Lijntekening Omdömen

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Ik ben helaas erg teleurgesteld over…

Ik ben helaas erg teleurgesteld over mijn ervaring met Lijntekening.nl. Ik had een persoonlijke tekening besteld op basis van een foto, maar de eerste schets leek totaal niet op de personen op de foto. Vooral de gezichten kwamen niet overeen, terwijl dat bij zo’n persoonlijke herinnering juist het belangrijkste is.

Op de website wordt geadverteerd met onbeperkte aanpassingen tot het klopt, maar de eerste schets was voor mij zó ver verwijderd van de aangeleverde foto dat ik geen vertrouwen meer had in een goed eindresultaat. Daarom wilde ik annuleren.

Wat ik vooral erg jammer vind, is dat ik alsnog €15 annuleringskosten moest betalen, terwijl de reden van annulering was dat de schets naar mijn mening niet voldeed aan de opdracht. Dat voelde voor mij niet redelijk en heeft mijn vertrouwen helemaal weggenomen.

Voor mij helaas geen positieve ervaring en ik zou hier niet opnieuw bestellen.

13 juni 2026

Slechte ervaring, nooit meer.

Trap er niet in! Men zegt op de website dat op basis van je foto, met de hand, een tekening wordt gemaakt. Niets is minder waar; wat ze doen is op basis van je foto, AI een tekening laten genereren. Het resultaat was zeer teleurstellend, niet volgens de verwachting op basis van de voorbeelden op de website. Ook contact opnemen is niet eenvoudig; kan alleen via whatsapp, duurt lang voordat je een reactie krijgt en ook dit lijken grotendeels automatisch gegenereerde berichten. Zou het niemand aanraden als je op zoek naar een ‘persoonlijk’ cadeau.

10 december 2025
Logotyp för Lijntekening

Svar från Lijntekening

Bedankt voor het delen van dit bericht. Het team vindt het jammer dat de ervaring zo is verlopen. De werkwijze berust op handmatig werk. Dit gebeurt door tekenaars die de ingestuurde foto stap voor stap uitwerken. Er wordt geen AI ingezet voor dit proces.

Het contact via WhatsApp werkt met één automatisch openingsbericht. Daarna neemt een medewerker het gesprek over. Alle vervolgberichten komen van het team zelf.

Dit bericht bevat punten die niet overeenkomen met de feitelijke werkwijze. Dat vinden wij lastig, omdat het afbreuk doet aan de inzet en zorg die in elke bestelling wordt gestoken. Het team staat altijd klaar om problemen op te lossen. Een oplossing was ook hier mogelijk geweest.

Graag kijken wij samen naar een passend vervolg.

Goede service!

Drie mooie ingelijste waterverf afbeeldingen hangen binnenkort aan de muur! Doen wat ze beloven, afbeeldingen worden aangepast naar wens. Nadat de eerste bestelling beschadigd en niet goed geleverd werd is na contact direct de gehele bestelling opnieuw verzonden. Prima service, ik ben een tevreden klant!

20 juni 2025

Fijne ervaring gehad

Fijne ervaring gehad, kleine aanpassing na de preview doorgegeven die gelijk is aangepast. Resultaat was nog mooier dan ik had gehoopt. Mijn moeder heel blij gemaakt!

2 oktober 2024

Prachtige tekening! Aanrader

Geweldige service, prachtige tekening. Snel ontvangen en aanpassingen zijn geen enkel probleem. Denken goed met je mee. Fantastisch eind resultaat!

25 september 2024