Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvem skulle tro at en så simple oplevelse, som det jo er at leje en soundbox, kunne fungere så professionelt og gnidningsfrit. Dertil kommer den kæmpe energi, som de yngre brugere nok ville kategor... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi bookede to soundbokse samt lys til vores bryllup. Der var god kontakt omkring afhentning, Laust som stod klar da vi afhentede havde god energi og var fleksibel med afleveringen. Selve setuppet spil... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi skulle bruge en soundboks til vores firmafest, men grundet problemer med pladsmangel måtte vi skifte lokaler i sidste øjeblik 😳 Super stressende.. Heldigvis kunne teamet bag lejsoundboks.dk hjælpe... Se mer

Företagsinformation

1. Uthyrning av stereo

Skrivet av företaget

Vi har udlejet soundbokse siden 2016. Med 150 soundbokse i hele Danmark kan du altid leje en soundboks - uanset hvor du befinder dig. Vi har riiimelig gode priser (er vi blevet fortalt), og vi tager ikke noget depositum. Så ta' nu bare at lej en soundboks hos os. Oooog så har vi også monster tilfredse kunder 🧡

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde lejet en Soundboks hos…

Vi havde lejet en Soundboks hos LejSoundboks.dk til en studenterfest. Det var en fed oplevelse. Soundboksen fungerede upåklageligt, og vi fik et ekstra batterie med. Det fungerede perfekt og det var nemt at hente og aflevere. Det er ikke sidste gang vi leje hos LejSoundboks.dk

21 juni 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende dialog gør lejen af en…

Fremragende dialog gør lejen af en SoundBoks super nemt og helt bekymringsfrit.
Hos LejSoundboks er der en god kundeservice, en SoundBoks der spiller som den skal og ellers et produkt der virker optimalt.
Nem hjemmeside og navigere i gør hele oplevelsen super cool!!

2 april 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Modstridende information, misledende forretningsforløb. Alt i alt en træls situation.

OPDATERING: Jeg har efterfølgende været i kontakt med Lejsoundboks.dk, og har opdateret min anmeldelse i bunden.

Vi var 16 mennesker som lejede en Soundboks 2 til Roskilde Festival 2019. Det startede egentlig meget godt, jeg skrev og spurgte om priser, vi kom i dialog, og jeg fik at vide, at når vi kom tættere på festivalen, skulle vi nok have en Soundboks reserveret til os. Fedt.
Herefter overgiver jeg dialogen til en ven, som tager den herfra. Han betaler depositum - cool, alting er nu i orden. Vi kommer til festivalen, afhenter Soundboksen hos en privatperson i Solrød (rødt flag nr. 1), men den virker som den skal og der er to batterier og en oplader med.

Vi bruger den så på hele festivalen, batterierne holder strøm af H til, men det er noget andet, og den er fantastisk. Vi mister så opladerstikket, hvilket selvfølgelig er vores skyld, og vi accepterer, at vi ikke får vores depositum tilbage - cool, vores skyld, helt forståeligt. Det, der så også sker, er at vi får byttet batterierne til nogle nye (IDENTISKE, hvis ikke bedre, idet de holdt strøm langt bedre, end dem vi fik med) batterier, fordi vi jo, som sagt, mistede stikket, og derfor ikke kunne oplade.

Så kommer vi hjem og skal aflevere Soundboksen, og her bliver det interessant. Vi får at vide, at han (udlejeren, ikke virksomheden) beholder depositummet pga ledningen, hvilket er fair. Her får vi så at vide, at det ikke er de samme batterier som vi startede med, hvilket vi godt ved, det var vi helt åbne om, men de er for pokker identiske, hvis ikke bedre. Her får vi så at vide at vi skal betale 1063kr ekstra for erstatning af de to batterier, hvilket vi ikke accepterer i første omgang. Vi forklarer situationen, beklager det med ledningen, men at vi jo betaler 1500kr i depositum for skidtet. Det godtog han ikke, hvorefter han så begynder at true min ven her, som har varetaget dialogen. Hvis ikke vi betalte de penge, så ville han altså komme ud til vores adresse (som han, ifølge ham selv, selvfølgelig havde) og snakke med os om det, hvis det var sådan, det skulle være. Dårligt tegn, mega rødt flag. Herefter får vi så at vide, at vi faktisk slet ikke handler med LejSoundboks.dk (!!!!), hvilket vi jo for pokker var dem vi tog kontakt igennem, OG HELE TIDEN TROEDE VI SNAKKEDE MED. Vi får så at vide, at de ikke havde flere Soundbokse tilbage (vi tog for pokker kontakt første gang i starten af februar, så det kan kun være løgn), og de derfor havde videregivet sagen til en ven, en privatperson udenom virksomheden (øhm ja, hvad).

Så ja, vi mistede et kabel, vores skyld, vi betaler depositummet, men ender så med at blive truet fordi vi ikke har de to helt identiske batterier med (Gud, hvor er det latterligt), og får senere at vide, at det slet ikke er LejSoundboks.dk vi har været i kontakt med. Er ikke advokat, men det er simpelthen ikke i orden.

Så det er lige penge ud af vinduet og en nok så ubehagelig oplevelse for min ven, som endte med at blive truet på sin personlige adresse.

God stil, LejSoundboks.dk...

-- Opdatering --

Jeg har efterfølgende været i kontakt med Lejsoundboks.dk med hele denne trælse situation, og er blevet en del klogere.
Samir, som vi har lejet vores Soundboks af, og som i dette tilfælde var tredjeparten, og ham, som vi senere fandt ud af slet ikke var en del af virksomheden her, er blevet bekræftet som en uafhængig lejer.
Det betyder, at vi aldrig nogensinde har lavet forretning med Lejsoundboks.dk, og dette blev vi aldrig informeret omkring. Det er super ærgerligt, men jeg har fået undskyldning og erkendelse af, at dette ikke er ok, hvilket er alt, jeg kunne håbe på, så det er fair.
Med det vil jeg sige, at håndteringen af sagen fra Lejsoundboks' side er ganske fornuftig, eftersom vi havde en god dialog, og, hvad jeg formoder er ejeren, ligeledes var super ked af situationen, og ikke mindst rigtig sød at være i dialog med.

Ovenstående anmeldelse skal altså ses i lyset af, at vi (forhåbentligt) var et enkelt tilfælde, hvor vi ikke blev gjort opmærksom på, at vi blev stillet videre til en uafhængig tredjepart.Når det så er sagt, er det stadig værd at nævne, at Samir fladt ud indrømmede, at han blev betalt for at skaffe Lejsoundboks.dk kunder, hvilket, igen, ikke ser super godt ud. Problemet er bare, at Samirs opførsel kommer til at repræsentere Lejsoundsboks.dk som virksomhed, når vi ikke får at vide, at han slet ikke er en del heraf.

Vi endte med at få små 400kr tilbage, som et plaster på såret i forbindelse med de batterier, som vi "mistede". Lejsoundboks.dk og jeg blev dog, i en telefonsamtale, enige om, at Samir ikke havde krav på disse penge (1089kr for begge batterier), og at vi derfor skulle have dem igen, men 400kr er bedre end ingenting.

Forhåbentligt er vi et enkelttilfælde, eftersom siden her har fine anmeldelser, men det laver ikke om på, at vi har betalt penge, som manden ikke havde krav på, sendt videre til en fuldstændig uafhængig tredjepart, uden at blive gjort opmærksom på dette, hvilket endte i, at min ven blev truet med sin personlige adresse (!!!!), og generelt fået modstridende informationer omkring hele forløbet. Alt i alt føler vi os utrolig misledt, og, til dels, snydt - hvilket er super ærgerligt, når det handler om (i hvert fald i Jylland) så sødt et menneske, og det går ud over en virksomhed, som ellers, efter alt at dømme, gør et utroligt godt stykke arbejde - når udlejningen altså forbliver i virksomheden.

9 juli 2019
Logotyp för Lejsb

Svar från Lejsb

Hej Lucas,

Jeg skrev en besked til jer, efter I havde skrevet anmeldelsen:

''Endnu engang beklager jeg, at jeg ikke har nævnt, at Samir er uafhængig lejer af Lejsoundbos.dk. I mellemtiden synes jeg dog, at det er lidt ærgerligt, at de to anmeldelser står tilbage på trustpilot. Jeg forstår, at manglen på informationer ikke giver 100% gennemsigtighed.

Lejsoundboks har hele tiden været uafhængig af Samir, og yder den bedste service - og holder tilmed den gode tone.

Det skal ikke blive en salgstale for mine egenskaber, og forskellen på Samir og jeg, men anmeldelserne er i højere grad repræsentativ for Samirs tilgang til udlejning og hans fejlagtige forståelse af situationen.

Eftersom han pt er relativt urokkelig og ikke svarer, er der umiddelbart ikke noget at gøre i skrivende stund. Jeg vil dog prøve at tale ham til fornuft.

Jeg håber på, at du og Emil forhåbentlig vil overveje at fjerne jeres anmeldelse, netop fordi den ikke repræsenterer Lejsoundboks som helhed.

I kan skrive en anmeldelse, hvor I klandrer gennemsigtigheden i Lejsoundboks, i stedet for at skrive anmeldelsen med en generaliserende retorik.

Jeg kan på ingen måde stå inden for Samirs opførsel, og i særdeleshed ikke hans tone, hvorfor jeg oprigtigt ønsker, at I overvejer jeres anmeldeser.

Hvad tænker du/I? Det er en super ærgerlig situation, og jeg ønsker ikke at presse jer til noget hvad angår trustpilot, men I højere grad forklare forskellen på Samir og Lejsoundboks."

Jeg er glad for opdateringen i bunden, men jeg vil dog opfordre til, at I ændrer anmeldelsen, så den er møntet på den fravær af gennemsigtighed, som I har oplevet.

Som jeg forsøgte at forklare jer, så har selve udlejningen intet at gøre med Lejsoundboks, hvorfor anmeldelsen ikke kan anses som værende repræsentativ.

Selvom I fastslår, at Samir er uafhængig af Lejsoundboks, kan det stadig læses, som om han er en del af Lejsoundboks, når anmeldelsen står skrevet på Lejsoundboks' trustpilot.

Som skrevet til Emils anmeldelse, er jeg mere end villig til at indgå i dialog med jer, så vi kan få det bedste ud af denne situation.

Vh Laust // lejsoundboks.dk

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Soundboks

Rigtig god service og et produkt som virker! To batterier gør at der altid kan spilles musik fra soundboksen! Eneste finger at sætte er, at batteriet til soundboks 1 holder strøm i kortere tid!

8 juli 2019

Fremragende service

Fremragende service!
Det hele spiller bare, og alt er godt. Kan stærkt anbefales. Jeg var endda lidt sent ude ift at leje, men det hele gik op i en højere enhed alligevel. Pisse fedt!

2 juli 2019

Super god service

Super god service! alt kørte som smurt! ingen problemer, meget fleksible med både afhentning og aflevering. super god pris, og meget venligt personale :)
kan varmt anbefale

9 juni 2019

Den perfekte Soundboks-løsning

Vi lejede en Sound-boks til 9. klassernes sidste skoledag på Engen i Hadsten- ca. 100 unge, glade mennesker. Masser af god lyd og volumen. Det var nemt og problemfrit at hente/bringe Soundboksen, og udlejer stod til rådighed på alle kommunikations-platforme - med stor venlig- og tålmodighed samt et "glimt i øjet". Super løsning til meget rimelig pris🎶🌞👍

2 juni 2019

Hurtig og nem service

Skulle bruge en soundboks til en fest på rimelig kort varsel. Jeg kom hurtigt og nemt i kontakt med siden, og fik stort set uden problemer arrangeret alle detaljerne angående leje og afhentning. Soundboksen fungerede som den skulle gøre, og vil højst sandsynligt leje en soundboks igen hos lejsoundboks.dk

3 maj 2019

Andreas

Som virksomheden selv siger nemt, hurtigt og enkelt - og dette må siges også at være tilfældet. Super god kommunikation med udlejer, og meget overskueligt handlingsforløb. Kan klart anbefales.

22 juli 2018

Alle penge vær

Helt fantastisk sur vis, fra start når man bestiller, henter og afregner, til slut i leje processen når man aflevere den tilbage. Jeg kan klart anbefale lejsonudboks.dk, til den næste fest du skal holde, om det er festival eller hygge druk er det alle penge vær!

18 juli 2018

Fantastisk service

Fantastisk service, billige og ingen problemer!
3 uger inde i studiestarten på Uni stod vi og skulle på en lille studietur med alle på årgangen. Vi var nogle gutter der tænkte at det kunne være fedt lige at have en soundboks med. Vi undersøgte derfor mulighederne for at leje en soundboks og fandt frem til Lejsoundboks.dk. Jeg ringede til Laust, som styrer virksomheden og fortalte ham om den situation vi stod i. Han kom med en super pris og tilbød at komme ud med Soundboksen til os, i Aarhus. Soundboksen virkede upåklageligt og vi havde en fest! Står du og skal leje en soundboks kan mine kammerater og jeg klart anbefale Lejsoundboks.dk

25 juni 2018

SUPER GODT

Super god kommunikation, nemt og enkelt og der er styr på det hele!
Kan klart anbefales til alle der er glad for god musik
Kæmpe optur herfra ;)

29 maj 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.