Lendahand Omdömen

TrustScore 4 av 5

4,2

Nou, ik doe het uit het oog punt om ook die personen die niet gemakkelijk aan geld kunnen komen een klein steuntje in de rug te kunnen geven, in de hoop dat er ook andere, meerdere personen zijn die d... Se mer

Sustainable Development Goal (SDG) number One: No Poverty. Helping people who need it the most. Enabling more (rural/local) people to connect to the economy.

Prachtig die goede berichten die ik ook vandaag weer mocht ontvangen. Maar aan alle geldleners van de eerste jaren, die vaak zware verliezen hebben geleden en geld tegen lage rentes beschikbaar hebben... Se mer

Investeren via Lendahand zorgt zeker voor een win-win situatie. Je biedt mensen uit de derde wereld de mogelijkheid om buiten de banken om toch aan het noodzakelijke kapitaal te geraken waarmee zij... Se mer

1. Investeringstjänst

Invest with social and financial return. Help entrepreneurs in developing countries grow their businesses by investing in their crowdfunding projects. Start with as little as €10 and earn up to 7% annual interest.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

52 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Clear information

Clear information, it's very visible what you're contributing to a better world. This is investing in a comfortable way!

30 december 2024

Lendahand is reliable and impactful

Lendahand is easy to use, provides a clear overview of different projects one can invest in and explains which ESG and/or people are benefitting from it. I select according to what I
think is most relevant. Quick, reliable, also when payments are late - which only happened once - and I easily make a small contribution to a better world by providing finance to entrepreneurs worldwide that make an impact.

20 december 2024

Very nice way to invest your money

Very nice way to invest your money. The website is very clear, it has nice dashboards and when something goes astray with an investment, you're being updated frequently.

Lendahand is amazing

Lendahand is amazing. clear website. user friendly. much information. it makes it easy to invest and gives you trust.

expérience de cœur

Quelle joie de pouvoir aider d'autres personnes dans le monde.
Se sentir utile tout en restant anonyme.
Incroyable sensation.
Le tout sans se ruiner, car on peut investir de petites sommes.

Merci à vous, merci à eux, merci à nous.

Lendahand

Ik investeer al enige tijd via Lendahand. Een toegankelijk platform dat kansen biedt aan landen in ontwikkeling. Zelf kan ik kiezen waar ik mijn geld inzet, met mooie rendementen!

15 december 2024

reliable

It's a great way to help (mostly "green") entrepeneurs in developing countries AND earn a return that's substantially higher than the interest rate of your bank. My account is easy to see at the website is. I'm investing for over 5 years now and they are fully reliable

9 december 2024

leuke laagdrempelige investering

Het is een leuke laagdrempelige manier om geld in goede doelen projecten over heel de wereld te steken. Er wordt goed uitgelegd wat voor soort project het is.
Ook ontvang ik rente wat ik opnieuw kan investeren via de website. Ik hoef niet steeds geld via de bank over te fmaken.

9 december 2024