ledprofiel.nl Omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 maj 2026
Logotyp för ledprofiel.nl

Svar från ledprofiel.nl

Beste Edwin,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij betreuren dat u onze dienstverlening als onvoldoende beoordeeld.

Tegelijkertijd is uw review voor ons onduidelijk.

In uw beoordeling noemt u de onderdelen “Werkzaamheden” en “Nazorg”.

Als webshop leveren wij uitsluitend producten en voeren wij geen maatwerk of werkzaamheden uit.

Wel biedt onze klantenservice voorafgaand aan een bestelling ondersteuning en passend advies in overleg, zodat de juiste producten gekozen worden.

Op basis van de door u gegeven beoordeling is het voor ons daarom niet duidelijk waarop uw beoordeling betrekking heeft.

Daarnaast beschikken wij niet over uw order gegevens en hebben wij hierover ook geen eerder contact met u gehad.

Hierdoor kunnen wij uw beoordeling helaas niet herleiden of onderzoeken.

Klanttevredenheid, service en ondersteuning behoren tot onze belangrijkste speerpunten.

Mocht uw review betrekking hebben op een bestelling bij ons, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

U kunt ons bereiken via sales@ledprofiel.nl of telefonisch via +31 (0)30 227 35 20 onder vermelding van uw ordernummer of gegevens.

Wij kijken dan graag met u mee en zoeken, indien nodig, naar een passende oplossing.

Ledprofiel.nl

Goede service!

Goede service!

Mijn ledprofielen waren ‘vastgelopen’ bij GLS. Meteen na mijn melding is er een nieuw pakket verstuurd. Goed geregeld!

23 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijke service, betrouwbaar, goeie kwaliteit.

Prima service, denkt met je mee en geeft advies. Ik had verkeerd product besteld, gelijk opgebeld het werd direct geannuleerd en het betaalde bedrag de dag erna terug gestort. Ze hadden vervolgens een fout gemaakt met de levering (uit goeie bedoeling, het was een onlogische onderdeel die ze zelf hadden gecorrigeerd, maar dat was wel mijn bedoeling) en hadden snel de vervanger verstuurd. Sommige producten zijn wel aan de dure kant maar zijn van prima kwaliteit.

31 juli 2025

Slecht retourbeleid.

Retour na 14 dagen van alu ledstripprofiel niet meer mogelijk. Genoemd artikel was in nieuwstaat. Mijn fout dat ik de verkeerde maat had besteld, maar bij gebrek aan menselijkheid en coulance zal ik er ook nooit meer iets bestellen.

8 augusti 2024

bedankt!

Voor mijn interieur-projecten altijd goed geholpen met advies. Het is niet altijd makkelijk om alle ledstrips optimaal te configureren op elektrisch gebied, daarom blij met dit bedrijf waar de klant nog centraal staat.Wou even een bedankje sturen aan Jered om mijn last-minute project te redden!

16 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mensen kopen jullie niks bij deze…

Mensen kopen jullie niks bij deze malafide bedrijf, slechte kwaliteit producten en laten je betalen en in het vervolgd krijg je een bericht dat het product niet op voorraad is( op de site staat bij de producten op voorraad) trap er niet in.Komen hun afspraken niet na. Een ster is zelfs te veel!

11 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie profiel en perfecte service

Het koerierbedrijf had jammer genoeg mijn profiel beschadigd tijdens transport, maar na een kort mailtje naar Ledprofiel.nl kreeg ik bijna onmiddellijk antwoord waar ze hun excuses aanboden en een nieuwe profiel gingen opsturen. Ondertussen een goede ontvangen en het ziet er geweldig uit!
Bedankt Ledprofiel.nl voor jullie mooi product en vlotte service!

22 november 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.