Zakupiłam dwa dywany, oba oddałam w jednej paczce - mały dywan zwinięty w dużym - zwrot dostałam za jeden, bo drugiego nie znaleziono i twierdza, że go nie ma. Jak to możliwe żeby zaginął? Po raz os... Se mer
Det här tycker kunderna
Nie pierwszy raz robię zakupy w sklepie Limango, ale realizacja ostatnich zamówień zaczyna zakrywać na żar ze strony sprzedawcy. Po raz kolejny sklep nie potrafi w pełni zrealizować zamówienia. W mome... Se mer
Wszystko ok, zamawiam od lat i nigdy nie miałam żadnego "przypalu" z Limango. Dobre ceny na dziecięce butki, a tu wiadomo, że rozmiar się zmienia i fajnie mieć coś dobrej jakości w dobrych pieniądzach... Se mer
Witam. Na początku pragnę nadmienić że moja opinia jest rzetelna i jestem klientem tego sklepu. Wszystko na wielki plus robię tu zakupy na bieżąco wielokrotnie. Zamówienia przychodzą zawsze na czas, k... Se mer
Klapki rozpadły się po 8 tygodniach
Klapki rozpadły się po 8 tygodniach. Sklep kazał odesłać buty. Potem otrzymałam informację, że buty dotarły ale pieniędzy nie otrzymam bo użyłam kuponu rabatowego. Kupiłam wówczas wiele przedmiotów, kupon obniżył cenę każdego przedmiotu. Bez kuponu nie zdecydowałabym się na zakup, bo cena nie byłaby konkurencyjna. Teraz nie mam ani butów, ani pieniędzy. Nawet nie chcą mi ich odesłać celem dalszego ubiegania się o swoje prawa.
Zly wyslany przedmiot
Zly wyslany przedmiot, na reklamacje nawet nie odpowiedzieli
Beznadziejna obsługa reklamacji-buty…
Beznadziejna obsługa reklamacji-buty rozkleiły się podczas użytkowania w niecały rok, a Pan obsługujący reklamację uważa, że to normalne zużycie, że buty rozkleiły się i że nie jest to żadna wada wykonania i reklamacja została nieuznana bez jakiejkolwiek formy rekompensaty, więc proszę zastanowić się przed zakupem. Buty nie były tanie, użytkowane zgodnie z ich przeznaczeniem -do chodzenia, a Pan twierdzi nie wiadomo na jakiej podstawie, że były "intensywnie" użytkowane przez okres jesienno-zimowy/dawno takiej bzdury nie usłyszałam-proszę zastanowić się przed zakupem.....
zamówiłam obuwie w rozmiarze 37…
zamówiłam obuwie w rozmiarze 37 otrzymałam w rozmiarze 44 , ogromna różnica , proces reklamacji wyjątkowo długi prawie miesiąc i nadal nic nie wiadomo . Generalnie będę omijać ten sklep.
Wyłudzanie danych karty płatniczej
Ten sklep wymusza podanie wrażliwych danych z karty płatniczej. Nie udostępnia innych form płatności, tylko przelewy24, gdzie pojawia się ramka do wprowadzenia danych karty. Nawet nie ma możliwości zapłaty za pobraniem, a o płatności blikiem należy zapomnieć. Ciekawe, jaki jest cel takiej polityki sklepu? Podanie tajnych danych karty płatniczej, wiąże się z ryzykiem użycia jej przez osoby trzecie.
Minęły 3 tygodnie a sklep nadal nie…
Minęły 3 tygodnie a sklep nadal nie zrealizował zamówienia. Gdy poprosiłam o anulowanie sklep odpowiedział, że to niemożliwe bo zamówienie jest już zapakowane. Minęło kolejne kilka dni a ja nadal nie otrzymałam nawet linku do śledzenia zamówienia. Kolejna próba anulowania i koeljna odmowa. I tak nie mam ani zapłaconych ponad 500zł ani zamówienia. Nie wiem czy te pieniądze odzyskam... Nie polecam sklepu. To oszuści!
Coś dziwnego dzieje się z tym sklepem
Coś dziwnego dzieje się z tym sklepem. Dokonałem zakupu za prawie 600 zł, zapłaciłem za pośrednictwem PayPro i co? i nic, żadnego potwierdzenia zakupu. Napisałem e-maila aby wyjaśnili sytuację, już dwa dni i nic. Zablokowałem zakup na paypro bo jeszcze mogłem. Pieniądze zaraz wrócą a ja już do tego sklepu nie zajrzę.
Coraz gorsza obsługa …
Byłam klientem limango przez bardzo długi okres ale ostatnio obsługa zamówień to jakiś dramat, przesyłki nie dochodzą po kontakcie z biurem obsługi jest informacja, że InPost odmówił przyjęcia bo nie czyta myślników przy numerze telefonów i przesyłki wróciły po czym prosze o zwrot środków a oni wysyłają mi jeszcze raz paczki i to nie pełne i nie zwracają pieniędzy za to co nie doszło, dwukrotna interwencja w telefonicznej obsłudze i teoretycznie pieniądze zwrócą ale jak to będzie to poczekamy.::
Nie polecam. Otrzymałam zupełnie inne spodnie, zgadza się tylko marka i kolor, fason dwa róże bieguny, spodnie miały być zwężane z kieszeniami a są bez i w dodatku dzwony. Nie zamierzam odsyłać, szkoda nerwów. Chcę tylko ostrzec potencjalnych klientów, że zakup w tym sklepie to czysta ruletka.
Polecam sklep w 100 procentach,paczka…
Polecam sklep w 100 procentach,paczka przyjeżdża dokładnie jak podany termin,zamówiłam plecak Guess różowy dostawą od złożenia w 2 dni,polecam!
Zakupiłem 3 koszulki w fajnej cenie..
Zakupiłem 3 koszulki w fajnej cenie... Po 9 dniach czekania sam do nich napisałem "dlaczego moja paczka nie dotarła? Itd."
Podobno brakowało jednego produktu... Przy odbiorze paczki okazało się że dwóch...
Wcześniej gdy się upomniałem o jakieś zadośćuczynienie obiecali mi kupon 15 zł na kolejne zakupy... Oczywiście i tego nie dodali...
Firma dno i wodorosty i bezsensem jest korzystać z usług sklepu, który handluje towarem fizycznie go nie mając
Tragedia w zakresie kontaktu z biurem obsługi klienta
Tragedia, poziom obsługi klienta i reklamacji poniżej zera. Szkoda czasu na wyszukiwanie na tym śmietniku.
WORST POLISH E-COMMERCE PLATFORM
One of the worst e-commerce platform that I have ever used. I have been waiting for a perfume since 14TH OF MARCH 2024 ONLY TO RECEIVE AN EMAIL A MONTH AFTER (11TH OF APRIL) informing me that the ORDER WAS CANCELED. It shows the level of PROFESSIONALISM OF THIS SO CALLED E-COMMERCE. BLOODY RUBBISH !
Kupiłem perfumy znanej marki
Kupiłem perfumy znanej marki - takie z których często korzystam, które lubię i znam ich zapach. Otrzymałem podrabiane lub przeterminowane ( jeżeli w ogóle mogą się przeterminować). To jest po prostu oszustwo!
Bardzo zły kontakt z centrum pomocy
Bardzo zły kontakt z centrum pomocy. Wysłane zapytanie, na które w ogóle nie ma odpowiedzi. Centrum pomocy tylko z nazwy!
Potwierdzam
Potwierdzam, ze sklep jest mało wiarygodny. Trzeba udowodnić, że się zwróciło towar (mimo że już dawno do nich dotarł), po 10 dniach nadal nie mam pieniędzy, tak więc moja "przygoda" ze sklepem jeszcze trwa.
Na pewno nie będę korzystać w przyszłości z tej witryny.
Otrzymałam produkt chyba ze zwrotów
Otrzymałam produkt chyba ze zwrotów, brudny i z czyimś włosami
Nieuczciwe zasady zwrotów – zawiodłam się na Limango
Zamawiałam w tym sklepie regularnie, ale po ostatnim doświadczeniu straciłam do nich zaufanie. Zwróciłam sukienkę, ponieważ była za mała, i od razu kupiłam ten sam model w większym rozmiarze. Na potwierdzeniu zwrotu widniała kwota 51,68 zł, jednak otrzymałam tylko 1,68 zł!
Firma tłumaczy to użytym kuponem, ale nie poinformowali mnie wcześniej, że zwrot wyniesie tylko grosze – gdybym o tym wiedziała, w ogóle bym jej nie zwracała. Powinnam zobaczyć rzeczywistą kwotę zwrotu przed jego dokonaniem, a nie dowiadywać się o tym po fakcie.
Kontakt z obsługą klienta też pozostawia wiele do życzenia – brak konkretnej odpowiedzi i rozwiązania problemu. Jeśli tak traktują stałych klientów, to nie warto tu kupować. Nie polecam!
Ponad miesiąc na realizację zamówienia…
Ponad miesiąc na realizację zamówienia (???). Zero odzewu na @. Omijać z daleka
Anulowanie wysyłki
Po raz kolejny bardzo długie oczekiwanie na przesyłkę (po deklarowanym terminie), po czy wysłany jeden artykuł, pozostałe anulowano
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.