LeoVegas Nederland Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

1 van de beste casino's waar ik op speel Veel unieke games, zeer veel keuze. Zeer snelle uitbetalingen. Al vele malen gewonnen, ik stel ook een vrij laag maximaal saldo limiet in, zodat je niet de... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb in 3 maanden tijd 2 bonus games gehad die minder dan 10 euro opleverde en lage winlijnen 900 euro verspeelt 40 euro gewonnen zou hier weg blijven. de rtp is die van een ilegale casino... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Op zich een prima casino maar in de app kun je bijvoorbeeld niet uitbetalen want dan bevriest het scherm. Ook in de app zijn de sportbets heel erg irritant omdat er geen knop is om terug te gaan naar... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

goed casino, snelle uitbetaling. mooi aanbod. goede service. een van de beste tot nu toe. wat een gigantisch verschil met een slecht casino als starcasino (0 sterren) die je niet uitbetalen als j... Se mer

Företagsinformation

1. Online-casino / Bookmaker
  2. Kasino
  3. Vadslagningslokal
  4. Speltjänster
  5. Spelföretag
  6. Online-betting

Skrivet av företaget

LeoVegas beschikt over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), een teken van ons sterke commitment aan veiligheid en verantwoordelijkheid. Ons doel is om je niet alleen te laten genieten van een meeslepende ervaring, maar ook de zekerheid te bieden dat je speelt in een betrouwbare en eerlijke omgeving. Verantwoord spelen staat voorop, zodat je altijd binnen je grenzen kunt blijven spelen en volledig kunt vertrouwen op ons platform.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

458 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Leuke kasten

21 januari 2026

Beste Saartje,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u onze kasten zo waardeert! Het doet ons veel plezier te horen dat u geniet van ons spelaanbod. Wij zijn blij dat we u een vermakelijke ervaring kunnen bieden. Mocht u in de toekomst nog ideeën hebben om onze service of het aanbod van spellen nog verder te verbeteren, dan horen wij dat graag van u.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als je alle geld wilt verliezen moet je…

Als je alle geld wilt verliezen moet je hier zeker spellen

20 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Beste Rexx,

Het spijt ons te horen dat je terugkeer bij LeoVegas niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

We willen je graag wijzen op het belang van RTP (Return to Player), een percentage dat aangeeft hoeveel inzetten over een lange periode worden terugbetaald aan spelers. Hoewel RTP geen garantie biedt voor winst op korte termijn, zorgt het voor een eerlijke spelervaring op de lange termijn.

Houd er rekening mee dat ik via Trustpilot een intern verzoek heb gestuurd, zodat ik rechtstreeks contact met je kan opnemen en je vraag verder kan behandelen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik vind het een goede site

Het is een goede site en ze betalen netjes en snel uit, alles gaat soepel

12 januari 2026

Beste Alexander,

Wat fijn om te horen dat u onze site goed vindt en dat u onze nette en snelle uitbetalingen waardeert. We zijn blij dat u ervaart dat alles soepel verloopt.

Ons team werkt er elke dag aan om een betrouwbare en probleemloze ervaring te bieden. Uw compliment bevestigt dat we daarin slagen en motiveert ons enorm om deze hoge standaard te handhaven.

vegaaas

Goede games en aan te raden
Ik zou zeggen neem een kijkje

17 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Beste Hassan,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn te horen dat u onze goede games en de LeoVegas Casino App waardeert. We zijn blij dat u ons aanbeveelt.

Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken via: https://www.LeoVegas.nl/support

Snel, en eerlijk

Goede kasten, hoge winst

18 januari 2026

Beste Simone,

Wat een plezier om te vernemen dat u geniet van onze spellen en dat u succesvolle momenten heeft beleefd met hoge winsten! Het is fantastisch om te horen dat onze selectie aan kasten u bevalt en dat u er profijt van heeft. We stellen uw feedback zeer op prijs. Mocht u in de toekomst ideeën hebben om onze service of spelaanbod nog verder te optimaliseren, dan horen wij dat graag.

Snelle uitbetaling

Snelle uitbetaling
Perfect
Als je wint wordt je uitbetaling
Snel uitbetaald.
Prima
Ga zodoor ....
Voor mij een 10

16 januari 2026

Beste Aydin,

Bedankt voor je fantastische review en de 10!

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelheid van onze uitbetalingen. We vinden het belangrijk dat je je winst snel en zonder gedoe ontvangt, dus het is goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Goeie gokkast jammer weinig bonus

Goeie gokkast jammer weinig bonus

8 januari 2026

Beste Teemu,

Wat fijn om te horen dat u onze gokkasten waardeert! Wij zijn blij dat het spelaanbod bij u in de smaak valt. We nemen uw feedback over het aantal bonussen ter harte, want we willen natuurlijk dat het totale plaatje voor u klopt. Mocht u specifieke ideeën hebben over promoties die u in de toekomst graag zou zien, dan horen wij uw suggesties graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nou omdat het een fijne site is en snel…

Nou omdat het een fijne site is en snel uitbetaald
Top

15 januari 2026

Beste Maike,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u onze website als fijn ervaart en dat de uitbetalingen zo vlot verlopen! Wij streven er dagelijks naar om alles soepel en snel te regelen voor onze spelers. Uw compliment is dan ook een mooie opsteker voor ons team. Mocht u nog tips hebben om het in de toekomst nog beter te maken, dan horen wij die graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Site is snel en overzichtelijk

Site is snel en overzichtelijk. Leuke promoties. En veel keuze uit leuke spellen

7 januari 2026

Beste Rob,

Wat fijn om te horen dat u onze site snel en overzichtelijk vindt, en dat u geniet van onze leuke promoties en ruime keuze aan spellen. We zijn blij dat deze aspecten bijdragen aan uw positieve ervaring.

De snelste uitbetaling ooit

De snelste uitbetaling ooit

14 januari 2026

Beste D,

Wat fantastisch om te lezen dat u de snelheid van onze uitbetalingen zo waardeert! Het is ons doel om dit proces zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen, en wij zijn dan ook bijzonder blij met uw compliment. Mocht u in de toekomst nog suggesties hebben om onze service verder te optimaliseren, dan horen wij dat graag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik win nooit wat dus ja slecht

Ik win nooit wat dus ja slecht en typisch dat men het zielig vind maar dit is geen reden mij stil te krijgen alle spellen floppen

6 januari 2026

Beste Rashid,

Wat jammer om te lezen dat uw ervaring met ons niet positief is, vooral omdat u het gevoel heeft dat u nooit wint. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Het is echter belangrijk te weten dat al onze spellen werken met een gecertificeerde Random Number Generator (RNG), wat garandeert dat elke uitkomst volledig willekeurig en onbeïnvloed is. Dit staat onder streng toezicht van onze licentie. Meer informatie hierover vindt u op: https://help.Leovegas.com/hc/nl.

We zouden graag met u in contact willen komen om uw zorgen te kunnen behandelen.

One of the best

One of the best

13 januari 2026

Beste Kahedjian,

Wat een geweldig compliment om te lezen dat u ons tot een van de besten rekent! Dat doet ons bijzonder veel plezier en is een enorme motivatie voor ons team. Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Mocht u in de toekomst nog suggesties hebben om onze service verder te optimaliseren, dan horen wij dat graag.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Alleen maar geld inleveren

Alleen maar geld inleveren. De eerste keer was het interessant, maar daarna alleen maar geld inleveren helaas. Ik vind het zonde omdat ik het wel een leuk platform vind om te spelen. Alleen de winsten vallen reuze mee.

6 januari 2026

Beste Yasin,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

rond speel voorwaarden voor bonussen…

rond speel voorwaarden voor bonussen staan slecht aangegeven

11 januari 2026

Beste Shaun,

Beste Marc,

Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent! Wij waarderen het enorm dat u de tijd neemt om te melden dat u geniet van onze spellen en dat de uitbetalingen lekker snel op uw rekening staan. Daar doen we het voor!

Heeft u suggesties om uw ervaring in de toekomst nog beter te maken? Wij horen ze graag.

Toppers helemaal

Toppers helemaal

4 januari 2026

Beste Azzouz,

Hartelijk dank voor uw fantastische feedback! Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent en ons als toppers ervaart. Het is voor ons team geweldig om te horen dat onze inzet zo gewaardeerd wordt.

Mocht u in de toekomst nog ideeën of suggesties hebben om uw ervaring nog verder te verbeteren, dan vernemen wij die uiteraard graag.

Goed

Leuke aanbiedingen

9 januari 2026

Beste Joost,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat onze aanbiedingen bij u in de smaak vallen! Wij doen ons uiterste best om steeds weer verrassende promoties samen te stellen, en het is goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Mocht u in de toekomst nog specifieke ideeën hebben voor acties die u graag zou willen zien, laat het ons dan zeker weten.

Goed en altijd winnen

Goed en altijd winnen

31 december 2025

Beste Danny,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons platform en dat het geluk aan uw zijde staat! Het is natuurlijk geweldig om te horen dat u mooie winsten heeft behaald tijdens het spelen. Wij hopen dat u met evenveel plezier gebruik blijft maken van onze diensten. Mocht u nog suggesties hebben voor de toekomst om onze site nog beter te maken, dan horen wij die heel graag van u.

Goeie

Perfecte site

31 december 2025

Beste Watje,

Wat fantastisch om te lezen dat u onze site als 'perfect' ervaart! Wij zijn ontzettend blij met uw lovende woorden en waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Uw positieve feedback motiveert ons enorm om onze diensten voortdurend te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog suggesties hebben om uw ervaring nóg beter te maken, dan horen wij die graag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Weg bij blijven deze site ..een en al…

Weg bij blijven deze site ..een en al verlies !

2 januari 2026

Beste Klant,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.