Vilken besvikelse! Ännu en gång tror jag att jag handlar från ett svenskt företag och det visar sig vara kinesisk lurendrejeri! Förutom frakt tiden som någon beskrev fick vi något helt annat än vad... Se mer

Viktig information

1,3

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Varning

Varning! Kinesisk dropshipping. Dålig kvalite till dyrt pris och man får betala frakten tillbaka till kina när man ångrar sitt köp.

24 juni 2026

Urdåligt

Urdåligt, jag varnar för detta företag. Upp ger att det är ett svenskt företag, men så är det inte utan kina. Har inte fått varan och skrivet till dem fler tal gånger och får samma svar att varan är på väg. Men någon vara har inte dykt upp nu efter flera månader sen jag beställde. Känner mig lurad och besviken. Detta företag är inte ens värd en stjärna.

7 juni 2026

Välj annat företag!!

Lång leveranstid. Trasig produkt vid ankomst. Står som svenskt företag, men allt går via Kina. Reklamerade direkt och då ska företaget bekosta frakten, men de försökte luras. Det var först när jag skickade skärmdumpar från Konsumentverkets hemsida som de tog emot reklamationen. Och då var de inte längre så noga med att skicka tillbaka produkten utan då kunde jag behålla den.

23 mars 2026

VARNING

VARNING! Ringde min bank och ville kolla så allt var OK… det var det inte!!! När man godkänner villkor vid köp godkänner man också en prenumeration, dvs att företaget får dra mer pengar löpande från ditt kort. SPÄRRA DITT KORT!!!

27 mars 2026

Kinesisk lurendrejeri!

Förutom frakt tiden som någon beskrev fick vi något helt annat än vad bilderna visar. Helt klart rejäl överpris för skräpet vi fick. Med bland annat delar som var sönder(!) eller inte alls fyller någon funktion!

26 mars 2026

Man blir totallurad

Man blir totallurad! Det står 1-3 dagars frakttid men det är egentligen 14 dagar då det visar sig att produkterna kommer direkt från Kina. Och när man kontaktar kundtjänst svarar de inte. Jag har försökt returnera produkten i en vecka nu utan framgång!
Köp aldrig något härifrån!

25 mars 2026

Bluff!

3-4 veckor för leverans. Produkten är av låg kvalite och försöker göra en retur, hemsidan hänvisar till en mailadress men man får inget svar när man mailar om retur.

Bedrövligt dåligt

21 mars 2026

Värsta köpet någonsin

TOTAL scam. Droppshipping. REKOMMENDERAR ABSOLUT INTE DETTA FÖRETAG. Produkten kom fram trasig men måste ändå bekosta returen själv. Utger sig för att vara ett svenskt företag med generös ångerrätt men all retur ska bekostas av kunden och ska direkt tillbaks till Kina och kostar lika mycket som produkten. Billig dålig kvalitet, kopia på riktiga produkter.

2 mars 2026

Riktigt dålig leverantör

Riktigt dålig leverantör. Tog över 30 dagar innan varorna kom fram. Bilderna stämde inte överens med vad som levererades. Fick själv stå för frakten tillbaka till Kina. Kostade över 500 kr att skicka från det lokala ombudet till Kina. Lyckades skicka tillbaka för 240 kr via Postnords egna websida. Tog nästan en hel vecka innan kundservice svarade på mitt mejl. Väldigt väldigt missnöjd. Kändes inte alls seriöst. Rekommenderas inte. Räkna med en månads leverastid.

18 mars 2026

Drop-ship från Kina!

Org. nr tillhör privatperson som ej svarar på mail. Jag har skickat tre mail till 2 olika mailadresser utan att ha fått något svar. Jag förstår inte hur dessa företag får bedriva verksamhet på detta sätt och jag förstår inte hur Klarna kan samarbeta med dessa oseriösa hemsidor.

Drop ship företag som köper in från Kina och säljer vidare. Undvik till varje pris och beställ från Temu istället som är mer seriös och svarar på mail/retur förfrågningar.

Trackingnummer (YUN Express) är densamma som Shein/Temu, ni behöver såldes ej beställa härifrån utan direkt från Kina istället för bättre kundservice och pålitlighet.

26 februari 2026

VARNING för det här företaget

VARNING för det här blufföretaget! Jag beställde julklappar till mitt barn 14 december, leveransen skulle ta några vardagar men de kom fram 31 december och en av två produkter var då helt trasig. Det tog företaget en och en halv månad att överhuvudtaget svara på mina (många) mail och reklamationen svarade de inte på alls. Det kommer bara AI-instruktioner om att jag – på egen bekostnad – ska skicka tillbaka till Kina. Jag har anmält till Konsumentverket, hoppas fler gör samma sak.

1 januari 2026

Falsk marknadsföring

Falsk marknadsföring. Står på deras hem sida att levererasen ska ta mellan 1-3 vardagar men så är inte fallet utan levererasen tar en månad då dom skickar från Kina. Det står väldigt otydligt eller inte alls att sakerna kommer ifrån Kina. Mycket dåligt.

11 februari 2026

Returer till Kina

Beställde Hooverball x2.
En av dessa går knappt att ladda, då den tappar kapacitet fort. Den andra fungerar jättebra.

När man hör av sig till kundtjänst: då är det jag som ska stå för frakten till Kina, då det inte är en godkänd reklamation.

Nej skitgrejer! Rekomenderar inte detta företag.

2 februari 2026

Falsk marknadsföring !!!

Beställde en bil som man skulle styra med en handske... när den väl kom så var bilden på kartongen en handske men...i paketet låg det en handkontroll!!!
Detta kallas falsk marknadsföring enligt lagboken!
Fy och usch!!!

13 januari 2026

Handla ALDRIG här

Handla ALDRIG här. Ett företag som säljer skräp från Kina och om du vill returnera ska man skicka tillbaka Kina.
Svarar inte på mail..
Ett rent uselt företag rakt igenom.

27 januari 2026

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis