Lekkerhoning.nl Omdömen 19

TrustScore 3.5 av 5

3,6

1. Snabbköp

Informationen kommer från olika externa källor

Online winkel om gezonde levensstijl te promoten. Rauwe en raat honing, Organische voeding & Biologische verzorgingsproducten. 100% natuurlijk, lekker en Voordelig

3,6

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Kaarsen zeer onveilig doordat lont…

Kaarsen zeer onveilig doordat lont groot blijft en er een grote vlam ontstaat. Deze valt uiteindelijk af naast de kaars. Lekkerhoning stort netjes geld terug maar gaat, desondanks vragen over de veiligheid, niet in op het probleem. Kaarsen zijn naar mijn mening brandgevaarlijk. Werk aan de winkel voor Lekkerhoning.

22 november 2024

100% tevreden

Na het snel ontvangen van mijn met zorg verpakt pakketje merkte ik op dat er iets ontbrak. Mijn mail hieromtrent werd instant beantwoord en daags nadien had ik reeds het ontbrekende product. Zeer snelle levering ,De kwaliteit van de honing is fenomenaal lekker en de dienst na verkoop krijgt van mij ook een dikke 10/10
Jullie hebben er een tevreden klant bij….
En tevreden klanten keren altijd terug

15 november 2024

Echte pure Nederlandse honing.

Ik heb hier voor het eerst besteld. De honing is echt heerlijk! Voor mij is dit de beste honing.
Wil je echt pure Nederlandse honing, dan moet je hier zijn. Zeker een aanrader.

25 februari 2024

Erg teleurgesteld

Erg teleurgesteld , de honing bevat geen voedingswaarden en bestaat vooral uit suiker
Wat heel slecht is
Er zaten stukken raat in mijn bestelling die zelfs niet in aanraking zijn geweest met honing 🍯 wat normaal onmogelijk is.
Ik ben in het buitenland met en imker zelf naar de bijenkast geweest ,en geproefd natuurlijk
Het verschil is immens , bij deze honing van lekker honing .nl is de smaak er helemaal niet ,en de geur van honingraat is er ook niet

Wat indiceert op bewerkte honing 🍯 of er is suiker naast de bijenkast gelegd

2 januari 2024
Logotyp för Lekkerhoning.nl

Svar från Lekkerhoning.nl

Lijkt op een beoordeling van een concurrent.

Waauw

Waauw, bestelling de volgende al dag in huis! Top. Hoestdrank besteld.
Blij dat ik deze weer in huis heb.

13 april 2023

Zou deze verkoper niet aanbevelen.

Zeer slechte service. Helemaal niet het product dat ik dacht dat het zou zijn. Niet lekker. Ik moest het weggooien. Mijn geld verspild. Zou deze verkoper niet aanbevelen.

25 mars 2022

2 x besteld

2 x besteld. Qualiteits producten, snelle en correcte levering! Leuk welkomst cadeautje erbij.
Wat wil je nog meer? Ik ben zeker een tevreden klant.

23 april 2021

Super correct bedrijf

Super correct bedrijf, door een trage bedeling van DHL is onze bestelling niet op tijd aangekomen, echter heeft men dit uitermate snel en correct opgelost.
Hun klantenservice krijgt een 10/10.

15 mars 2021

DROOG EN NIET VERS TAARTEN

GOEDE AVOND!VORIGE WEEK EEN HONING TAART BESTELD VOOR MIJNVERJAARDAG.DE TAART WAS NIET VERS EN HEEL VEEL DROOG.NOOIT MEER VAN DEZE TAARTEN BESTELEN EN VAN DEZE WEB WINKEL.

28 februari 2021
Logotyp för Lekkerhoning.nl

Svar från Lekkerhoning.nl

Jammer.. :(
Taart was wel vers, alleen vond de klant het niet lekker. Kwestie van smaak.
Zo een review was niet echt nodig, we hadden het op een andere, vriendelijke, manier kunnen oplossen.
Klant heeft ons ook een mail met beledigingen gestuurd...! Dit zegt wel iets over de klant zelf..:(
Wij vinden het niet erg om zulke klanten zien gaan.. :)

Pity.. :(
Cake was fresh, but the customer did not like it. Matter of taste.
Such a review was not really necessary, we could have solved it in a different, friendly way.
Customer also sent us an email with insults ...! This says something about the customer himself .. :(
We don't mind seeing such customers go.. :)