Lasergravering Gnist Omdömen 7

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Enten dÄrlig til sit arbejde eller for dum til det.

Sendte et produkt lavet med fejl efter at jeg har sendt et logo til ham som fremgÄr som det skal af hans egen hjemmeside. EfterfÞlgende vil han ikke rette fejl pÄ trods af at jeg har tilbudt at dÊkke materiale omkostninger men vil have at jeg kÞber et nyt produkt til fuld pris. Tydeligvis svindler. Fortjener ikke den ene stjerne

6 februari 2026

Utrolig ringe handel.

Utrolig ringe handel.
BrĂŠndemĂŠrke med logo.
Jeg henvender mig til deres mail for at hĂžre mere om produktet samt forlĂžbet, jeg bliver mĂždt af dĂ„rlig attitude og ringe “vejledning”.

Efter 11 mails frem og tilbage, med dÄrlig attitude og service, og grundig af hvad der kan lade sig gÞre. SÄ vÊlger jeg alligevel at bestille et stempel
. Ikke for smart. Jeg sendte mit logo i hvid pÄ sort pÄ mail. som aftalt. Ingen bekrÊftelse af hvad der blev sat i maskinen var korrekt. ingen kommunikation derefter, trods alt ingen kvittering. Jeg modtager produktet og stemplet er forkert, der manglede nogle detaljer. Jeg tÊnkte det virker stadig. Stemplet bliver testet helt prÊcist 18 gange med utrolig forskellige resultater. Hvorefter der knÊkker.

Jeg henvender mig sÄ til vores foregÄende korrespondance, hvor jeg syntes vi skal finde en lÞsning. Der bliver uforstÄende svaret med at der ikke er noget at gÞre - det er sÄdan det er. Vi skriver yderligere frem og tilbage, hvorefter han stopper med at svare pÄ mails, og han prÞver at bilde mig ind, at der ingen returret er fordi produktet er brugt og emballagen er brudt. Det stÄr der intet om ifÞlge hans egne handelsbetingelser. ((som i Þvrigt er en skabelon der ikke engang er skrevet om))

Jeg stÄr nu med et produkt jeg ikke kan bruge, samt dÄrlige oplevelser og tab af penge.

Kan ikke anbefales at handle med ham.

7 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

En dÄrlig oplevelse - Der kÞber jeg ikke noget mere!

PÄ trods af dialog og verifikation af billedfil inden bestilling af brÊnder og brÊndestempel med eget logo, viste produktet sig at vÊre ulÊsbart - fordi teksten pÄ billedet alligevel for for lille.

EfterfÞlgende dialog bar prÊg af manglende forstÄelse, uhÞflige kommentar da jeg spurgte indtil prisen, da jeg skulle betale af fuld pris igen pÄ en ny og rettet version af stempel: "Hvis du syntes det er for dyrt, sÄ syntes jeg du bare finder en anden okay"...

- En dÄrlig oplevelse. Der kÞber jeg ikke noget igen (I bagklogskabens klare lys skulle jeg have returneret produktet og fÄet pengene tilbage)

19 augusti 2025

Ubehagelig oplevelse

Fra start virkede hÄndteringen af ordren uprofessionel, men var ingen ting i forhold til den efterfÞlgende behandling. produktet vi kÞbte gik i stykker fÞrste gang det blev brugt, da vi kontaktede virksomheden pÄ telefon for at indgÄ dialog om reklamationen, blev rÞret smÊkket pÄ, efterfÞlgende opsÞgte vi virksomheden igen for en dialog om reklamationen, som blankt blev afvist, da han fortalte vi havde fejlbetjent produktet. dette er svÊrt at vide da der ikke medfÞlger vejledning til produktet, da dette blev pÄtalt, og pÄpeget at det er et lovkrav at vejledning skal fÞlge med et produkt, blev han vred, og efter en kort diskussion, hvor der pÄ ingen mÄde var mulighed for at finde en lÞsning vi begge kunne vÊre tilfredse med, blev dÞren smÊkket i hovedet pÄ mig.

17 juni 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer