Kunde jag sätta 0 stjärnor skulle jag göra det. Beställt en tavla/duk där färgerna inte stämmer överens med tavlan på bilden. Svårt att få tag i kundtjänst och jag kommer bara få tbx 30% av köpet (o... Se mer
Sämsta sidan någonsin. Storlekarna och materialet stämmer inte med informationen. Att returnera kostar mer än själva köpet. Komma i kontakt med kundtjänst är näst intill omöjligt, tog mig 3 veckor til... Se mer
Varning, varning, avråder att beställa från företaget! Jag beställde en Bilbältesförlängare som skulle vara universal dock passar inte.Retur villkor väldigt usla kostar mer än själva varan och kunden... Se mer
Kunde jag sätta 0 stjärnor skulle jag…
Svårt att få tag i kundtjänst och jag kommer bara få tbx 30% av köpet (om jag ens får det).
Aldrig mer detta företag.
Hej på er.Med LhghtinTheBox fick jag ett Hemskt, och bedrövligtBedrövligt
Hej. Jag köpte en seglarjacka och fick regnjackan istället.Det var redan jobbigt tar reda på kuntjänst. Berättade att jag fick fel modell, på jackan,och inte noga med det jackans mått stämmer inte med deras tabell efterssom armarna är 0,12cm längre än mina armar. Då fick jag veta att returvaror ska sckickas till China, vänttiden för svar 2/4 veckor, trots att deras brist av kommunikation, artighet och ärlighet,ändå det är jag som måste betalar frakten, och inte noga med det..."Skall jag få bara 30% av jackans pris.Det låter som att deras policy är skapade med bedrägeri.
jag kommer aldrig mer i livet att köpa nåt från Light in The Box inte heller rekomenderar företag till någon. Nu måste jag behålla jackan trots att jag inte kan använda.Att sckickar tillbaka jackan till China är det samma som jag ge motvilligt en present till dem.
Tack för jag kunde kunna berätta min hemskt upplevelse.
m.v.h Mary Pettersson
Beställde en klänning i större storlek…
Beställde en klänning i större storlek än vanligt. Den skulle vara "löst sittande". Det stämde inte. Enl. info i annonsen var den i linne, men nej det stämde inte. Och ingen info om material finns. Men vid strykning fastnar strykjärnet, så det är nån syntetblandning. Aldrig mer!
Jättedåligt
Jättedåligt. Besviken på klänningen som inte motsvarade förväntningarna enligt bild och text. Det finns heller inte någon möjlighet att förstå hur man ska reklamera. Kommer aldrig mer att handla från LightInTheBox. Pengarna jag betalt för klänningen är dyra lärpengar. 😩
Köpte en snoring devices,passar…
Köpte en snoring devices,passar ej,sitter inte kvar,ramlade isär ,efter att ha försökt ligga på rygg och försökthålla i den,jättedåligt
Önskar att jag hade läst det som alla…
Önskar att jag hade läst det som alla andra beskriver om varorna för då hade jag inte handlat där. Har EXAKT samma upplevelser som ni andra om retur hanteringen. Varorna passa inte svenska marknadens kylskåps storlekar. Kommer att varna alla + några till att handla.
Katastrof
Katastrof! Har köpt skjortor som skulle vara i linne eller bomullblandning… Har fått hem bara plast, dålig polyester med dålig print på!?? Beskrivningen var inte rätt, bilderna absolut inte… Handla inte här. Besvikelse och frustration varje gång!🤔🥹
Inger A
Inger A. Beckman
Plagget (klänningen) va för tajt på…
Plagget (klänningen) va för tajt på vissa ställen som ärmar och över byst men lagom i midjan, företaget erbjuder ingen gratis eller rabatterad retur, du kan få en rabatt på 20% av plaggets köppris som kan användas vid nästa köp…..🤬 om du behåller varan! Att skicka tillbaks plagget skulle kosta närmare 66% av plaggets inköpspris. Så hur du än gör går du med avsevärd förlust, första o sista gången dom hade mig som kund☹️
När hade du din upplevelse?: 03 juli 2023
Varning
Fick aldrig mitt paket men en faktura har jag
Går inte att få tag på någon inga svar på mina mail har mailat ditt ett antal gånger.
Kommer aldrig mer att handla där👎👎
Jag har fått fel vara och de vill inte skicka retursedel
Jag har fått fel vara och de vill inte ta emot den. Jag får ingen retursedel och ingen adress var jag kan skicka varan. Har nu skickat dem tre felanmälningar och de skickar bara tillbaka att de är ledsna och att jag kan få rabatt på nästa vara. AVSTÅ köp inte från denna butik!
Extremt missnöjd
Extremt missnöjd. Det stod att byxorna skulle vara i linne, men de bestod av något obehagligt syntetmaterial. Samt var extremt små, trots att jag en storlek större än jag brukar. Kommer aldrig någonsin handla där igen!
Billigt! Men riskerar uteblivna varor krångel bli dyrare
En beställning kom mattorna men ej tillbehören till ex matta ovan toa o under. Annan gång kom ej bh. En gång 2 för stora linnen, krångel byta skulle få poäng ist. Nu senast påstår de att jag lämnat fel adress vilket jag inte har ex hur kan de kontakta mig rätt då? Och ta betalt? Nedrans skojföretag. De har fått sina chanser. Nu avslutar jag dem. Finns ju bättre företag. Som en nämnde ARN. Inte för att man får tbx ngt. För att varna andra.
jag är missnöjd med några av mina varor…
jag är missnöjd med några av mina varor men att returnera skulle bli väldigt dyrt! Får dessutom inte pengarna tillbaka.
Rekommenderar inte detta företag!
En stjärna är tyvärr ett alldeles för…
En stjärna är tyvärr ett alldeles för positivt omdöme. Beställde en klänning. Bilden på klänningen stämde inte alls överens med hur klänningen såg ut. Tyget var inte detsamma och dessutom var det missfärgat, flammigt. När jag läser på om hur jag gör för att returnera klänningen är det helt omöjligt att komma åt uppgifter som gör att det är möjligt att returnera den. Anser att jag inte ska betala något för returen eftersom tyget är skadat. Detta är rent lurendrejeri och jag ska göra en anmälan till ARN.
Det blir mycket dyrt att returnera en…
Det blir mycket dyrt att returnera en vara till Kina.
Beställt två gånger
Beställt två gånger. Båda gångerna en vara som inte funkar, beställd storlek är inte det som kommer. Köpte en kavaj i storlek 3xl, men snarare large. Skicket den kom i, var inte heller så kul. Sist men inte minst tyget var undermåligt och illa sytt. Att handla här, är lite lotteri som sagt.
Beställt en skjorta den 5/3 fortfarande…
Beställt en skjorta den 5/3 fortfarande inte kommit men betalt har de fått!! Sämsta företaget nånsin…Handla inte av dem
Kommer aldrig mer att handla från Light…
Kommer aldrig mer att handla från Light in the Box trots att de har många snygga varor. Men jag köpte ett par skor i min vanliga storlek men som var för små. Försökte att returnera dem men det var omöjligt, Ingen retursedel, inget telefonnummer, ingen e-post och en svårförståelig instruktion hur man returnerar som inte fungerade. Jag skickade tillbaks dem i alla fall till Bejing vilket kostade mig över 100 kr. Jag tror inte att jag får tillbaka några pengar!
OBS nedanstående e-postadress fungerar inte!
Problemet med kläder hos Lightinthebox…
Problemet med kläder hos Lightinthebox och då speciellt dom 2 jackor som jag beställde i storlek 3 XXXL som det stod i jackorna men som i själva verket inte är mer än XL.!!?? Jag hoppas nu på att returen till Kina skall gå bra och att jag får 5XXXL. Det mest otroliga är ju att jag köpte in jacka på Ullared som var i från Kina och i storleken ,3XXXL och passade perfekt? Bekymrad konsument!?
helt omöjligt att returnera en vara och…
helt omöjligt att returnera en vara och kundtjänst existerar inte på detta företag.