinet till buffén kallt eller varför inte till picknicken
10/10
Vinöppnaren var en helt utmärkt…
Vinöppnaren var en helt utmärkt produkt. Fungerade perfekt. Snabb leverans var det också.
Testade vinöppnaren utan förväntningar.
Testade vinöppnaren utan förväntningar.
Resultatet var kanon, lätt att använda och som blir en snackis . Rekommenderar gärna den.
Köpte två pumpar
Köpte två pumpar, vid första försöket kom överaskningen jag pumpade för mycket o öppnaren o korken flög i taket
Den är super bra för äldre sköra korkar
Perfekt produkt för bra upplevelse
Perfekt produkt för att få rätt temperatur på ett härligt glas vitt vin.
Väldigt trevlig kundtjänst
Väldigt trevlig kundtjänst. Reah på kundtjänst kontaktade mig då leveransen dröjde för att kontrollera om jag fått varorna. De anlände någon dag senare och jag är mycket nöjd.
Snygg och stilren.
Snygg och stilren.
Mycket lätthanterlig och smidig att förvara.
Dock lite svårt att skära upp folien, vilket iofs kan bero på mitt eget handhavande 😉
Fin produkt men leveransen var långsam
Mycket professionellt.
Snabb leverans, tydlig kommunikation och trevlig kundservice. Allt fungerade smidigt.
perfekt
Stilren design och enkel att använda. Fungerar riktigt bra till både vitt vin och rose
praktisk
denna vinöppnare är väldigt praktisk och smidig, är mycket nöjd
Beställde 1 vinöppnare
vinöppnaren är riktigt grym och ser snygg ut i köket, kvaliten var verkligen så mycket bättre än vad jag förväntade