Företaget har svarat
Prima prijs/kwaliteitverhouding. Reageren snel en adequaat. Vragen over deurbeslag omdraaien (ging niet zoals bij andere modellen van ze) ivm dat de schutplaat niet over de kruk past werd keurig opge... Se mer
Levering duurt zeer lang
Företaget har svarat
Maak kennis met Lavuzo, specialist in deurbeslag en meubelbeslag. Een Nederlands interieurbeslagmerk met een passie voor het mooier maken van elke binnendeur, kast of meubel. Onze ontwerpers stellen zorgvuldig collecties van hoogwaardige producten samen, waardoor er voor elke interieurstijl een perfect passende deurklink of meubelgreep is. Mix en match deurbeslag en meubelbeslag om harmonie in jouw ruimtes te creëren. Wij bezorgen deurbeslag uit eigen voorraad in zwart, rvs, goud, brons en meer!
Marenhof 8, 9967PW, Eenrum, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De veertjes in mijn deurklink waren gebroken. Ik dacht dat ik een Lavuzo deurklink had en mailde de klantenservice met het verzoek nieuwe veertjes te sturen. Op basis van de door mij meegestuurde foto werd vastgesteld dat ik helemaal gaan Lavuzo deurkruk had. Dat was geen enkel probleem, de veertjes werden gestuurd. Top service

Svar från Lavuzo
Mooi deurbeslag, nette levering en ook goede afhandeling van retourzending doordat we een deel verkeerd hadden besteld .

Svar från Lavuzo
Top ervaring! Ik ben ontzettend tevreden met de deurklinken die ik hier heb besteld. De kwaliteit is boven verwachting en de levering was razendsnel. Ook de service verdient een dikke pluim. Echt een aanrader!

Svar från Lavuzo
Slot was niet meegeleverd maar netjes nageleverd. Zeer goed ervaring met Lavuzo!

Svar från Lavuzo
Prachtig deurbeslag ontvangen, matcht mooi bij de rest van ons huis. Top service!
Larissa

Svar från Lavuzo
Voor mij was het merk Lavuzo totaal onbekend. De kwaliteit is prachtig en de klantenservice in één woord: Geweldig. Deze mensen staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je tevreden bent. Iets wat vroeger normaal was, nu bijna niet meer te vinden. Nog wel bij het Team van Lavuzo. Ga zo door. Ik kan Lavuzo bij iedereen die op zoek is naar mooi en kwalitatief goed deurbeslag etc. aanbevelen.

Prima prijs/kwaliteitverhouding.
Reageren snel en adequaat. Vragen over deurbeslag omdraaien (ging niet zoals bij andere modellen van ze) ivm dat de schutplaat niet over de kruk past werd keurig opgelost. Ze hebben ze voor verzending omgedraaid en opgestuurd.

Svar från Lavuzo
Laatst een aantal deurklinken besteld en ik zou het zo weer doen. Duidelijke informatie op de website en de klinken voelen aan als een kwalitatief goed product.

Svar från Lavuzo
Super service, snelle reactie en heel snel opnieuw versturen van 4 klinken nadat pakket kwijt was geraakt bij post. Super! Absolute aanrader. Ook heel mooie klinken!

Svar från Lavuzo
Het bronze Deurbeslag type Mantua hebben wij gekozen, heel blij mee.

Svar från Lavuzo
Superkwaliteit en perfecte service. Netjes op tijd geleverd en ook snelle en correcte reacties via mailcontact.

Svar från Lavuzo
We hadden 1 handgreep te weinig besteld en helaas toen niet meer op voorraad. Totdat lavuzo mij terug belde dat ze er nog 1 gevonden hadden en hem gelijk naar ons gingen opsturen zodat we de keuken netjes konden afwerken voor de kerst. Top service, zo zie je het niet vaak meer. complimenten

Svar från Lavuzo
Hele snelle bezorging en de deurklink is mooi verpakt en van goede kwaliteit!

Svar från Lavuzo
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.