ledide.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Modtog et lyssværd, der desværre hurtigt fik en defekt i lydeffekterne. Men de var super hurtige til at svare på min reklamation og sendte med det samme et nyt. Tak for god service :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bestilte en lyskæde med fjernbetjening som ankom få dage senere. Lyskæden var rigtig hyggelig som lovet, men fjernbetjeningen virkede desværre ikke. Efter at have været i kontakt med kundeservice... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan kun anbefale ledide’s kundeservice. Jeg købte en anderingeklokke, men vi kunne ikke få den til at fungere som forventet. Skrev til ledide at jeg ønskede hjælp til at returnere anden, da jeg me... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Inredningsarkitekt

Skrivet av företaget

Vores LED lysprodukter anvendes som dekoration, som et sjovt indslag i hverdagen eller underholdning til fester og som praktiske hjælpemidler.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har bestil og modtaget led gardin m…

Har bestil og modtaget led gardin m stjerner. Den virkede ikke og jeg skulle sende både billeder og video for at bevise den var i stykker. Efter 14 dage sender de en ny som bliver væk i posten, og postnord siger de har glemt at scanne pakken, nu efter 2 måneder vil de ikke give penge retur og mener ansvaret er mit.
Absolut dårlig anmeldelse herfra😟
Har ALDRIG nægtet at modtage en ny…..

14 januari 2022
Logotyp för ledide.dk

Svar från ledide.dk

Vi ville sende en ny til dig igen, men du nægte. Vi har sendt en ny vare til dig den 11.dec 2021, men du skrev at du havde ikke modtaget pakke den 11 januar 2022. After vores mening, at du har selv ansvar at tjekke hvor din pakke er. Vi yder 14 dages fortrydelsesret. Du får desværre ikke penge retur.

God bytte service

Min datter fik en lampe i gave, der desværre ikke virkede som den skulle. Kontaktede Ledide.dk fik hurtig mail svar og retur porto. 2 dage efter den var sendt, kunne jeg hente en ny på posthuset, der virkede. SUPER SERVICE :-)

29 augusti 2021

Helt perfekt

Har idag modtaget et par solbriller som bestilt 😁
Super kvalitet (til prisen).

Helt perfekt 👍🏼👍🏼

5 maj 2021
Logotyp för ledide.dk

Svar från ledide.dk

Hej Rasmus. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dit køb. Tak for de 5 stjerneskud. Mvh ledide.dk

Super service

Har haft en virkelig god oplevelse med at handle med Ledide. Bestilte nogle lys men jeg brød mig desværre ikke om farven. Samme aften kommunikerede jeg med ejer om hvordan jeg kunne returnere varen og fik sendt en returfragtseddel i løbet af få dage. Samme dag som Ledide fik varen retur kom pengene ind på min konto. Det er 10-4 herfra :)

23 december 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.