Empatia, pomoc w znalezieniu najkorzystniejszego połączenia . Mozliwość rozmowy telefonicznej a nie wirtualnej ( to ważne zwłaszcza dla osób starszych). Ponadto wykonywanie zabukowania i stos . wczes... Se mer
Det här tycker kunderna
Lecialem z podrecznym bagazem bez nadawania ciezszego bagazu. Przeszlismy bez problemow 1 Kontrolle. NIESTETY w drugiej okazalo sie ze moja Zona ma kuferek o 10cm wiekszy. Musielismy doplacic... Se mer
Od kilku lat korzystam z usług LATAMY. Jestem zadowolona .Są zawsze pomocni i potrafią fajnie doradzić i wyjaśnić.
W regulaminie informacja o codziennym kontakcie telefonicznym. Sytuacja pilna i nagła przytrafiająca się w niedzielę - brak kontaktu od ręki, bowiem infolinia nie jest dostępna tego dnia. Brak zgodnoś... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wszystkie linie lotnicze w jednym miejscu.
Kontaktuppgifter
Andrzejewskiego 5/3, 60-119, Poznań, Polen
- biuro@latamy.pl
- latamy.pl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Procedura znalezienia i zakupu biletów i check-in
Procedura znalezienia i zakupu biletów przebiegła poprawnie. Natomiast wykupiłem usługę check-in zakładajac, że LATAMY zrobi to tuż po udostępnieniu przez linię lotniczą możliwości check-in i w ten sposób będę miał szansę na lepsze miejsca. Niestety "trafiły" nam sie jedne z najgorszych miejsc. W drodze powrotnej, po otwarciu możliwości check-in, czekałem prawie cały dzień na informację od LATAMY, że check-in został zrobiony, ale nie doczekałem sie i w końcu zrobiłem to sam. To niestety nie było w porzadku.
Profesjonalna rozmowa pracownika że mna
Jestem zadowolony i całkowicie…
Jestem zadowolony i całkowicie przekonany co do Polskich linii lotniczych .Bezpieczeństwo podczas lekkiego startu jak i mięciutkiego lądowania .Było bardzo miło i przyjemnie polecam.
Nie jesteście upoważnieni do sprzedaży…
Nie jesteście upoważnieni do sprzedaży biletów Ryanair.W związku z tym musiałam przejść upokarzajaca i długa procedurę uwierzytelniania tożsamości, gdy chciałam dokupic bagaż do biletu

Pozytywnie
Łatwy sposób zakupu biletu na stronie internetowej. Czytelne dokumenty podróżne. Miła obsługa telefoniczną.
Bardzo sprawna i szybka transakcja
Wielkie oszustwo
Moja znajoma kupiła dla mnie bilety lotnicze do Indii z Warszawy przez Helsinki do New Delhi. Zapłaciła za nie kartą kredytową. Następnego dnia ja otrzymałem na moim e-mailu rachunek do zapłacenia wystawiony przez PayPro. Będąc nieświadomym zaplacilem ten rachunek przelewem z mojego konta w banku Millenium. I tutaj moje pieniądze przepadły. Próbowałem odzyskać te pieniądze zarówno przez Millennium Bank jak i przez moją znajomą która ten bilet zapłaciła.
Odpowiedz jaką otrzymaliśmy jest parodią, piszą że nie wiedzą,kto otrzymał pieniądze, które ja przelałem na konto Pay Pro w związku z tym wygląda na to że moje pieniądze przepadły a ktoś ma opłacony bilet 2 razy.
W związku z tym oświadczam że już nigdy w życiu nie będę używał "latamy.pl" a ktokolwiek mnie spyta o moją opinię to powiem prawdę o moim doświadczeniu.I nie będzie to pozytywna opinia.

Bardzo szybko transakcja zrealizowana
Bardzo szybko transakcja zrealizowana, bez zbednych pytan,fajerwerkow itp, karty pokladowe i bilety na czas.
Polecam ka zdemu, kto potrzebuje znalezc dobry lot i szybko i bez problemu go zamowic i oplacic
Za każdym razem a to mój 6 lot waszymi…
Za każdym razem a to mój 6 lot waszymi liniami, samolot jest opóźniony i do tego czas opóźnienia za każdym razem był przesuwany. Bałagan przy odprawie, przechodzenie do samolotu po płycie lotniska w deszcz i zawieruchę. Dramat. Najgorsza linia z jaką miałem do czynienia.Oczywiście te wszystkie żale i pretensje nie dotyczą latamy.pl , gdzie wszystko jest o k. To przeklinanie dotyczy wyłącznie najgorszych że znanych mi linii Wizzair.

Pierwszy raz rezerwowałam lot
Pierwszy raz rezerwowałam lot, strona łatwa w obsłudze, wszystko udało się załatwić bez problemu
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.