Ik gebruik Laposta al jaren naar grote tevredenheid! De tool is erg gebruiksvriendelijk, lekker in het Nederlands, de mogelijkheden zijn enorm en het eindresultaat ziet er professioneel uit. Ook... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik gebruik Laposta al jaren voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrieven voor onze stichting. Het is heel gebruikersvriendelijk en fijn dat het Nederlandstalig is. De helpdesk denkt met je mee... Se mer
Laposta is een enorm handig hulpmiddel om nieuwsbrieven te maken, die via de mail verzonden worden. Hoe je de nieuwsbrief moet opmaken is even puzzelen. Er zijn gelukkig standaard sjablonen, maar het... Se mer
Wij versturen gratis nieuwsbrieven en maken die op de site van Laposta. De software is goed doordacht, je leert snel hoe e.e.a. werkt. Resultaat is prima. Laposta beheert ook ons adresbestand heel ade... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Maak en verstuur jouw digitale nieuwsbrieven goed, veilig en snel met Laposta. Met dit gebruiksvriendelijke Nederlandse nieuwsbriefprogramma kun jij direct aan de slag met effectieve tools voor e-mailmarketing en volledig voldoen aan de Europese privacywetgeving. Gratis te gebruiken tot 2000 relaties.
Kontaktuppgifter
Zutphen, Nederländerna
- helpdesk@laposta.nl
- laposta.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
LaPosta werkt altijd prima
LaPosta werkt altijd prima, soepel, zonder uitval.
Gebruiksvriendelijk en vlot
Gebruiksvriendelijk en vlot. Voor kleine verenigingen gratis.
Laposta is een gemakkelijk programma
Laposta is een gemakkelijk programma, zeker voor non-professionals en het is Nederlands!
Gebruikersgemak en doeltreffend
Eenvoudig in gebruik maar helaas in…
Eenvoudig in gebruik maar helaas in integratie in standaard mail programma
Een fijn en eenvoudig platform voor het…
Een fijn en eenvoudig platform voor het maken van Nieuwsbrieven.
Mooi product en goed alternatief als je…
Mooi product en goed alternatief als je weg wilt blijven van Big-tech. Zeker de moeite waard om een overstap te onderzoeken.
Laposta helpt groeien.
Ik werk al enkele jaren met Laposta om mijn abonnees op het gratis E-zine te schrijven. Ik vind het altijd een leuk klusje in de vriendelijk en overzichtelijke omgeving. Alles werkt perfect, het is nooit misgegaan. De nieuwe AI functionaliteit helpt om de nieuwsbrieven nog mooier te maken.
Goede software maar (nog) puur gericht…
Goede software maar (nog) puur gericht op de Nederlands markt. Heb je een webshop in meerdere talen en wil je ook nieuwsbrieven sturen in verschillende talen, dan zou ik even verder kijken, want Laposta leent zich daar vrij slecht voor, en dat is dan eigenlijk ook het enige wat jammer is, want voor de rest zit het prima in elkaar.
Hier moet je zijn voor Nederlandse nieuwsbrieven soevereiniteit!
Een betrouwbaar bedrijf van Nederlandse bodem met zeer goede beveiliging en een goede klantenservice.
Laposta vind ik fantastisch!
Ik gebruik nu anderhalf jaar Laposta voor mijn maandelijkse nieuwsbrieven en ik ben er heel blij mee. Ik maak hem op mijn laptop, iPad en telefoon; allemaal net zo makkelijk. Ik zou geen ander platform willen.
Eenvoudig te gebruiken
Eenvoudig te gebruiken, maar professioneel mailplatform voor mooie nieuwsbrieven.
Gewoon geweldig goed
Nederlandstalig. Overzichtelijke editor. Foto's nIet uploaden maar slepen. En een geweldige, snel reagerende helpdesk als je het (in het begin) even niet snapt. Gewoon een geweldig programma voor nieuws- en salesbrieven.
Ik maak graag gebruik van Laposta
Ik maak graag gebruik van Laposta voor het maken van mijn nieuwsbrieven. Het is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Bij vragen word je goed en snel geholpen.
Een fantastische oplossing
Een fantastische oplossing voor onze stichting. Wij hebben geen enorme budgetten maar kunnen op deze manier alsnog professionaliteit inkopen.
Het beste alternatief in Nederland!
Wij zijn heel blij dat wij als…
Wij zijn heel blij dat wij als stichting hebben gekozen voor LaPosta vanwege de eenvoud in gebruik, de logische stappen die je moet maken om tot het versturen van een nieuwsbrief te komen en daarnaast een heel overzichtelijke ledenbestand nu kunnen gebruiken. Wij zijn ook blij, omdat wij als kleine organisatie geen kostbare aanbieders kunnen gebruiken, dat het gebruik gratis is tot een bepaalde grens van leden. Niks dan fijne ervaringen.
Zelf mooie nieuwsbrieven kunnen maken
Zelf mooie nieuwsbrieven kunnen maken. Veel mogelijkheden in kleur en i deling.
Top!
veel gebruiksgemak en snelle en vriendelijke hulp als je er toch niet uitkomt via de tips op de site zelf.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.