Jag köpte detta utan att förvänta mig något speciellt, men leksakerna överraskade mig positivt. De känns säkra och robusta. Leveransen tog längre tid än väntat, men jag skulle ändå beställa igen.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Leksaken jag köpte håller mitt barn…
Leksaken jag köpte håller mitt barn upptaget en stund och känns relativt säker att använda, även om intresset inte varar särskilt länge.
Tyget känns mjukt mot huden och håller…
Tyget känns mjukt mot huden och håller okej efter tvätt, men jag är lite osäker på hur det håller på längre sikt.
Jag uppskattade kvaliteten på…
Jag uppskattade kvaliteten på barnkläderna, de verkar tillräckligt slitstarka, men inget som sticker ut särskilt mycket.
Babykläderna känns mjuka och bekväma
Babykläderna känns mjuka och bekväma, och fungerar bra för vardagsanvändning, även om kvaliteten känns ganska standard.
Min son har fått ett set med byxor och…
Min son har fått ett set med byxor och tröjor som sitter ganska bra både hemma och i skolan, även om passformen kunde vara lite bättre. Vi har dessutom testat badleksaker och ett lasertag-set som han tycker är roliga, men de kunde haft lite bättre kvalitet. Babyfilten och babymobilen fungerar okej under natten, men det finns utrymme för förbättring. Potträningsunderkläderna gör vardagen något smidigare, även om de inte alltid lever upp till förväntningarna. Vi provade även bärselen under promenader och jag använde gravidprodukten som stöd, vilket kändes ganska praktiskt men inte helt optimalt.
Det marknadsförs som snabb leverans men…
Det marknadsförs som snabb leverans men jag la min beställning 22/02 och den kom idag 18/03 utan något meddelande om förlängd leveranstid.
Jag tog kontakt 07/03 och fick svar efter ett par dagar, men efter det dröjde det alltså 11 dagar till.
Allt kom i tid och matchade bilderna på…
Allt kom i tid och matchade bilderna på webbplatsen.
Mönstren är söta utan att vara för…
Mönstren är söta utan att vara för färgglada eller överväldigande.
Jag beställde under en stressig period…
Jag beställde under en stressig period och visste att leveransen kunde ta längre tid, men det kändes ändå långsamt. Med det sagt, när varorna väl kom hade jag inget att klaga på när det gäller kvalitet. Leksakerna känns hållbara och genomtänkta.
Det jag uppskattar mest är att mitt…
Det jag uppskattar mest är att mitt barn faktiskt engagerar sig i leksakerna. Leveransen var långsam, ja, men produktkvaliteten gör att jag kan acceptera väntan.
Man märker att produkterna är gjorda…
Man märker att produkterna är gjorda för barn, inte bara för att se söta ut online. Allt känns slätt och gediget. Leveransen var långsam jämfört med vad jag är van vid, men kvaliteten motsvarade förväntningarna.
Till en början trodde jag nästan att…
Till en början trodde jag nästan att leveransen hade försvunnit eftersom det tog så lång tid, men den kom till slut. När den väl gjorde det kändes allt stabilt och välgjort, vilket dämpade frustrationen.
Jag gillade att inget kändes…
Jag gillade att inget kändes överdrivet. Enkla leksaker, bra material, och mitt barn leker faktiskt med dem. Leveransen tog längre tid än väntat, vilket var lite frustrerande, men helhetskänslan är ändå positiv.
Jag gillar att leksakerna..
Jag gillar att leksakerna inte känns trendiga. De känns praktiska och hållbara. Leveransen kan förbättras, men i stort sett var upplevelsen okej.
Jag köpte detta utan att förvänta mig…
Så här är det
Så här är det, mitt barn brukar tröttna snabbt. Det har inte hänt ännu med Montessori boken vi beställde. Den har legat framme varje dag sedan den kom. Leveransen var långsammare än hos andra svenska butiker, men jag är ändå glad att jag beställde.
Man märker att det lagts tanke bakom…
Man märker att det lagts tanke bakom urvalet av produkter. De känns pålitliga och säkra. Leveransen skulle absolut kunna gå snabbare, men när allt väl kom kändes det värt det.
Köksleksaken ..
Köksleksaken har blivit en del av vår vardag, vilket förvånade mig. Mitt barn leker medan jag lagar mat, och bara det är en vinst. Leveransen tog längre tid än väntat, men produkten i sig känns välgjord och stabil.
Ärligt talat var jag mest orolig för…
Ärligt talat var jag mest orolig för säkerheten, och den oron försvann direkt när leksakerna kom. Allt känns barnvänligt och välgjort. Leveransen tog tid, men kundsupport svarade när jag kontaktade dem.
Jag bryr mig mycket om vad mitt barn…
Jag bryr mig mycket om vad mitt barn leker med, och de här leksakerna känns genomtänkta. Inte överstimulerande, inte pråliga. Leveransen tog längre tid än jag hoppades, och jag undrade faktiskt var paketet var ett tag, men när det kom kände jag mig lugn igen.