Zeer snel geleverd en echz een onwijs mooi en stevig produkt met sfeer vol verlichting het staat heel gezellig in pnze tuin We hebben er 4 gekocht Bij 1 zaten de schroeven en pluggen niet bij o... Se mer
Det här tycker kunderna
Ben uitermate tevreden over de service en het coulancebeleid van Ledkoning. Op mails wordt adequaat gereageerd en direct doorgepakt. Ze hebben ook een zeer groot assortiment aan kwaliteitsproducten in... Se mer
In een museum had ik een kunstvoorwerp gezien wat ik graag na wilde maken. Omdat er ook verlichting in moest komen, die op verschillende punten verbonden moest worden maar waar ik ook weinig ruimte vo... Se mer
Ik had in de avond diverse vragen over welke artikelen ik nodig zou hebben voor het project waar ik aan werkte. Ik ben via de chat direct geholpen en had de spullen al snel in huis. Absolute aanrader.... Se mer
Företaget har svarat
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik was op zoek naar buitenlampen om…
Ik was op zoek naar buitenlampen om mijn dakterras net dat beetje extra sfeer te geven en ben goed geslaagd bij de ledkoning. Ik had genoeg om uit te kiezen en vond precies wat ik zocht . De lampen geven niet alleen prachtig licht, maar zien er ook nog eens modern en strak uit. De levering was snel en alles was verpakt, de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam toen ik wat vroeg over de installatie. Kortom: wij zijn supertevreden en genieten nu elke avond van onze sfeervol dakterras . Ik zou ze dan ook aanraden aan iedereen.
Breed assortiment prachtige lampen.
Breed assortiment prachtige lampen.
Nette prijzen en leuke aanbiedingen, daarnaast ook nog eens een snelle levertijd.
exact wat je van een webwinkel verwacht !
Goede service geleverd
Perfecte opvolging van klacht - Na het uitpakken bleek helaas eea niet in orde :-( na contact met de klantenservice is het probleem snel en netjes op gelost.
En een snelle levering.
Een supergoed bedrijf, met de mooiste lampen.
Wat een mooi bedrijf is Ledkoning.De lampen worden meestal de dag na bestelling al geleverd, en zijn heel zorgvuldig verpakt. Er is zoveel keus, in de prachtigste ledlampen, voor veel verschillende doeleinden. Ik heb hier al meerdere ledlampen voor in de tuin gekocht, ze branden heel mooi, en ook erg lang, met heel mooi sfeervol licht. Ook de klantenservice geeft snel antwoord, bij vragen. Ledkoning is een echte aanrader, ik geef ze een hele dikke 10. Dank jullie wel voor de goede service.
snelle reactie bij vragen/problemen en…
snelle reactie bij vragen/problemen en goede service/afhandeling
Perfecte opvolging van klacht
Klacht correct opgepakt.
Klacht correct opgepakt.
Zeer vriendelijk geholpen
Via filmje met Whatsapp prima geholpen…
Via filmje met Whatsapp prima geholpen om mijn led verlichting werkend te krijgen, TOP
Snelle levering. Deskundig advies
Snelle levering.
Deskundig advies.
Prettige klantenservice.
Kortom een aanrader
Hele goede mooie spullen
Hele goede mooie spullen, van uitstekende kwaliteit.
Snelle levering, en goed verpakt.
Kortom , alles top !!
Alles zoals verwacht
Alles zoals verwacht. Ledstrip aansluiten en klaar ;-)
Voor herhaling vatbaar
Snelle levering, fijne producten en mocht er toch iets niet in orde zijn, dan ook nog eens een goede klantenservice die snel tot een oplossing komt.
Mooie led strip en goede service .
Mooie led strip en goede service .
mijn vraag na levering werd snel beantwoord en naar tevredenheid opgelost . Zou zo weer bestellen.😀👍
Hele fijne hoofdlampen voor bij…
Hele fijne hoofdlampen voor bij allerlei klusjes. Ontzettend handig en makkelijk in gebruik.
Bedankt voor de zeer snelle en goede service. Volgende keer kopen we graag weer bij jullie.
Klantgerichte uitvoering
Bij een discussie over een product op de website heeft het bedrijf na mijn toelichting een gunstige oplossing voor mij gekozen. De communicatie daarover verliep netjes en snel. Oog voor de klant dus. Bedankt Ledkoning!!
Goede producten
Goede producten, goede prijs-kwaliteit verhouding. En bij vragen en problemen was de klantenservice goed bereikbaar en dacht in oplossingen!
Prachtige lamp voor een prima prijs!
Prachtige lamp voor een prima prijs!
Fijn dat de lamp op een lagere stand dagen lang verlicht blijft.
Echt een aardader
Zeer tevreden
Snelle levering. Mooie, heldere lampjes. Heb al twee snoeren gekocht. Ben er zeer tevreden over. Bij vragen krijg je ook een snel en professioneel antwoord van de klantendienst.
Deze computer denkt niet....
Onlangs een paar vragen gesteld aan de ledkoning. Ze hadden dus mijn mailadres.
's Avonds krijg ik een email dat er nog wat in mijn winkelmandje zit.
Na controle mijnerzijds, een mail gestuurd dat ik dit geen nette manier vindt van zaken doen.
Als reactie kreeg ik het antwoord: "soms denkt de computer dat er nog wat in het winkelmandje zit".
Ze hebben dus daar een zelfdenkende computer.,
Ik heb mijn account laten verwijderen,ik hou niet van die opdringerige verkooptechnieken.

Svar från Ledkoning
Goed en deskundig geholpen
Goed en deskundig geholpen aan de telefoon door LedStripKoning. Erg prettig om met ze samen te werken. Eveneens voor een goede prijs.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.