Libancuisine Omdömen 34

2,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget dårlig mad , vi var 4 , først skulle en af retter skftes med noget andet ,cfor den smeget for gammlt, efter vi have kørte der fra , vi skulle stoppe 2 gange for a4 finde nød toileter for to af... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Liban cuisine frederiksborgvej NV Lækker mad med mange vegetariske valgmuligheder. Hyggeligt sted med en god atmosfære. VIRKELIG venlig betjening med varme og smil. Dette er en mangelvare i Kbh og... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg bestiller en ret med ris samt…

Jeg bestiller en ret med ris samt ekstra tortilla brød med salsa i, som jeg oven i købet betaler ekstra for. Da jeg kommer hjem, er der t min overraskelse kommet bulgur i istedet for ris og tortillabrødene er der ingen salsa. Gør arbejdet ordenligt el lad vær - vi betaler ligesom for vores mad, det er ikke gratis.

5 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

forfærdelig mad og mangel på service

forfærdelig mad og mangel på service. Simpelthen så skuffet, Var der i dag da jeg skulle have morgenmad, og så er der to medarbejder der ikke kan dansk, finnok, men deres mangel på service er chokerende. Jeg bestilte en pose med 6 blandede bagværker. Ik nok med at prisen er blevet taget op, så sværger jeg det var det tørreste bagværk jeg havde sat i min mund. Pølsehornen smuldrede i mine fingre så tør den var, og da jeg sagde det til de to medarbejdere, mente de at d skulle bar varmes. De varmer dem, og de bliver endnu tørrer som kiks, og de mener de bare er sådan, da de ikke får leveret frisk, men at de kommer fra Nordvest kl. 5 om morgenen. Som om det er en undskyldning, helt ærligt. Da jeg spørger om det frisk siger de ja, men at det var frosset ned? Kunne ik engang nyde resten af bagværkerne. Og deres såkaldte arayes med kød, havde mere brød og kartoffel en kød, det var en lille smuldet kødstykker i, det smagte af en indisk krydderbutik, på den dårlige måde. Kommer i hvert fald ik igen, når der serveres tørre og gamle bagværker... Har også oplevet råde kød i min burger flere gange hvor den er rød indeni osv.

1 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg var i libans cuisine med min…

Jeg var i libans cuisine med min familie og vi fik en dårlig oplevelse, maden var kold fra starten og drikkevarerne kom efter vi havde spist. Forvirrende service, også smidt de os ud alt for hurtigt fordi der sku komme nye der havde reserveret vores bordet. Kan helt KLART ikke anbefales, vi kommer ikke tilbage.

11 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I’m writing to warn others (about Terrible treatment of employees) to think before you go to liban cuisine

I’m writing this review to warn others about the working conditions at Liban Cuisine Nordvest.

The behavior toward employees is terrible, especially from the owner Ahmad and his nephew, Hammudi (also known as Mehdi). Employees are treated like slaves. The pressure is extreme, and there have been moments where it felt like workers could almost be physically assaulted. This kind of behavior is completely unacceptable.

The salary is shockingly low — much lower than you would expect, especially considering how busy this restaurant is. They serve more than 700 customers a day, so you can imagine the workload. Instead of supporting their staff, management only adds more pressure.

Many employees are from Asia and are not fully aware of Danish labor laws or their rights. The owners clearly take advantage of this lack of knowledge. In public, the owner smiles and acts polite, but behind the scenes he behaves like a completely different person — aggressive, disrespectful, and unstable. Employees cry Because of that

I strongly believe authorities should look into this place. No one deserves to be treated this way at work.

1 augusti 2025

Jeg besøgte Liban Nordvest 29/12-2025

Jeg besøgte Liban Nordvest 29/12-2025.
Beslutningen for besøget var spontan. Men når jeg ser herinde og taget min egen oplevelse med i betragtning ville jeg ønske at jeg havde valgt et andet sted.

Vi bestilte 6 retter og betalte over 700,- for maden. Vi fik to oversjaskede burgere og et tørt og brændt stykke kylling. Jeg ville have ikke ødelægge stemningen og var samtidig tidspresset og besluttede derfor ikke at sende maden tilbage. Dog nævnte jeg det over for medarbejderen som ikke svarede og blot vendte sig og gik.

Efterfølgende skrev jeg en mail til restauranten hvor jeg beskrev vores oplevelse. Den mail jeg fik retur var med svar om at han ikke ville sponsorere et nyt besøg og at jeg kunne sende ham billeder. Jeg spurgte ham hvordan et billede kan vise at kyllingen er tør? Hele korrespondancen bar præg af at han ikke tror på hvad jeg siger og at jeg er ude efter et gratis måltid.

Den resterende mad var god nok - men jeg besøger ikke restauranten igen. Det er ikke det værd. Specielt ikke efter den dårlige behandling af ledelsen.

29 december 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Er kommet der i mange år

Er kommet der i mange år, men må indrømme at jeg syntes kvaliteten er faldet en del. Wrapsene er ikke så store som de var en gang desværre samt mængde af pommes fritter dog er servicen dog god og prisen er heller ikke steget, men hver de kommer tilbage på samme niveau, som det var en gang

20 december 2025

LIBAN NORDVEST!!!

LIBAN NORDVEST!!!
Virkelig dårlig oplevelse.
Hver gang jeg bestiller mad, glemmer de enten det ene eller det andet.

Jeg har betalt for bacon, men fik det ikke. Sidst havde de glemt mine pomfritter.

Jeg siger altid, at kødet skal være gennemstegt, men alligevel er det helt råt.

I dag var i hvert fald sidste gang, jeg spiser hos Liban Nordvest.

24 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kvaliteten af maden er blevet ringere.

Kvaliteten af maden er blevet ringere.
Borderne samt menu kort er beskidte.
Og det er ikke sjovt at få besked på at sidde et specifikt sted når der er masser af tomme pladser. Vi valgte at spise i deres udendørs areal under kedelig vejr i protest.
Har spist begge steder mange gange. i dag blev sidst gang.

16 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer væk fra Liban Cuisine Nordvest – respektløs betjening og elendig attitude

Jeg har sjældent oplevet noget så ubehageligt som vores besøg hos Liban Cuisine. Det burde have været en hyggelig aften med god mad, men i stedet blev det ødelagt af ejeren selv – en person, som tydeligvis mangler enhver forståelse for, hvordan man behandler sine gæster.

Han talte ned til os på en måde, der var både ubehagelig og respektløs. Travlhed kan aldrig undskylde dårlig opførsel – og slet ikke den form for arrogance og ligegyldighed, vi blev mødt med. Det var klart, at han hverken havde tid, lyst eller respekt tilovers for sine kunder.

Maden kunne have været nok så god – men når man bliver behandlet som et irritationsmoment frem for en velkommen gæst, så er det lige meget.
Der findes masser af libanesiske steder med både god mad og ordentlig betjening. Liban Cuisine er desværre ikke ét af dem.

Vi kommer i hvert fald aldrig igen – og kan ikke anbefale andre at gøre det heller.

4 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det kunne have været en bedre…

Det kunne have været en bedre oplevelse, hvis stemningen i restauranten var anderledes. Det føltes akavet at sidde derinde, og de højrystede gæster gjorde kun oplevelsen værre. Alle bordenes navneskilte var fedtede og virkelig klamt at se på.
Maden var desværre ikke det værd at spise. Vi havde virkelig set frem til at smage den, men det var langt fra hvad vi havde forventet. Det er ikke noget, jeg har lyst til at spise igen! Et sted, jeg aldrig vil besøge igen

17 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jeg væk, så spare i jer for en dårlig oplevelse

Vi havde glædet os til at spise ude efter lang tid, og bestilte bord hvor de havde lovet os at maden var klar nå vi ankom vi skulle bare bestille i forvejen, det lød rigtig fedt, så det gjorde vi.

Men da vi ankom var intet klar, chefen råbte af en af de ansatte og der var en generel dårlig stemning. Da maden så endelig kom smagte kyllingen mærkeligt vi blev enige om at den var fordærvet. Vi skulle aldrig være kommet forbi, rigtig dårlig oplevelse.

Jeg vil stærkt anbefale alle hold jeg væk fra dette sted!

17 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lang ventetid, kold mad og dårlig service.

Vi ventede 60 min. på vores mad, hvilket er utroligt lang tid med 3 små børn. Men vi tænkte det ok så længe maden er lækker og VARM. Desværre var maden (grillretter) kold og ikke engang tæt på lun. Alle 6x spyd var kolde, og jeg har aldrig set så lidt tilbehør på en tallerken. Vi prøvede at fange en tjener for at fortælle det, men de var slet ikke til at få kontakt til. Desuden er det svært at gøre noget ved temperaturen på maden uden endnu længere ventetid, så det var heller ikke relevant. Vi fortalte det dog på vej ud, men servicen var så ringe og de var ligeglade. Hendes svar var “jeg siger det til køkkenet”

16 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lang vente tid og ikke særlig velsmagende mad på nordvest afdelingen

Vi var på nordvest afdelingen, for at fejre vores datter som blev student. Trods for vi havde bestilt bord var der ik rigtig reserveret noget. Vi skulle vente længe for at kunne overhoved at bestille mad, og inden da skulle vi hive fat i en tjener først efter lang tid ventetid.
Efter vi bestiller mad, går der ca 1 time før der sker noget, men der mangler så den nemmeste ret med færdige kolde salater som vi så skal vente igen!!! Vi bestiller en ekstra drikke og den for vi på vej ud af døren.. maden smager ikke noget specielt. Vi vælger ikke at bruge vores penge eller mave der igen… har intet med Libanesisk mad at gøre. Ingen god oplevelse herfra… nærmest ingen dansk talende personale ud over to piger..

26 juni 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.