Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvem skulle tro at en så simple oplevelse, som det jo er at leje en soundbox, kunne fungere så professionelt og gnidningsfrit. Dertil kommer den kæmpe energi, som de yngre brugere nok ville kategor... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi skulle bruge en soundboks til vores firmafest, men grundet problemer med pladsmangel måtte vi skifte lokaler i sidste øjeblik 😳 Super stressende.. Heldigvis kunne teamet bag lejsoundboks.dk hjælpe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi lejede en Sound-boks til 9. klassernes sidste skoledag på Engen i Hadsten- ca. 100 unge, glade mennesker. Masser af god lyd og volumen. Det var nemt og problemfrit at hente/bringe Soundboksen, og u... Se mer

Företagsinformation

1. Uthyrning av stereo

Skrivet av företaget

Vi har udlejet soundbokse siden 2016. Med 150 soundbokse i hele Danmark kan du altid leje en soundboks - uanset hvor du befinder dig. Vi har riiimelig gode priser (er vi blevet fortalt), og vi tager ikke noget depositum. Så ta' nu bare at lej en soundboks hos os. Oooog så har vi også monster tilfredse kunder 🧡

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nu er det sjette gang jeg har lejet en…

Nu er det sjette gang jeg har lejet en Soundboks hos jer og wow hvor er det nemt og simpelt. Jeg bookede den et par dage i forvejen og jeg kunne hente den når det passede mig. Burde købe en selv, men synes bare det her er nemmere🙌🏻

1 december 2024

Hey Malthe

Haha, det er sgu godt at høre. Vi er glade for at se dig hver gang. Ses forhåbentligt snart igen 😉

Bh Laust // LEJSB 🧡

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Blev ghost’et efter jeg havde book’et

Blev ghost’et efter jeg havde book’et. Da jeg tog kontakt havde de alligevel ingen soundboks. Så står man der og skal lynhurtigt finde et alternativ for at redde festen.

16 augusti 2024

Hej Daniel

Jeg tror desværre, at du har anmeldt det forkerte firma. Jeg har både efterspurgt oplysninger fra dig igennem Trustpilot, og har nu brugt 2 måneder på at snakke med Trustpilot support - men vi kan ikke frem til, hvornår du skule have booket en soundboks.

Skriv mig gerne til mig på kontakt@lejsoundboks.dk, så jeg kan få løst mysteriet - for jeg kan slet ikke genkende, at vi skulle have ghostet nogen som helst 😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Flask markedsføring med at reklamere…

Flask markedsføring med at reklamere med at soundbox kan hentes kl 12, for derefter at ændre det til 17. Efter at have ændret tidspunktet hvor spundboxen kan hentes er firmaet forsinket. Kan ikke anbefales.

4 augusti 2024

Hallo Anton! 👋🏻

Vi skrev til dig 2 gange, at vi havde ændret tidspunktet af hensyn til trafikken mere end 72 timer før du skulle afhentet soundboksen.

Det er rigtigt, at vi havde lidt bøvl med at nå det til klokken 17 - og jeg har selv stået i en situation med grove tømmerbobs, og viiirkelig bare gerne ville hjem fra Smukfest. Så jeg forstår godt frustrationen.

Men 1/5 stjerner må vi kunne gøre bedre. Skriv til mig på: kontakt@lejsoundboks.dk, så sørger jeg for, at vi finder et passende plaster til såret. Beklager!

10/10 kundeservice! :)

Min camp og jeg lejede en Soundboks til Roskilde Festival. Laust og Arthur gav 10/10 kundeservice, og var super proaktive! De svarede hurtigt på alle spørgsmål, trods at de havde super travlt! Det bedste ved det hele var at de i sidste øjeblik fandt en mikrofon frem, som vi kunne leje sammen med boksen, som var til stor glæde for alle under hele festivallen <3

Kæmpe anbefaling herfra!

9 juli 2024

Hej Rasmine 👋🏻

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse. Håber på at se dig igen næste år!

10/10 oplevelse

Vi har lejet soundboks til Roskilde Festival hos Lejsb de seneste to år, og vil klart anbefale det til andre! Mega god service, mega god stemning og både nemt og fleksibelt (:

29 juni 2024

Hej Anna 👋🏻

Godt at høre, at du havde en god oplevelse. Så håber jeg, at vi ses igen næste år ;)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og fleksibel service, ingen problemer

Vi bookede to soundbokse samt lys til vores bryllup. Der var god kontakt omkring afhentning, Laust som stod klar da vi afhentede havde god energi og var fleksibel med afleveringen. Selve setuppet spillede uden problemer, så på den tekniske side var der heller ingenting at klage over. Kan klart anbefale at leje fra lejsb hvis man har brug for lidt god lyd (og lys) til sit arrangement - og servicen rundt om er venlig og god.

1 juni 2024

Hej Jonathan 👋🏻
Tak for anmeldelsen. Det var en fornøjelse at udleje til sådan et turtueldue-par som jer til jeres bryllup.

Du skriver bare når I skal holde et kobberbryllup, så finder vi en god pris 🧡

Stjerne Service

De er vildt søde og hjælpsomme i lejensoundboks. Så god service, virkelig en god oplevelse at leje en soundboks til Roskilde.

9 juni 2023

Great experience

Our experience with LEJSB was excellent. Their customer service was efficient and responsive. The pickup and return process went smoothly. The speaker was in great condition and worked perfectly.

14 april 2024

Fremragende service

14 september 2023

Hej Marius 👋🏻

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du synes om vores service 🧡

Super service! Klar anbefaling

Super service fra drengene hos Lejsb! Hurtig betjening tæt på festivalspladsen og god energi. Vil klart bruge dem igen!

Hej Christian 👋🏻

Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse. Vi ses næste år på Roskilde Festival 🧡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

WHAT det var nogle søde drenge der…

WHAT det var nogle søde drenge der lejede soundboks ud❤️❤️❤️❤️❤️

26 juni 2023

Hej Tilde 👋🏻

Vi returnerer med 5 x tak for en overdådig anmeldelse 🧡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget nemt at booke og alle var meget…

Meget nemt at booke og alle var meget søde til at hjælpe en da soundboksen skulle hentes og afleveres :)
Ville klart leje derfra igen!

Hej Siri 👋🏻

Tak for din anmeldelse - jeg er glad for, at du havde en god oplevelse.

Jeg kommer tilgengæld til at holde dig op på den der - vi ses til Roskilde Festival 2024 ☀️

Dejlig festival

Den var nem at hente, flink og søde mennesker der var hjælpsomme.

1 juli 2023

Hey 👋🏻

Tak for anmeldelsen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nemt og overskueligt at leje SB

Nemt og overskueligt at bestille, samt super tilgængelighed og svar tid. Jeg bestilte i forbindelse med Roskilde festival og det var en rigtig god oplevelse at leje her igennem.

Hey Laura 👋🏻

Tak for din anmeldelse. Dejligt, at du havde en god oplevelse - så er vi også glade! 🧡

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.