Företagsinformation

1. Klädbutik

Skrivet av företaget

Hvorfor vælge Lé Mely? Lé Mely er en ny opstartet firma med salg igennem online. Jeg stræber efter og sælge gode kvalitets varer til gode priser, hvilket mine kunder også selv synes. For hver ordre der bliver lagt, bliver det pakket med kærlighed og smil på læben, og jeg glæder mig sådan til at få sendt dine ordre og høre fra jer hvad i synes om varerene. Alt bliver pakket og leveret indenfor 1-3 hverdage. Knus, Lé Mely - Esra

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fin shop med et godt udvalg!

Har ofte set hendes smykke live, der er altid god stemning og hygge derinde. En dag var der noget tilbud, så jeg ville forkæle mig lidt. Der var travlt, mange ordre, hun pakkede dem glad, og lod folk se og købe ekstra, når deres ordre nu var på. Klokken bliver sent, og min ordre er den sidste, har ventet nogle timer, men haft det hyggeligt. Og fik så meget inspiration når hun viste, hvad andre købte. SÅ var det mig, og jeg købte nogle skønne sager, samt ekstra smykker. Vi sagde alle godnat, klokken var over midnat, og hun var i så fint humør hele tiden, ved alle kunder. Jeg modtager min ordre, der var sket en lille forglemmelse, sender hende en mail, da jeg ved, hun har lukket nogle dage, og er ude af byen. Få dage efter, skriver hun til mig, vi løser det lille problem. Og alt er godt. Hun går langt, for at gøre sine kunder glade, kan varmt anbefale denne shop, fine smykke til gode priser. Tak til Lemely(dig kære Esra) for din store service og gestus.

15 oktober 2025

Anbefales🌟

Kan anbefales. Hurtig levering og flotte smykker. Jeg var desværre uheldig og tabe halskæden så den gik i stykker, men der var Lemely/Esra hurtig til at sende en ny med det samme❤️ God service. 5 stjernef herfra

11 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg vil gerne tillade mig at give…

Jeg vil gerne tillade mig at give LeMely 1 stjerne og hvis jeg absolut kunne så give den 0 stjerner, men nu får de lige 1 stjerne. De smykker som LeMely lancere og sælger ud, er ikke smykker som tilhøre LeMely. Disse smykker tilhører mange små butikker, og de koster 250 tl. Hvilket svare til 49.08 kr. Så jeg vil fremadrettet købe smykkerne selv når jeg er på ferie, eller for den sagsskyld få mine nærmeste til at købe dem, da de bliver solgt til overpris. Le Mely skal ihvertfald ændre sin historie om at Le Mely står for at skabe smykker, som kan findes næsten overalt såsom Besiktas, ortaköy, kapalicarsi mm.

26 augusti 2024

Klar anbefaling

Jeg købte et armbånd og et sæt med armbånd og ankelkæde. Min ankelkæde gik desværre hen og gik i stykker, jeg kontaktede Esra over mail hvor jeg fik virkelig god service, jeg kunne få lov og få en rabatkode på 100kr til næste køb eller få lov og vælge noget andet. Så virkelig god service vil anbefale til en hver

10 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så smukke smykker til virkelig gode priser

Så smykke smykker til en virkelig god pris!

De fineste smykker, og en virkelig skøn kvinde, sød og meget imødekommende over besked og hjælper gerne hvis man er tvivl. Så rundt regnet er jeg meget meget tilfreds med hendes smykker!

Gå helt klart der ind og shop til dig selv, eller til din kæreste, forlovede eller bare en veninde der fortjener lidt kærlighed fra dig :)

Ind pakningen er bare woow og pakket med kærlighed!

25 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hold nu op nogen smukke smykker jeg har…

Hold nu op jeg elsker Lemely smukkere, ✨ virkelig godt kvalitet også er smykkerne virkelig flotte. Det er virkelig waaaw 😍 at modtage Lemely pakken, da Lemely arbejder virkelig kreativt for Indpakning.❤️ Også tager leverings tid kun 1-3 dage + at Lemely svare med det samme og er altid høflig & smilene 😍
Ikke nok med det, så har de det bedste priser👌🏻

23 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende service fra den skønneste ejer

Fremragende service med den skønneste ejer. Det er tydeligt at se og fornemme at ejerens største formål er at tilfredsstille kunden. Dette gør hun blandt andet ved at sælge de fineste og mest lækre smykker til en pris der er venlig for alle. Dette omhandler også studerende der er på SU. Kvaliteten på smykket kan mærkes er i høj kvalitet og farven smitter på ingen måder af. Leveringen af smykkerne gik fantastisk og de blev leveret imellem ca 2-4 dage. Jeg har bestilt fra hende op til flere gange og kan klart anbefale at tjekke hjemmesiden ud, da det på ingen måde skuffer.

23 maj 2024

Kæmpe anbefaling!

Virkelig flotte armbånd og smykker generelt! De holder så godt 😍
Og priserne er virkelig billige, kæmpe kæmpe anbefaling ❤️

22 maj 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.