Otroligt oseriöst!
Jag blir fundersam när jag ser alla dessa fina recensioner på andra ställen och undrar hur detta företag kunde få dom samtidigt som min upplevelse var en ren mardröm. Tänker inte ifrågasätta här resultatet av en tjänst med en budget på över 200 tusen, för det lär säkert komma en bortförklaring till varför det inte gav något. Istället så vill jag ge min återkoppling på hur samarbetet fungerade. För ca 1 år sedan så skrev vi på ett 1-års avtal . Fakturorna började komma och vi betalade, men ingen uppstart av tjänsten skedde. Efter att ha tagit upp det med företaget så kom en uppstart.Långa perioder mellan återkopplingarna, många ursäkter och resultatet dröjde väldigt länge och var riktigt dåligt. Många påtryckningar från vår sida och många månader senare så vad det fortfarande inte klart. Vi bestämde oss för att inte fortsätta och sa upp tjänsten i god tid innan den automatiska förlängningen. Då fick vi återkoppling och sidan blev klar precis när avtalet gick ut och sista fakturan skulle betalas. Missnöjda som vi var så lät vi det vara och var glada att detta samarbete äntligen var avslutat. Tyvärr så tar det inte slut där. Nästkommande månad kom en ny faktura och vi bestred den. Ingen återkoppling. Månaden där på kom en till faktura. Vi bestrider igen och ber om bekräftelse på uppsägning. Senast så kom påminnelsen för obetald faktura som också bestreds. Tyvärr ingen återkoppling denna gång heller.