La Reyna Omdömen

TrustScore 3 av 5

Företagsinformation

Skrivet av företaget

La Reyna biedt trendy en stijlvolle kleding voor de moderne, zelfverzekerde vrouw. Met een passie voor mode en oog voor detail creëren we collecties die perfect aansluiten bij jouw unieke stijl. Van casual chic tot elegante looks, bij La Reyna vind je kleding die jou laat stralen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop – ontdek zelf waarom La Reyna jouw nieuwe favoriete kledingmerk wordt!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Terugbetalen

Toen ik mijn jurk wilde bestellen voor een bruiloft en advies nodig had qua maat werd ik super geholpen. Mijn vraag was ook of de jurk op tijd binnen zou zijn. Dit was geen probleem dat ging makkelijk lukken. Meerdere keren via de mail contact gehad of het nog ging lukken. Puntje bij paaltje was mijn jurk beschadigd in hun magazijn en kon niet geleverd worden. Dit kan natuurlijk gebeuren was mijn antwoord naar hun. Via de mail bevestigde Team La Reyna dat ze mijn geld terug zouden storten. Dit is tot op heden nog niet gebeurd en kan ook geen contact meer met ze krijgen.

10 september 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het wachten was het waard.

Ik heb de mooie satijnenjurk met halternek besteld en ik ben helemaal verkocht! De jurk ziet er precies uit zoals op de foto en ik kan niet wachten om hem te dragen naar de bruiloft van mijn vrienden. Het wachten op de jurk was het zeker waard.

15 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik zou 0 sterren geven mocht dit…

Ik zou 0 sterren geven mocht dit kunnen. Ik betwijfel of dit een echte webshop is.
Na 10 werkdagen nog steeds niet ontvangen. Geen telefoonnummer van de klantendienst beschikbaar, wat wel verplicht is.

Zeker NIET hier bestellen!

12 augusti 2025
Logotyp för La Reyna

Svar från La Reyna

Beste Shelly,

We begrijpen dat een vertraging ontzettend vervelend en frustrerend kan zijn. Bij uw bestelling heeft u een foutief adres opgegeven en pas twee dagen later een e-mail gestuurd om dit te corrigeren. Hierdoor konden wij uw bestelling niet direct aanpassen en heeft het wat langer geduurd voordat we deze opnieuw konden versturen.

Nog vóór het verstrijken van de levertermijn heeft u boos contact met ons opgenomen met het verzoek om uw bestelling per direct te annuleren. Aangezien dit niet de gebruikelijke procedure is, hebben wij u gevraagd een e-mail te sturen naar onze klantenservice zodat wij dit voor u konden regelen. Dit heeft u echter nagelaten.

Vandaag hebben wij 45 minuten met u gesproken en geprobeerd uit te leggen waardoor de levering te laat was. Daarbij hebben wij u oplossingen aangeboden, zoals het alsnog annuleren van uw bestelling met volledige terugbetaling, of het ontvangen van een kortingscode. Helaas wilde u van beide opties niets weten. Wij vinden het jammer dat we niet tot een oplossing zijn gekomen.

Desalniettemin zijn wij dankbaar voor uw feedback, omdat dit ons helpt onze klantenservice verder te verbeteren.

Wij wensen u nog een fijne dag.

Team La Reyna

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.