Enkelt att beställa. Men jag saknar pipersortimentet. Jag är kort och hade gärna sett vad piper kan erbjuda innan jag beställde. Jag visste inte att det fanns. Mycket vänligt bemötande när jag kon... Se mer

Jag har hittat den perfekta byxmodellen i modellen Vicky, som finns i en tunnare kvalite för sommaren och en varmare, med borstad insida, för vintern. Vicky fungerar för alla tillfällen stylade med o... Se mer

1. Damklädesbutik

I mere end 30 år har LAURIE produceret bukser med stort fokus på pasform og komfort. Derfor har vi i dag et af Nordens største udvalg af bukser til kvinder. Hos LAURIE har vi et mål om at være førende indenfor produktion af dametøj, herunder med et særligt fokus bukser og jeans til kvinder. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi tager samtidig en lang række bæredygtige hensyn. Hos LAURIE har vi derfor et solidt udvalg af dametøj til kvinder i alle aldre, som sætter pris på enestående kvalitet og uovertruffen komfort. Hos LAURIE elsker vi klassikerne. Garderobens tidløse items, for vi tror på at langtidsholdbare produkter fortjener et velovervejet design.

4,8

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

2 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Fantastiskt att Laurie har byxor med långa ben.

Jag är mycket glad över att ha hittat modellen Charlotte med "long legs" hos Laurie. Köper samma modell gång på gång utan att behöva leta och prova. Dessutom mycket god kvalitet. Det är inte lätt att hitta byxor med tillräckligt långa ben (85 cm inre mått), spec. inte i storlekar större än 42-44. Har varit en kamp ända tills jag upptäckte Laurie.

7 februari 2026

Hej Birgit
Tak for din anmeldelse.
LAURIE 🌺

Jättebra byxor

Jättebra kläder, snabb leverans och smidigt att byta.

3 januari 2026

Hej og tak for din anmeldelse. LAURIE 🌺

Jag har hittat den perfekta byxmodellen…

Vicky fungerar för alla tillfällen stylade med olika tillbehör.

19 januari 2026

Hej Kerstin, Tak for den fine anmeldelse😊 Hilsen LAURIE🌻

Perfekta byxor

Perfekta byxor, mjuka o sköna o bra passform med korta ben.

16 januari 2026

Hej Christina, Tak for den fine anmeldelse😊 Hilsen LAURIE🌻

Bra passform på byxorna

Bra passform på byxorna. Krångligt med UPS som leverantör tillSverige.

10 januari 2026

Svar från LAURIE

Hejsa. Tak for din anmeldelse. Hvis du oplever noget negativt med vores valg af leverandør af pakkerne vil vi meget gerne at du kontakter os på kundeservice, så vi kan løse problemet. LAURIE 😊

Byxorna är fina och sitter bra

Byxorna är fina och sitter bra, men tvätt/strykrådet är svårt att förstå.
T.ex strykes inifrån och utåt. Vad menas?

UPS är dåliga för dom lämnar aldrig hemleverans till brevlåda!
Dom lämnar till ett ombud!

10 januari 2026

Svar från LAURIE

Hej Elisabeth. Tak for din anmeldelse. Du er altid velkommen til at henvende dig til kundeservice, hvis du har spørgsmål eller er tvivl om noget mht. til varen eller leveringen. Vi sidder altid klar til at hjælpe. LAURIE 😊

Perfekt storlek

Perfekt storlek, längd och leverans!

7 januari 2026

Hej Agneta, Tak for din fine anmeldelse😊 Hilsen LAURIE🌻

Laurie är bästa klädvalet

Laurie är bästa klädvalet. Alltigenom perfekt! Bra service, bra material, bra storlekar, snabb leverans!

6 januari 2026

Hej Åsa. Tak for din fine anmeldelse. LAURIE 🌺

Bästa byxorna

Bra hemsida, lätt att beställa. Bästa byxorna jag haft. Rekommenderas starkt!

2 januari 2026

Hejsa, Tak for den fine anmeldelse😊 Hilsen LAURIE🌻

Postnord Sverige gjorde fel och Coze Aarhus gjorde rätt!

Postnord Sverige aviserade leverans vid dörr men istället för att leverera skickades paketet helt oförklarligt i retur till Aarhus. Jag fick snabb hjälp av Coze Aarhus A/S och har idag 29/12 fått mina byxor vilket är snabbt med tanke på alla helgdagar. LauRies byxor är Super och detta var mitt sjätte par. Jättebra passform och snygga! Tusen tack!

17 december 2025

Hej Malin, Tak for din fine anmeldelse😊 Hilsen LAURIE🌻

Bästa byxorna du kan köpa

Bästa byxorna du kan köpa. Storlekar som passar och längder att välja på! Storartat❤️

30 december 2025

Hej Elisabet, Tak for din fine anmeldelse😊 Hilsen LAURIE🌻

Excellent Stort utval !

Stort utval och snabb leverans gör att jag alltid väljer Laurie.
Glädjande är de korta längderna!

17 december 2025

Hej Kristina. Tak for din anmeldelse. LAURIE 🌺

Byxornas liv var alldeles för högt

Byxornas liv var alldeles för högt. För att grenen skulle sitta rätt var jag tvungen att dra upp byxorna nästan till bh- bandet.

1 december 2025

Svar från LAURIE

Hej Marie. Tak for din anmeldelse. Det lyder meget mærkeligt, at buksernes livhøjde er så høj, da vi ingen højtaljede bukser har. Du er velkommen til at kontakte kundeservice på 87454001, så vi kan finde ud af, hvad problemet er. LAURIE 😊

Köpte Kelly regular medium length men…

Köpte Kelly regular medium length men midjan är alldeles för snäv och benen alldeles för långa, det måste vara fel modell. Har köpt flera Kelly tidigare, av en annan säljare, och de är inte alls sådana i modellen. Kan inte använda dessa byxor.

1 december 2025

Svar från LAURIE

Hej Louise, Hvis du modtager en vare der ikke lever op til dine forventninger, er du altid velkommen til at sende den retur, såfremt du ikke har taget den i brug. Derudover er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice på tlf. +4587454001 eller mail customercare@laurie.dk så vi har mulighed for at guide dig til rette størrelse og længde😊 Hilsen LAURIE🎄🎅

Alltid snygga byxor

Alltid snygga, välsittande och sköna byxor. Snabb leverans och enkelt att byta eller returnera om man vill det. Mina favoritbyxor och mitt favoritföretag!

21 november 2025

Hej Karin. Tak for din fine anmeldelse. LAURIE 😊

Bra service

Bra service, bra varor.

27 november 2025

Hej Rebecca. Tak for din anmeldelse. LAURIE 🌺

Prisvärt

Bra kvalitet! Snabb leverans. Ha köpt Lauries byxor i olika butiker i många, många år.

26 november 2025

Hej Britt. Tak for din anmeldelse. LAURIE 🌺