LeadDesk Omdömen

TrustScore 1 av 5

1,2

Ska jag behöva blockera ALLA nummer som börjar på 0751? Det är rena skurkfasonerna och de byter nummer dagligen, men det är alltid ifrån 0751, iallafall sedan de fann mig. De har ringt i över en månad... Se mer

Skurk-telefonförsäljare som bland annat ringer för Telenors räkning och försöker lura kunder. Låtsas komma från den operatör man har, i detta fall tele2 (alltså slirade på orden med flit i början av s... Se mer

1. Telefonoperatör
  2. Programvaruföretag
  3. Programvaruförsäljare

LeadDesk is a Contact Center as a Service Company. We help our customers provide theirs with customer service and sales services through telephone, email, chat, SMS, and more. ATTENTION: LeadDesk does not engage in telemarketing. If you think you have received a call from LeadDesk, it's likely from one of our customers. Please reach out to them to remove your number, or contact our local office for support reaching them at https://leaddesk.com/about-us/contact-us/

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

29 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Det ringer ibland på okända nummer och…

Det ringer ibland på okända nummer och då brukar jag trycka på svara på luren men säger inget utan lyssnar bara, om det är någon som presenterar sig med namn som jag känner kan jag svara, annars andas jag bara tungt tills de lägger på. Det brukar bli mindre samtal efter detta, antagligen för att det kostar en period i avgift om samtalet går fram på de flesta abonnemang och den kostnaden vill de inte ta om de inte får tala med någon, då blir man svartlistad.

10 oktober 2025

Oerhört påstridig säljare som inte…

Oerhört påstridig säljare som inte lyssnar eller förstår när det är stopp. Blandar och ger på ett sätt som gör det svårt att förstå vilken operatörs tjänster hen egentligen säljer.
Enda sättet att avsluta konversation var att lägga på luren.
Det är den här typen av telefonförsäljning som triggar ett förbud för andra mer seriösa aktörer.

9 oktober 2025

Missvisande kritik mot LeadDesk

Jag blev, så som många andra recensenter, konstant uppringd av ett nummer som pekade mot LeadDesk AB. Detta trots att mitt nummer finns inlagt i Nix.

Tillslut drog jag iväg ett mejl till alla mejladresser jag kunde hitta på LeadDesk AB med begäran om att att radera mina personuppgifter enligt GDPR (så som man kan göra, tips!), samt att jag motsätter mig försäljning/marknadsföring. Dessutom bad jag om att få information huruvida företaget har delat mina uppgifter till tredje part.

Till min stora förvåning, blev jag uppringd av Country Manager (Bilyan Lundgren) på LeadDesk gällande min begäran. Under samtalet kom det fram att det inte är LeadDesk AB som ringer, utan det är deras kunder som använder sig av deras mjukvara. (Det framgår även på deras hemsida att dom inte ägnar sig åt callcenterverksamhet, utan försäljning av telefonlösningar (Inte samma sak!)). Lite skeptisk valde jag att under samtalets gång återigen söka fram numret som ringt mig på Hitta.se. Och till min stora förvåning, så framgick det nu (på Hitta.se) att numret tillhörde en callcenterverksamhet (Konnect Global AB).

Efter ett mycket trevligt med samtal med Bilyan, med fint bemötande och förståelse, så kände jag att det vore inte mer än rätt att jag skriver en recension utifrån mina erfarenheter.

Tack vare detta samtal kan jag nu istället rikta mitt mejl om begäran av borttag av uppgifter enligt GDPR till korrekt företag för att få bukt med de konstanta samtalen.

/Andreas

8 oktober 2025

Vanvett o anarki

Jaa, det är som alla andra säger. Det här helvetet, denna tortyr, förnedring, kränkning, förföljelse har nu pågått i åratal, dagligen, stundligen. Min slutsats är att leaddesk är den yttersta groteska bekräftelsen på att Sverige idag är fullständigt laglöst land utan mening o mål Jag svarar aldrig på ngt nummer längre och har nu beslutat mig för att dumpa mitt Telenummer o prova med ett nytt, det har dock visat sig svårare än väntat.

1 oktober 2025

Stör

Jag blir störd hela tiden av att dom ringer till mig flera gånger om dagen. Har blocker en massa olika nummer.
Jag har haft det hemskt i 2 dagar och ringer när som helst.

18 augusti 2025

Bedrövlig telefonförsäljare

Telefonförsäljare som faciliterar och möjliggör spam, scammare och allehanda oseriösa aktörer. Riktigt skräpbolag rakt igenom, som dessutom ignorerar NIX-registret. Ringer både helger och sena kvällar. Den som väljer att anlita denna firma borde skämmas, och jag hoppas att all form av association med LeadDesk Solutions AB reflekteras negativt i bokslutet

26 juli 2025

Verkar väldigt oseriöst!

Verkar väldigt oseriöst!
När man motringer och kollar upp numret så går det aldrig att komma fram.
Normalt sett kommer det en presentation om vart man ringt men icke här.
De har ringt några gånger ofta från samma nummer.

21 juli 2025

Ringer från olika tlf.nr.

Ringer från olika tlf.nr.
Upplevs som 100% bedrägeri försök..
Alla såna kontaktcenter är påhitt för att dölja den verkliga sysselsättning med bedrägeri.
Säkerhet i Sverige är otroligt låg om de låter driva såna och liknande kontaktcenter.

27 juni 2025

Telefonförsäljare

Telefonförsäljare, säger sig sälja telefonabonnemang från Telenor (eller Tele2, eller...); har blivit uppringd från olika, snarlika nummer ett par gånger i veckan under en längre tid. Blockerar numret så fort de har ringt, men de använder nya nummer hela tiden, det är mycket irriterande. Om det var mitt företag skulle jag fundera på all den badwill som genereras av de här ständiga telefonförsäljarsamtalen, och sluta med den här typen av "marknadsföring". Telefonförsäljning är inte särskilt 2020-tal om man säger så.

Förhoppningsvis blir det lagstiftning mot telefonförsäljning nu, telefonförsäljarföretagen själva verkar ju fatta för trögt för att inse att ingen som blir uppringd gillar det.

(Och ja, du som sitter där längst ned i hierarkin och är den som ringer upp, du har ett ansvar själv att inte ägna dig åt att trakassera andra människor. Skärp dig, skaffa ett annat jobb.)

10 juni 2025

Företag som trakasserar folk

Hur kan sånt företag tillåter att existera. Rena trakasserier. Ringer hela tiden. Även man blockerar så ringer den bara med annat nummer. Kan jag så det blir 0 stjärna på det här. Förtjänar inte äns en stjärna. 😡 SCAMMERS platform

3 juni 2025

De började ringa mig den 2/6 av någon…

De började ringa mig den 2/6 av någon anledning.Jag spärrade de första 15 numren,sen spärrade jag för alla tänkbara och potentiella spamsamtal.Jag har aldrig och kommer heller aldrig att svara på ett nummer jag inte tidigare bekräftat att det är från en person som jag personligen har sökt upp och lagt in som en säker kontakt.Gör detsamma alla ni därute !

2 juni 2025

Äckliga

Äckliga
Började ringa idag och har redan hunnit ringa 2 gånger från 2 olika nummer på några timmar, tyvärr ser det ut från andra omdömen som jag får förbereda mig på att det fortsätter ett tag. Riktigt äckligt beteende

2 juni 2025

Se upp!

Ringer och lägger på från olika nummer efter att ha blivit ombedda att inte ringa igen tidigare. Kan man inte sälja kan man trakassera istället.

27 maj 2025