Empatia, pomoc w znalezieniu najkorzystniejszego połączenia . Mozliwość rozmowy telefonicznej a nie wirtualnej ( to ważne zwłaszcza dla osób starszych). Ponadto wykonywanie zabukowania i stos . wczes... Se mer
Det här tycker kunderna
Lecialem z podrecznym bagazem bez nadawania ciezszego bagazu. Przeszlismy bez problemow 1 Kontrolle. NIESTETY w drugiej okazalo sie ze moja Zona ma kuferek o 10cm wiekszy. Musielismy doplacic... Se mer
Od kilku lat korzystam z usług LATAMY. Jestem zadowolona .Są zawsze pomocni i potrafią fajnie doradzić i wyjaśnić.
W regulaminie informacja o codziennym kontakcie telefonicznym. Sytuacja pilna i nagła przytrafiająca się w niedzielę - brak kontaktu od ręki, bowiem infolinia nie jest dostępna tego dnia. Brak zgodnoś... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wszystkie linie lotnicze w jednym miejscu.
Kontaktuppgifter
Andrzejewskiego 5/3, 60-119, Poznań, Polen
- biuro@latamy.pl
- latamy.pl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lot do Pekinu
Po odwołaniu mojego lotu Polskimi Liniami Lotniczymi kupiłam bilety na stronie Latamy.pl Cena biletów niższa o 800 zł. Transfer mimo wcześniejszych sugestii znajomych "za mało czasu" okazał się bez problemu. Standard lotu - bardzo wysoki. Bardzo polecam.
Kartę pokładową dostałam o czasie
Kartę pokładową dostałam o czasie. Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług
Miła obsługa
Miła obsługa, terminowy lot, szczególnie, że czasu na przesiadkę było mało. Dobre i szybkie połączenie.
Korzystam dłuższy czas z latamy.pl i…
Korzystam dłuższy czas z latamy.pl i nie szukam niczego innego. Bo nie chcę się denerwować, a wcześniej właśnie tak było. Jestem zadowolony w 100%
Wszystko poszło sprawnie i bez…
Wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji. Fajne jest to, ze odprawa jest robiona przez Państwa i dostaję na e-maila kartę pokładową.
Szybko i na temat i to w zasadzie tyle.
Intuicyjna porównywarka cen w różnych…
Intuicyjna porównywarka cen w różnych terminach.
Wszystko odbyło się sprawnie i bezproblemowo. Cenne przypomnienie o odprawie.
Świetna cela lotu
Świetna cela lotu, obsługa bez zastrzeżeń. Wszystkie dokumenty w formie elektronicznej. Polecam!
Moje doświadczenie z firmą latamy.pl…
Moje doświadczenie z firmą latamy.pl jest bardzo pozytywne, Firma jest wiarygodna,pomocna i najważniejsza sprawa to bezpośredni i pomocny kontakt
POLECAM 👍
Zawiedziona
Dwa razy korzystałam z usług latamy.pl i dwa razy mniej więcej w tym samych czasie odwołano moje loty i zamieniono na inne w innym dniu, inne lotnisko. Na zwrot środków czekałam prawie dwa miesiące, po czym okazało się, że otrzymałam około dwustu złotych mniej. Kiedy zapytałam dlaczego - okazało się, że to koszty obsługi...
Pierwszy raz kupiłem bilet online
Pierwszy raz kupiłem bilet online
Dużo stresu i zadań związanych z lotem.
Bałem się oszustwa ale się udalot
To był pierwszy raz 😊
i wręcz proszę o promocyjne ceny Dziękuję Bardzo.
Jeżeli strona jest bezpieczna to wracam ... 🖐️
Wszystko spoko
Wszystko spoko. Dawno nie latałem więc i dawno nie kupowałem biletów ale mieli najłatwiejszy interfejs (dla mnie) i najtańsze połączenie. Najtańsze i najbardziej sensowne.
Udany zakup. Polecam
Bilet kupowałem w październiku na lot z Hawany do Tampy w lutym. Wszystko ok. Na lotnisku żadnych problemów z biletem.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.