Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Snabbt och smidigt köp! Förundrad över vad saken med atyt lÀmna omdöme pÄ ett företag som gÄtt i konkurs, verkar vara en onödig del för os konkurskunder, men det verkar vara av största vikt dÄ jag de... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Usel kundservice bestÀllde 2st Samsung original snabbladdare. Fick aldrig nÄgon leverans eller postinfo om leveransen. DÀremot va de snabba med att skicka ut faktura frÄn Klarna, som jag hÄller pÄ... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Svinbra helt enkelt! Jag bestÀllde tvÄ skÀrmar pÄ tvÄ olika tider pÄ samma dag, istÀllet för att bara skicka det sÄ ringde de upp mig och frÄga om det faktiskt var rÀtt! Sjukt bra service, och mina sö... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Även om det just denna gĂ„ng blev fel med produkten (tillverkarens fel skall tillĂ€ggas) sĂ„ vill jag framföra att all kontakt med lcdkungen sedan bestĂ€llning har varit ett rent nöje! De bedriver en k... Se mer

1. Mobiltillbehörsbutik

VÄLKOMMEN TILL LCDKUNGEN Vi pĂ„ Lcdkungen vill fĂ„ in ett bĂ€ttre miljötĂ€nk genom att man sjĂ€lv lagar/reparerar sin mobiltelefon eller surfplatta istĂ€llet för att konsumera nytt! Har du en skadad/sprucken skĂ€rm/display sĂ„ tveka inte! Laga din mobiltelefon och spara dĂ€rmed flera hundralappar. SĂ„ varför betala mer nĂ€r du sjĂ€lv kan fixa din trasiga mobiltelefon hemma till ett billigare pris med reservdelar!

4,1

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

DÄlig service

BestÀller ett skal som inte passar - Wish material.

SÀger att jag vill ha pengarna tillbaka och ber om en fraktsedel - fÄr ingen fraktsedel skickad pÄ mail som utlovat.

3 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Löste leveransproblem pÄ ett smidigt sÀtt

Hade problem med en bestÀllning som inte gick ivÀg som den skulle. Det innebar att en present inte skulle komma fram i tid. Lcdkungen löste det smidigt genom att "omdirigera" leveransen direkt till födelsedagsbarnet. PÄ sÄ sÀtt kommer presenten fram i tid ÀndÄ.
Tack för det.

13 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Har inte handlat frÄn er och har

Har inte handlat frÄn er och har försökt avboka mailen men det har tydligen inte fungerat. Blir enbart irriterad över mailbombningen frÄn er.

21 mars 2023
Logotyp för Lcdkungen

Svar frÄn Lcdkungen

Hej Marina,

har full förstÄelse för det. Givetvis Àr det inte vi som skickar dessa mejl utan just nu pÄgÄr detta och mÄnga företag Àr drabbade. Bland annat banker, Postnord, Coop m.m.

Vi har lagt in alla tÀnkbara skydd men uppgifterna kommer inte ens frÄn oss som du nÀmner. Du har ju aldrig ens handlat av oss.

Jag hoppas att detta blir bÀttre snart och att du fÄtt en klarare bild om vad som har hÀnt.

Ha en fortsatt fin dag!

HĂ€lsningar Jimmie

Obrukbart mobil batteri samsung s9

Super snabb leverans & god kontakt pÄ support. Fick mina pengar tillbax samma dag jag lÀmna klagomÄl. BestÀllde samsung s9 batteri, (orginal), fick kassera batteri efter nÄgra dagar dÄ den ladda ur pÄ knappt 1tim hela tiden. TrÄkigt att det blev sÄ.

17 mars 2023
Logotyp för Lcdkungen

Svar frÄn Lcdkungen

Hej Catharina,
Kul att du Àr nöjd med vÄr snabba service och goda support. Dock har du kanske av misstag rÄkat lÀgga en stjÀrna pÄ oss som butik men vi tror att du ville recensera sjÀlva produkten med en stjÀrna istÀllet?

Ha en fortsatt fin dag!

HĂ€lsningar Therez

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer