Prima winkel. Bestelling vlot afgehandeld. Erg goedkoop voor hetgeen ik moest hebben. Kan het largo fit moeilijk kwalijk nemen (vandaar wel vijf sterren) maar als ze dpd als bezorgdienst dumpen is he... Se mer
Företaget har svarat
de levering was heel professioneel, goed verpakt en vriendelijk persoon. het in elkaar zetten ging gemakkelijk d.m.v de duidelijke instructies. inmiddels getest en ben zeer tevreden. je krijgt zek... Se mer
Företaget har svarat
Largo Fit adverteerde met een aanbieding via een wederverkoper. Wederverkoper gaf een leverdatum aan die voor mij absoluut niet uit kwam. Na contact met Largo Fit, prima geholpen en bestelling aldaar... Se mer
Kempische Steenweg 303/200, 3500, Hasselt, Belgien
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering van het product! Product voldoet volledig aan verwachtingen!

Svar från Largo Fit
Top bedrijf! Enigste bedrijf dat spullen wel kon leveren die overal uitverkocht waren, en snel geleverd ook!

Svar från Largo Fit
Alles is goed verlopen, van begin tot eind. Ik kende deze webshop nog niet, maar heb het uiteindelijk toch besteld. Het pakket kwam vanuit België naar Nederland, maar toch was de levertijd vrij kort. Ik geloof 3 werkdagen. Pakket kwam netjes aan, doos had geen schade of iets dergelijks. Omdat alles goed verlopen is, kan ik deze website gewoon aanraden dus.

Svar från Largo Fit
Uitstekende service van Largofit. Ik had het verkeerde toestel besteld. Dit werd gratis opgehaald en het geld geretourneerd. Het juiste toestel is van grote klasse en wordt volop gebruikt.
Dankjewel Jacob voor je serviceverlening.
Danny van der Giessen

Svar från Largo Fit
Prima afgehandeld, zoals gebruikelijk wordt je op meerdere manieren op de hoogte gebracht wanneer de levering zal plaatsvinden.

Svar från Largo Fit
Ik heb van de site een Rugged Flat Bench besteld en ook kleine spullen van het merk Body Solid..de transacties waren zo soepel en de levering zo snel dat ik heel tevreden ben..echt een aanrader voor de serieuze lifter!
Mario D.

Svar från Largo Fit
Snel antwoord op je vragen.
Makelijk bestellen.
Snelle levering.
Dus voor mij zeker een aanrader!

Svar från Largo Fit
Mijn bestelling verstuurd op 19 augustus en tien dagen laten nog niks ontvangen. Heb al verschillende maal gemaild maar geen antwoord. Spijtig. Bij mijn vorige bestellingen ging het veel vlugger.
(huidige bestelling LF2160)

Hallo,
De bestelling en levering was 👌
Maar de berichtgeving van de chauffeur was ronduit niet OKE....namelijk helemaal geen berichtgeving stond zo voor de deur ....wij zouden net weggaan ....heb ik ook tegen de chauffeur gezegd ...met als antwoord dan had ik het weer meegenomen .
Moet je bij de leverancier zijn ...wat een dom antwoord
Mvg Henk
Het apparaat is 👌

Svar från Largo Fit
Los van elkaar 2 competitie kettlebells van 12 en 20 kg aangeschaft. Snel bezorgd. Uitstekende kwaliteit.

Svar från Largo Fit
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.