De bestelde schoenen waren de volgende dag al binnen. Prima verpakt en precies hetgeen ik had besteld. Voor de zekerheid had ik twee verschillende maten besteld en één ervan paste perfect. Het reto... Se mer
Det här tycker kunderna
Prima instructies voor de juiste maat. Snelle levering. Het boekje van Katy Bowman dat ik erbij besteld had, was abusievelijk niet meegezonden. Dat hoorde ik al voordat ik de schoenen hier afgeleverd... Se mer
* Goede service * Heldere communicatie en advies * Snelle levering * Kwalitatief goed en fijn product * Betrouwbare en duidelijke website Na heldere communicatie via de mail werd een ver... Se mer
Binnen een dag antwoord vd helpdesk en ook het omruilen naar een andere maat ging vlekkeloos. Enige minpuntje is dat ik zelf mijn retour pakketkosten moest betalen; zou fijn zijn als dit onder het kop... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Herontdek de natuurlijke manier van lopen Wandelen of hardlopen is de meest natuurlijke zaak van de wereld. Het houdt het gehele bewegingsapparaat in goede conditie. Maar alleen als we natuurlijk bewegen, met andere woorden: blootvoets! Leguano, hét...
Kontaktuppgifter
Eendrachtstraat 9, 8012VV, Zwolle, Nederländerna
- 0633772662
- info@leguanoschoenen.nl
- leguanoschoenen.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestelling lekker snel in huis!!
Vlotte verzending van goede schoenen…
Vlotte verzending van goede schoenen met uitstekende maataanduiding per type schoen. Bovendien persoonlijke melding dat één paar wat later zou komen.
Uitstekende leguano schoenen!!
Makkelijk om de bestelling door te geven en binnen enkele dagen waren de schoenen binnen. Ik loop er heel graag op!!
De website is duidelijk
De website is duidelijk, bestelling snel geleverd en goed op de hoogte gehouden waar en wanneer de bestelling verzonden is.
Winkel versus Online
Ik koop niet graag on line, liever in een winkel, omdat je dan direct kunt voelen of de schoen goed zit. Maar ik had al een Leguano barefoot lage schoen gekocht schoen en wilde nu alleen een hoger model. Deze was wel bij Leguano in de aanbieding, maar niet in de winkel. Dan toch maar on line. Werd op tijd geleverd en de maat was goed. Prima schoen.
Dit keer nèt even anders
Prachtige producten, alleen dit keer was mijn aanschaf niet wat ik er van verwacht had.
De voering van deze barefoot boot is niet echt warm, zoals beloofd waardoor in de sneeuw wandelen niet fijn voelt. Daar waar normaliter je voeten vanzelf warm worden tijdens het wandelen, blijven ze nu koud doordat de voering nat en koud is.
Helaas, volgende keer beter ... hoop ik, zeker voor die prijs.
Ondanks veel tegenslag alles goed gekomen.
Omdat alles niet goed verliep: de zending te laat aangekomen door het slechte weer / verzending van distributiecentrum, retourneren i.v.m. te kleine maat weer dezelfde problemen, is uiteindelijk en in goed overleg vandaag de schoenen alsnog binnengekomen. TOP.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Precies zoals je het wilt hebben. Ik ben een echte fan van Leguano schoenen, draag niets anders meer. Ze zijn niet goedkoop maar het feit dat ik er probleemloos op loop is veel waard.
Er waren per ongeluk de verkeerde…
Er waren per ongeluk de verkeerde schoenen opgestuurd, maar ik kreeg een paar dagen later de juiste. Een retoursticker zat erbij. Snelle reactie.
Levering snel, terugbetaling niet
Levering was snel, helaas paste ik de laarsjes niet, vanwege de wat strakke ingang. Ik heb reuma, en heb te weinig gripkracht in mijn handen. Laarsjes teruggestuurd en de schoenen besteld. Ook die kreeg ik snel en die zitten prima. De enige reden waarom ik nu 3 sterren geef is omdat ik het restbedrag nog niet retour heb gekregen terwijl de 2 weken voorbij zijn. Sowieso snap ik niet waarom dat 2 weken moet duren, terwijl verzending wel vlot kan.
Hele fijne schoenen van goede…
Hele fijne schoenen van goede kwaliteit. Nu heb ik geen last meer van mijn knieën, zoals wel met een ander merk met gelachtige zolen.
Leguano levert altijd snel en netjes en heeft goede klantenservice.
Return heb ik gedaan, maar terug betaling heb ik niet ontvangen.
De schoenen pasten niet qua maat. Ik heb ze de volgende dag meteen op mijn eigen kosten naar u teruggestuurd, maar u heeft niets laten weten of u ze heeft ontvangen, en het geld is ook niet teruggestort.
Goed product en snel geleverd.
Goed advies
Goed advies, fijne én snelle communicatie, en natuurlijk superfijne barefoots. Fan!
Blij dat ik de stap gezet heb en blij met mijn bestelling
Duidelijke website met goede uitleg over oa de maten van schoenen en de maat opnemen. Product werd goed verpakt de dag na bestellen al afgeleverd. Ben erg blij met de schoenen en het was precies wat ik verwachtte.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.