Jeg har lavet 4 separate køb og det har været en fin oplevelse alt i alt. Der var dog forsinkelse én enkelt gang og der blev leveret forkerte varer ved én af ordrene, men Lars var super hurtig til at... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte et større parti udstyr til Løfteriet i Odense. Lars fra LC Gear var venlig og hjælpsom i processen. Pris og kvalitet hang godt sammen, og en skive med fejl på, blev straks byttet til et... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte et strongman yoke. Bestilte mandag og blev leveret torsdag. Der var kort lige tvivl om, hvorvidt pakken var sendt ad 2 omgange, men Lars svarede på telefon udenfor åbningstiden, og tog ac... Se mer
Företaget har svarat
Haderslev styrkeløfter klub stødte på lcgear i starten af deres karriere, hvilket gjorde det muligt at købe skiver og stænger hjem til en god pris. Vi ønskede funktionalitet over "fancyness" og det... Se mer
Företaget har svarat
Salg af Funktionelt Kvalitetsudstyr til alle!
Pileparken 32, 6230, Rødekro, Danmark
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har bestilt en vægtstang og efterfølgende 2x kettlebells.
Begge gang med hurtig og ‘velpakket’ levering.
Det er kvalitetsvarer som er pakket forsvarligt ind og LC Gear er en virksomhed som er yderst kvalitetsmindet.
Super tilfreds.

Svar från LC GEAR
Altid service ud over det sædvandlige, og god kvalitet på varende til rigtige gode priser. Jeg har handlet der flere gange, både med levering og afhentning. Alle oplevelser har været gode.

Svar från LC GEAR
Modtog pallen med mine varer cirka halvandet døgn efter jeg havde afgivet min bestilling.
Kvaliteten på vægtene lever op til forventningerne.

Svar från LC GEAR
Har handlet hos LC Gear flere gange og har altid været tilfreds med produkterne - pris og kvalitet hænger fint sammen.
Hurtigt behandling og levering af ordrer samt en fin service ved spørgsmål eller hvis der skulle opstå forsinkelser.

Svar från LC GEAR
Bestilte udstyr en fredag kl. 12 og allerede mandag kl. 11.00 holdte fragtbilen ude foran min dør med alle mine varer. Mega god stil.
Rigtig god dialog med Lars hele vejen igennem og svar på alle mine spørgsmål. Nu glæder jeg mig til at komme igang med udstyret :)

Svar från LC GEAR
Købte en bænk af mærket LOEFT, virkeligt lækker kvalitet til prisen.

Svar från LC GEAR
Super flink og hjælpsom fyr i desken - dertil skarpe priser

Svar från LC GEAR
Fedeste overskuelige webshop længe og med meget skarpe priser over hele siden og de helt rigtige mærker
Kan anbefales herfra

Svar från LC GEAR
Efter anbefaling valgte jeg at handle hos LC Gear. Det har jeg ikke fortrudt, men syntes alligevel at der er et par ting af bemærke.
Kvaliteten er fin, til prisen. Vi taler ikke samme kvalitet som andre leverandør, men nok noget som selv kunne være bestilt fra en side på nettet (Farveforskel på skiver, maling på rack som falder af første gang etc).
Prisen var som sådan også fin. Prisen hos LC er lidt højere end konkurrenterne i Danmark - hvad man betaler for ved jeg ikke, for svar tiden var også lidt over 24 timer og kom først efter rykker.
Alt i alt en fin oplevelse, og ikken noget jeg vil fraråde - men prisen er i den høje ende.

Svar från LC GEAR
Første gang jeg har handlet ved lc gear og
Bestemt ikke sidste gang. Varerne kom til aftalt tid og sted. Jeg havde et par spørgsmål til ordren og skrev en mail en aften. Svaret kom retur sammen aften ca. 20 min senere! Klasse service som andre godt kunne lære af

Svar från LC GEAR
Jeg har nu tre gange handlet med LC Gear, og kommer helt sikkert også til at gøre det fremover.
Jeg har kun oplevet superb kundeservice, hurtig levering og skarpe priser! Produkterne er top-lækre!
Allervarmeste anbefaling herfra!

Svar från LC GEAR
T shirt i fantastisk kvalitet modtaget.
Formidabel kundeservice og hurtig levering.
Yderst tilfredsstillende👌

Svar från LC GEAR
Jeg bestilte en vægtstang fra LC Gear. Der var en mindre skade på stangen, da jeg modtog den og kundeservice svarede mig allerede samme dag og tilmed om aftenen, at vi selvfølgelig skulle finde en løsning. Jeg blev tilbudt forskellige muligheder og jeg valgte at få en ny stang leveret.
Jeg fik en helt ny stang leveret på min adresse allerede ugen efter, samtidig med at den første stang blev afhentet. Helt kvit og frit for mig.
Jeg kan på det varmeste anbefale LC Gear. Det er tydeligt, at deres kunder betyder noget for dem. Jeg har taget min nye vægtstang i brug og er glad og tilfreds:-)

Kan klart anbefales!
Jeg har handlet hos LC Gear over flere omgange, og hver gang har jeg været yderst tilfreds.
De har super lækre produkter, konkurrencedygtige priser og bedst af alt; Danmarks bedste kundeservice! Jeg handler her helt sikkert igen.

Svar från LC GEAR
Super god kundeservice! Jeg havde fået nye måtter som ikke passede med de gamle, og LCGear gik langt for at hjælpe mig med at få måtter som passede. Klar anbefaling her fra.

Svar från LC GEAR
Købte vægtudstyr, som ankom få dage efter! Fantastisk kvalitet og service!

Svar från LC GEAR
Hurtigt svar og vejledning på mine spørgsmål på varen før salg. Levering var hurtigt og varen var i virkelig god kvalitet.

Svar från LC GEAR
Super kvalitet til billige penge
LC GEAR har hurtig svar tid og er meget villige til at hjælpe med gode råd.
Deres stænger og skiver er af meget høj kvalitet, og til priser der gør LC GEAR til den bedste på markedet

Svar från LC GEAR
har handlet 2 gange nu hos lc gear og er meget tilfreds med hele forløbet.
god service fra lars der ejer lcgear
hurtig levering
og rigtig god kvalitet til prisen!
kan varmt anbefale at købe sit trænings udstyr herfra
ikke sidste gang jeg selv handler her

Rigtig fint køb.
Bestilte om torsdagen og fik leveret om fredagen. Endda er produkt der var udsolgte alle andre steder end her.

Svar från LC GEAR
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.