Lesara

Så svårt att returnera varor. Jackan var en kofta och skorna för små. Jag fick betala frakten själv på 111kr svåra att få ett vettigt svar.

Efter 30 dagar utan leverans så frågar dem om jag kan lägga en ny bokning då de har problem med överföringen till lager. Jag frågar när jag kan få mina varor och de kan de inte svara. De kan ge 100kr... Se mer

1. Pengar och försäkring

Informationen kommer från olika externa källor

Lesara är en webbbutik för trendiga mode- och livsstilsprodukter till oslagbara priser. Genom direktsamarbeten med några av världens bästa tillverkare kan Lesara erbjuda kunder runt om i Europa de lägsta priserna på de senaste trenderna. Lesara garanterar dig en inspirerande shoppingupplevelse med nya produkter varje dag, förstklassig kundservice, säkra och enkla betalningsmetoder och snabba leveranser – alltid till bästa pris!

Bluff med fri retur

29 november 2023

Jag gjorde en order i torsdags men…

Jag gjorde en order i torsdags men ångrade den i helgen. Mailade i går måndags om att annullera ordern, men fick nåt kryptiskt svar om att det inte går att annullera den om den skickats. Dock har inget sändningsnummer mailats mig. Har svarat dem 2 gånger utan någon återkoppling. Otroligt dåligt!!!

18 september 2023

Bra produkter till låga priser

Bra produkter till låga priser. Lesara har tyvärr lagt ner verksamheten. Men vart tog alla produkter vägen? Det är säker någon annan som säljer dem. Har någon tips på liknande webshop?

4 juli 2019

Sämsta köp jag gjort

Sämsta köp jag gjort !
Det går inte ens nå er på telefon eller mail !!!!...
Kläders kvalitet är dålig
Modeller är inte ens lik som ni visar på bilden.

KÖPER ALDRIG MER HOS ER !!!!

4 april 2019

Hemsk kundservice

Hemsk kundservice, går inte att nå!
Kläderna är inte alls som på bilderna, trådiga och dåligt sydda. Ser inte ens ut som på bilder.
Knivar rostade.
Skorna må vara fina men dom går sönder väldigt fort.

2 april 2019

KOMMER INTE FRAM PÅ TELEFON

KOMMER INTE FRAM PÅ TELEFON, SVARAR EJ PÅ MAIL ??? Har handlat där många gånger, men nu var detta SISTA gången, USCH så dålig service!
👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

20 mars 2019

Håller med många andra att kundservicen…

Håller med många andra att kundservicen är under all kritik. Returnerade en sak i början av februari och det har enligt kontakt med DHL i Tyskland lämnats ut med kvittens till Lesara den 21/2 men fakturan har fortfarande inte uppdaterats. Har varit i kontakt med Klarna och meddelat allt detta men fick till svar att det inte är säkert att jag slipper betala det jag returnerade eftersom Lesara tydligen har gått i Konkurs och då gäller andra regler...(?)
De skulle kolla vidare och återkomma så snart som möjligt, fakturan är pausad tills vidare. Hur som helst så tänker jag inte betala för det jag returnerade!

16 mars 2019

Det går inte att ringa till er!!!!!!

Det går inte att ringa till er!!!!!!
Det går inte att returnera packet, det tryckta returetiketten fungerar inte, DHL har inte siffror som finns i returetiketten,de finns inte i deras system, ni har inte skickat dem.

Hur skall jag returnera mitt paket till er?

8 mars 2019

Bra varor men kundservicen är under all…

Bra varor men kundservicen är under all kritik. Otroligt segt att få svar från dem och onödigt krånglig procedur för att rätta till ett problem som borde ha kunnat ordnas på 3 dagar istället för 1 1/2 månad

5 mars 2019

Varför svarar ni inte på mejl

Varför svarar ni inte på mejl. Ni har tom. byt ut eran mejladress. Nu kan man inte ens kontakta er. Utförsäljning på allt. Vad är de som händer. Hoppas att Klarna får veta när retur har kommit till er. Väldigt mystiskt med er.

4 mars 2019

Hej! Dåligt inget svar på telefon eller Mail

Hej! Beställde med 30% rabatt.Ser sen på mitt klarna att det är fullt pris.Detta hänt förr.Varför fungerar inte rabatten? Avbokade ordern direkt som man skall göra enligt konsument lagen.Men ordern skickades ändå ut.Jag hämtar inte ut varorna om man inte rättar till rabatten på mitt klarna.Ge kunderna bättre service Lesara.Ders telefon fungerar inte,inget svar på mail👎👎👎Mvh Ulla

27 februari 2019

Har handlat här tidigare och allt har…

Har handlat här tidigare och allt har fungerat bra, men inte den här gången. Ett par byxor hade ett stort hål på insidan av benet, det fanns ingen returetikett heller så kan inte skicka tillbaka. Sen slutet av januari har jag ringt och ringt men tydligen är allaaaaaa kundtjänstmedarberate på utbildning i flera veckor. Har skrivit vid 3 tillfällen då den automatiska rösten när man ringde kundtjänst sa att man skulle vända sig dit, men även där blir jag utan svar. Har fått pausa fakturan för vägrar betala när jag inte vet om jag får hjälp med den trasiga varan. Igår när jag ringde var det helt plötsligt en tysk automatiskt röst som svarade också, är minst sagt förvirrad och irriterad av allt detta.

17 februari 2019

Hycklare

Hycklare beställde 2 klänningar och en tak lampa sen sa dem att jag gjorde en dubbel beställning och fick betala för 4 klänningar och 2 tak lampor när jag bara har fått 2 klänningar och en taklampa hem. Och sen när jag har försökt mejla leker dem dumma och deras telefon fungerar inte dem säger deras kundservice är i utbildning, har era kund service varit i utbildning i 2 månader?
Tala om hyckleri.

1 februari 2019

Jag gillar Lesara kläder .

Jag gillar Lesara kläder .. tyvärr blir det ofta problem vid returer (returetiketter saknas ofta numera) och så har jag märkt att leveransen tar mycket längre tid nu än den gjort tidigare ( ca 3-4 veckors numera) men jag tycker om kläderna väldigt mycket överlag och storlekarna brukar stämma bra också på det mesta.

28 januari 2019

Svarar inte på mejl

Jag köpte en täckjacka vars dragkedja bara höll i några månader. Jag skrev till Lesara och frågade vad de ansåg om det. Det har gått tre veckor utan svar. De flesta företag har 24 - 48 timmar. Lesara varnar dessutom att om man frågar på nytt och undrar vad som hänt - kommer svaret att ta ännu längre tid. (?)

24 januari 2019

Aldrig mer kund hos Lesara.

Eftersom jag inte fått hjälp med att hitta returblankett på nätet och att sidan där man kan hämta den är stängd ser jag ingen anledning att fortsätta som kund hos Lesara.

17 januari 2019