Etter tidligere erfaringer med Leba, valgte vi å gå for de igjen. Dyktige folk! Leverer garderobe av meget god kvalitet👍 rask leverinhstid og enkel å montere. Anbefales😊
Det här tycker kunderna
Företagsinformation
Skrivet av företaget
LEBA bygger skyvedørsgarderober på mål i fabrikken på Sunnmøre. Rask levering over hele Norge. Våre dyktige garderobespesialister hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging av din skyvedørsgarderobe, til levering og ferdig montert. Alle skyvedørsgarderober fra LEBA bygges på dine nøyaktige mål, og basert på dine ønsker på design og utforming. Ønsker du hjelp til montering, så har våre montører lang erfaring på montering av skyvedørsgarderober. LEBA har levert skyvedørsgarderober med ekte sunnmørskvalitet siden 2008. Ønsker du skyvedørsgarderobe med solid kvalitet, levert og montert til avtalt tid og pris, så er LEBA et trygt valg for deg. Skreddersydde skyvedørsgarderober fra LEBA passer uansett om du skal ha en liten og enkel skyvedørsfront, eller om du ønsker en komplett garderobeløsning til ditt nye hjem. Hos LEBA finner du garderobeløsninger for skyvedørsgarderober, garderobeskap, walk-in garderobe, garderobe til barnerom, skyvedørsløsning til bad/vaskerom, romdeler i glass, garderobe til gang, eller de fleste andre garderober du har bruk for i ditt hjem. LEBA har også et stort utvalg av garderobeinnredning, både møbelinnredning og trådkurvinnredning til garderobe. Våre møbelinnredninger bygges i fabrikken på Sunnmøre, og skreddersys til dine ønsker og behov. Bestill gratis tegnetime eller be om uforpliktende tilbud på din nye skyvedørsgarderobe i dag.
Kontaktuppgifter
Flyplassvegen 8, 6040, VIGRA, Norge
- salg@leba.no
- leba.no
Meget bra bedrift!
Etter tidligere erfaringer med Leba, valgte vi å gå for de igjen.
Dyktige folk!
Leverer garderobe av meget god kvalitet👍 rask leverinhstid og enkel å montere.
Anbefales😊
Kjempe fornøyd.
Kjempe fornøyd med hele prosessen, fra hjemmebesøk, tegninger og montering. Rask produksjon og levering. Montering av to dyktige og hyggelige karer. Så veldig fornøyd kunde😊

Nydelig
Kjempefornøyd både med dørene, servicen og leveringen. Kan anbefales

Kjempefornøyd - anbefales
Vårt andre garderobeskap fra Leba! Kjempefornøyd med servicen, i tillegg til det var de raske med leveringen. Jeg hadde godt nytte av å besøke studio hvor man fikk se alle produktene deira. Montering var også enkel og forståelig ☺️

Svar från LEBA
Great products at a good price
Great products at a good price, recommended.

Anbefales på det sterkeste
Det er andre gang vi kjøper garderobe herfra og er fortsatt like fornøyd med resultatet og kvaliteten på garderobene. Vil også skryte av svært god service fra start til slutt. Angrer ikke et sekund på at vi valgte garderobe med montering fra LEBA!

Svar från LEBA
Er bare veldig fornøgd med de nye…
Er bare veldig fornøgd med de nye skyvedørene fra Leba. Kvalitet og service tvers gjennom.
Mvh Bjørn

God kundebehandling - enkel montering
Veldig fornøyd med leveransen og kvalitet på dørene. Enkelt å montere for en som aldri hadde gjort det før. Videoene var nyttige og soft-close fungerer fint. Ingen forsinkelse på avtalt leveranse. Anbefales.

10 av 10
Lokal, stødig og ikke minst lojal lokal forhandler som har vokst år etter år. Tok kontakt med de for 5. gang nå i år, løsningsorienterte og dyktige til å komme med forslag/innspill til løsninger uten at de prøver prakke på deg noe salg. Leverer 100% det de har, er det ønsker utenom deres sortiment så finner de alltid en løsning der også.
Kan anbefales på det sterkeste, fra første kontakt på telefon/mail til tegnetime, kontrakt og levering! 10 av 10, og meget rask produksjon, samt elitenivå på montører, både på humør og effektivitet!

God oppfølging etter bestilling
God oppfølging etter bestilling, god kvalitet med rask levering , montert av hyggelige folk som rydder etter seg

Svar från LEBA
God service og rask produksjon/levering
Fikk god service på telefon og fikk tegnet opp ett tilbud. Etter vi bestemte oss for å bestille tok det knapt en liten uke i produksjon og garderoben ble levert kort tid etter det. Garderoben var enkel å montere og god kvalitet! Anbefaler på det sterkeste.
Har lest kommentarene som har gitt en stjerne i dette forumet og kjenner meg ikke igjen i noe av det de skriver.

Meget fornøyd kunde
Veldig fornøyd, atter en gang! Denne gangen med vår romdeler/ skyvedører, og har nå fått oss et ekstra soverom. Har handlet hos LEBA flere ganger og er strålende fornøyd med både fantastisk service og topp kvalitet! Ikke minst har vi fått veldig god veiledning og rask levering. Det var også et godt valg at vi fikk de dyktige montørene til å sette opp☺️ Anbefales!

10/10! 💥
Har handlet flere ganger med de dyktige folka på LEBA - like fornøyd hver eneste gang. Topp service og topp kvalitet! Fått god veiledning i bestillingsprosessen og rask levering. Vi valgte også å ta med montering, noe vi ikke angrer på!☺️

Lyttende og konstruktive
Lyttende og konstruktive. God service fra du kommer til skapet står på rett plass.

god kvalitet
God service, enkel bestillingsprosess og et godt produkt. Dette er 4 sett med skyvedører vi bestiller fra LEBA. De første har nå stått i ca 7 år, og vi opplever disse som like gode som første dag installert.

Svar från LEBA
Tusen takk til LEBA for støtten!
Tusen takk til LEBA for støtten vi har fått til Giske dykkerklubb for delfinansiering til innkjøp av undervannsskutere som skal brukes til arbeid med å plukke opp spøkelsesteiner under vann. Dette viser at LEBA tar sitt miljøengasjement på alvor.
Det at de også produserer topp kvalitetsprodukter gjør at de får en klar femmer fra oss.

⭐⭐⭐⭐⭐*fem stjerner*
Vi er strålende fornøyde, og har handlet hos LEBA flere ganger. Kvaliteten er verdt hver krone! Vi har både innredning, garderober og skyvedører, og vi planlegger å bestille nattbord og sittebenk neste gang. Hele prosessen fra A-Å er ryddig og effektiv med god oppfølging av hyggelige selgere. Kort leveringstid fra bestilling, og produktene er lette å montere selv (monteringsanvisning ligger ved). Vi gleder oss til å besøke LEBA Studio/utstillingen, kolleksjonen er blitt mye større siden sist vi var der. Det er ekstra stas for en Sunnmøring, at disse solide produkter er produsert på Sunnmøre (Vigra). Vi foretrekker å handle lokalt.

Anbefales!
Veldig fornøyd med arbeidsbordet jeg bestilte hos LEBA. Besøkte studioet på Vigra hvor jeg ble møtt med super kundeservice og fikk hjelp med mål og fargevalg.
Arbeidsbordet ble lekker med eik platetopp.
God kvalitet!

Svar från LEBA
God kvalitet og rask levering
Jeg kjøpte nylig en kommode og et nattbord fra Leba etter jeg ble anbefalt av en kollega, og jeg er svært fornøyd med kvaliteten og designet. Begge møblene passer perfekt inn på soverommet.
Som en Sunnmøring selv setter jeg stort pris sunnmørsk kvalitet!
Som en shopoholiker er det perfekt at kommoden har romslige skuffer som har plass til alle klærne mine og som glir lett, og at nattbordet er kompakt, men funksjonelt med plass til diverse saker;)
Leveringen var rask og begge møblene kom ferdig montert, som er en stor stjerne i min bok!
Jeg har prøvd ulike kommoder og nattbord fra ulike steder tidligere og aldri blitt helt fornøyd på grunn av lav kvalitet, dårlig kundeservice eller lang leveringstid, så det var et pust i bakken da jeg tok kontakt med Leba og fikk snakket med profesjonelle fagfolk som så mine behov og kundeservice som var enkel å ha med å gjøre.
Sammenlignet med andre møbler i samme prisklasse gir Leba mye for pengene.
Alt i alt er jeg veldig fornøyd med kjøpet. Både kommoden og nattbordet fra Leba føles robuste nok til å vare i mange mange år. Jeg anbefaler dem til alle som ønsker stilige og praktiske oppbevaringsmøbler til en god pris.

God kvalitet
Vi har bestilt garderober flere ganger fra LEBA, og kombinasjonen vakre produkter og god kvalitet er meget tilfredsstillende. Jeg opplever dem som innovative og opptatt av at vi som kunde skal være fornøyde. Anbefaler LEBA aller mest pga de gode produktene, som også er enkle å montere selv ( selv med skeivt tak) Setter også pris på tilpassede løsninger for å utnytte rommet best mulig. Ser frem til neste gang jeg skal få meg en ny garderobeløsning !

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.