Świetni ludzie
Świetni ludzie , oraz ich zaangażowanie korepetycje z panem Mateuszem dały mi szansę zrozumienie i polubienie matematyki
Serdecznie polecam
Learnify Polska to nowoczesna szkoła korepetycji online dla uczniów szkół podstawowych i średnich. Pomagamy w regularnej nauce, nadrabianiu zaległości, przygotowaniu do sprawdzianów, egzaminu ósmoklasisty oraz matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym. Prowadzimy zajęcia z matematyki, języka polskiego, języka angielskiego, biologii, chemii i fizyki. Lekcje odbywają się online, dzięki czemu uczeń może uczyć się z domu, bez dojazdów i bez ograniczenia do korepetytorów dostępnych tylko lokalnie. Learnify nie działa jak zwykły serwis ogłoszeniowy. Nie zostawiamy rodzica lub ucznia z przypadkowym wyborem korepetytora. Rekrutujemy, sprawdzamy i przygotowujemy osoby prowadzące zajęcia, aby lekcje były prowadzone według jasnych standardów. Zależy nam na profesjonalnym podejściu, regularności oraz realnym planie nauki dopasowanym do potrzeb ucznia. Podczas pierwszej lekcji sprawdzamy aktualny poziom ucznia, pracujemy na konkretnych zadaniach i ustalamy dalszy kierunek nauki. Rodzic lub uczeń otrzymuje jasną informację, nad czym warto pracować dalej. W Learnify można korzystać z korepetycji indywidualnych oraz zajęć w małych grupach. Nie wymagamy długich umów ani płatności z góry za pakiety. Zajęcia są rozliczane w prosty i przejrzysty sposób. Naszym celem jest zapewnienie uczniom skutecznego wsparcia edukacyjnego, większej pewności siebie i lepszego przygotowania do lekcji, sprawdzianów oraz egzaminów.
UL. BOLESŁAWA KRYSIEWICZA 9, 61-825, Poznań, Polen
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Serdecznie polecam
jeśli szukacie korepetytora, który przekaże wam wiedzę w przystępnej formie i przyjaznej atmosferze to Learnify jest idealnym wyborem ☺️
Mega polecam, szczególnie Panią Anię od angielskiego. Od pierwszej lekcji zauważalna różnica i w rozumieniu i na sprawdzianach
Bardzo efektywne metody nauczania co zaowocowało zdaną maturą na 95% z języka polskiego ;)
Polecam serdecznie 😎
Super zajęcia z matematyki. Na lekcjach jest fajny klimat, a zadania są tłumaczone w prosty i zrozumiały sposób
Polecam, mam dwójkę synów, którzy korzystają z Learnify i są bardzo zadowoloeni. Dodatkowo organizacja szkółki jest swietna. Wszystko załatwiane od ręki i bezproblemowo.
Nie mogłam trafić na lepszego korepetytora. Cierpliwy, sympatyczny i z ogromną wiedzą.
bardzo fajne korepetycje,bardzo pomocny i mily. polecam
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.