FUP FIRMA. Bestil ALDRIG derfra. Varerne er slet ikke som beskrevet og de stopper bare med at svare på beskeder om returnering.
Det här tycker kunderna
Siden er ren svindel og har svindlet igennem veldira-aalborg.dk tidligere. Der er tale om følgende registrant, som har flere danske domains og lukker siderne efterhånden som de anmeldes:... Se mer
Lavana lever ikke op til dansk lovgivning vedr købeloven. Deres kundeservice ved navn Antoni bliver ved med at tilbyde lidt rabat selvom man beder om en retur label eller en retur adresse. Det er nu... Se mer
Ja, jeg kan jo kun tilslutte mig de andre anmeldelser. Bestilte nogle - troede jeg - fine teaktræ bordskånere, som kom i en hulter til bulter pose, stinkende af lak og med ridser. Var overhovedet ikk... Se mer
Købte en børnebog
Købte en børnebog, den blev sendt direkte fra Temu, men have købt den igennem Lavana . De snyder, pas på !
Ingen anbefalinger herfra
Først går der længe hvor jeg mange gange forsøger at få kontakt uden held da min ordre ikke var kommet. Så kom den endelig fortsat uden en kontakt. Da jeg så åbner er ordren i stykker og jeg har nu forsøgt flere gange at kontakte dem men ingen svar så absolut ingen anbefalinger herfra
Jeg har stadigt ikke modtaget varen…
Jeg har stadigt ikke modtaget varen …betalt 17/8 på trods af straks afsendelse af varen
Elendige kvalitet
Elendige kvalitet , helt ubrugeligt og ligner på ingen måde det fra annoncen
Fup og svindel
Jeg har ikke modtaget mine varer, og de har ikke sendt pengene retur, selvom det er over en måned siden. Ingen kontakt fra firmaet som svar på mine e-mails.
Svindel firma
Firmaet skriver at de har over 5000 super anmeldelser på Trustpilot. Det er ren svindel.
Useriøst firma
Useriøst firma
Dårlige produkter og absolut INGEN KUNDESERVICE
Mit råd er HOLD JEG HELT VÆK
Lang ventetid
Har ikke fået min vare og har mistanke om at det er fra Østen det kommer
Aldrig købe derfra!!!!!!😡😡😡
Aldrig køb der fra man for ikke Sine vare, de snyder en!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elendig kvalitet på en gulvmoppe
Elendig kvalitet på en gulvmoppe. ØV
Siden er ren svindel og har svindlet…
Siden er ren svindel og har svindlet igennem
veldira-aalborg.dk tidligere.
Iris De Jong
Rembrandtstraat 31,
3372 XM Hardinxveld-Giessendam
Holland
+31 613572514
Fup virksomhed
Fup virksomhed. Alt ser godt og tillidsfuldt ud, men det er en kinesisk virksomhed. Vi modtog varen efter ca 10 dage, men æsken var ødelagt og det var en forkert vare.
Vi prøver nu med kundeservice, men tænker, at pengene er tabt.
Firmaet ser ud som om de er registrere…
Firmaet ser ud som om de er registrere i DK, trækker pengene med det samme for varen og der er nu gået 14 dage siden jeg bestilte.
Det er åbenbart et firma i Kina eller lign.
Ville aldrig have bestilt en vare der hvis jeg vidste det kom fra Kina
Fup firma
Kundeservice svarer ikke på…
Kundeservice svarer ikke på henvendelser.
Retur porto er ca. 20 euro.
Ingen oplysninger om at varen skal returneres til Kina.
Meget dårlig oplevelse.
23 dage før ordren kom frem
23 dage før ordren kom frem, kundeservice blev ved at med ændre dato for hver gang man skrev til dem.
D. 14 Juli - 3-4 dage.
D. 18 Juli - mellem D. 12-19 Juli.
Ankom så i dag D. 27 Juli, bestilt D. 4 Juli.
Et fup firma
Et fup firma . Pengene bliver trukket men du får aldrig varen. PAS PÅ !!!
HydroShower af Veldira, som åbenbart er dette firma nu
Købte HydroShower af Veldira aalborg (som åbenbart nu linker ind til denne hjemmeside).
Det holdte en måned, også var alt kalket til.
Vandet der kom ud var så hårdt at det føltes som nåle der ramte ens hud, og det var slut med det lækre varme bad, da uanset hvor varmt jeg skruede det, forblev vandet koldt når det kom igennem brusehovedet..
Efter nyt og billigt brusehoved fra Biltema, kan familien endeligt få et lækkert, blødt og varmt bad igen.
Vil ikke anbefale
Samtidigt vil jeg advare om at de lyver med deres anmeldelser på trustpilot på deres hjemmeside (kunne jeg se med det samme jeg fandt hjemmesiden på forsiden af trustpilot)
Lavana.dk har ikke cvrnr
Lavana.dk har ikke cvrnr. ej heller telefonnummer, derudover er domænenavnet registreret fra Holland.
Jeg hoppede i og fik aldrig varen leveret.
Hold jer langt væk.
På Lavana.dk hjemmeside er der fyldt…
På Lavana.dk hjemmeside er der fyldt med gode anmeldelser fra trustpilot, men slår jeg trustpilot op, er her ingen anmeldelser???
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.