Lampenmanie Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na alle negatieve revieuws te hebben gelezen,toch een ventilator besteld.mail contact gehad omdat na mijn aankoop op de site vermeld stond dat deze uit het assortiment was.netjes antwoord gehad dat be... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Begin juni een lamp besteld. Na 2 dagen verzendbevestiging gekregen. Daarna 2weken niets gehoord. Uiteindelijk een bezorgd melding. Terwijl er niets is bezorgd. Meerdere malen contact gehad per mai... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Komt op mij over al dropshipper. Bestelling gedaan. Zou met DHL naar pakketpunt gaan. Kreeg vaag verhaal dat pakketpunt vol zou zijn (is mega distributiecentrum van dhl, dus lijkt mij stug). Levering... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

WAARDELOOS!! Stom dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken! 2 lampen besteld waarvan 1 beschadigd, foto’s gemaakt en gemaild naar de klantenservice. Inmiddels ben ik al langer dan een week bez... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 52 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

59 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Lampenmanie is een oplichtersbende

Deze oplichters proberen klanten een reeds gebruikte lamp in de maag te splitsen en denken zo met klanten om te gaan.
De doos was duidelijk - zelfs - meermalen geopend geweest, de kartonnen binnenbescherming duidelijk ook, maar wat nog erger was: de lamp zat onder de vingerafdrukken, stof en een paar flinke krassen.
Ik accepteerde dit niet en vond het werkelijk onfatsoenlijk dat dit waardeloze bedrijf dit zo durfde af te leveren. M.a.w.: ik wilde een spiksplinternieuwe - waar ik voor betaald had - en geen tweedehands lamp.
Ik heb daartoe een zestal mails gestuurd en aanvankelijk reageerde Lampenmanie met de vraag om foto’s. Die heb ik toegestuurd. Daarna - ondanks 5 mails - totaal geen reactie meer. Dus geen fatsoenlijke oplossing geboden.
Ik wil nooit meer iets te maken met deze oplichters.

20 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling geplaatst betaald en nul…

Bestelling geplaatst betaald en nul reactie omtrent levering . Niets ontvangen . Telefoon wordt niet beantwoord en automatische respond op e-mail wordt ook niet beantwoord !!! Onbetrouwbaar!!!
Wil mijn geld terug ! Of producten leveren !!

17 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Retour maar geld niet terug

Twee maanden geleden de lamp geretourneerd en 13 euro retourkosten moeten betalen. Bevestiging gekregen dat ik het gehele bedrag + retourkosten terug krijg. Echter wacht ik nog steeds op dit bedrag. Geen reactie op mailtjes ook.

13 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lamp op voorraad maar na enkele weken…

Lamp op voorraad maar na enkele weken nog niks. Wordt zeer slecht op mail en meestal wel op telefoon gereageerd. Lamp blijkt zoek, in overleg bestelling geannuleerd wordt gecrediteerd. Na nog vele e-mail en belletjes met vele redenen waarom niet, nu na ander halve maand geld (bijna €200,-) gelukkig weer op mijn rekening.
Zie andere review sites die goede beoordelingen geven...kan het me niet voorstellen. Koop niet bij deze webshop...

12 april 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bestelling in goede orde ontvangen

In eerste instantie ging er iets mis met mijn bestelling, waardoor ik door het lezen van de reviews dacht dat ik wellicht een “nep” aankoop had gedaan. Via de mail kreeg ik ook geen contact met de klantenservice.
Vervolgens als ik belde naar de klantenservice kreeg ik direct een muziektoon.
Op het moment dat ik dacht mijn geld kwijt te zijn,werd ik netjes terug gebeld door het bedrijf. Zij zijn spoed achter mijn bestelling aan gegaan. Ik heb de lamp inmiddels binnen en ben hier blij mee.
De medewerker vertelde mij dat zij last hebben van COVID-19 en hierdoor achterstanden hebben opgelopen. Heel vervelend en naar genoeg!

2 april 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Philips led lampen kopen?

Philips led lampen besteld vanwege de ruime keuze en de scherpe prijzen. (Waarschijnlijk mede hierdoor niet eerst reviews gelezen) Afgehaakt bij meedere andere webshops die wel philips lampen laten zien, maar niet op voorraad hebben en vervolgens merkloze alternatieven aanbieden voor een te hoge prijs tov mijn gekozen lampen van een A-merk.
Na het lezen van 2 sterren reviews snel gerustgesteld door snelle reacties van zowel lampenmanie als ook van de verschillende vervoerders.
Hoewel niet vanuit een magazijn in Nederland geleverd zijn 5 dagen na de bestelling twv 60 euro de lampen professioneel goed verpakt en gratis bezorgd. Goed bezig daar bij lampenmanie!

1 april 2021

Uitstekende webwinkel

Ondanks de vele negatieve reviews hier heb ik er toch een lamp besteld. Ik werd geregeld op de hoogte gehouden waar mijn pakket zich bevond. Binnen een week werd het al geleverd. Klasse. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

27 mars 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestel hier niets is mijn advies

Bestel hier niets is mijn advies. In januari lampen gekocht en betaald maar niets gekregen. In eerste instantie zou mijn bestelling verkeerd bezorgd zijn, later werd gezegd dat mijn geld teruggestort zou worden. Contact via e-mail leek in eerste instantie oprecht, nu worden berichten direct beantwoord met een steeds dezelfde boodschap.

24 mars 2021

Oplichterij!

Artikelen 22 februari retour. Nergens een reactie op.
Na drie weken een reactie: moet artikelen retourneren, dan geld terug!
Ze hebben de artikelen al drie weken terug!

22 mars 2021

Na 5 dagen nog steeds niets ontvangen

Na 5 dagen nog steeds aan het wachten op de inbouwspots terwijl ze op voorraad waren. 4 mailtjes inmiddels ontvangen dat ze onderweg zijn. Daar gaat de planning van je verbouwing :(

18 mars 2021

hier koop ik nooit meer

5 dezelfde lampen besteld, 2 goede ontvangen en 3 verkeerde die het ook nog eens niet deden. Communicatie hierover uiterst gebrekkig, een willekeurig en te laag bedrag als compensatie.
Eens maar nooit meer

18 mars 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tevreden over de artikelen en de service

14 ouderwetse gloeilampen besteld, die bijna nergens meer in winkels te koop zijn. Prijs was gunstig en de site zag er prima uit. Na bestelling kreeg ik echter geen bevestigingsmail. Twee dagen later de klantenservice hierover gebeld, maar kreeg alleen een muziekje te horen en kon niets inspreken. Daarna pas zag ik de diverse negatieve reviews en dacht ik er niet goed aan gedaan te hebben hier te bestellen. Hoe anders liep het daarna. Enkele uren later keurig en vriendelijk teruggebeld door de klantenservice: de bestelling en de betaling waren goed ontvangen en ik zou op de hoogte worden gehouden van verzending. Als verklaring voor het niet kunnen inspreken van een boodschap bij mijn eerste telefoontje naar de klantenservice gaf de mevrouw aan dat Lampenmanie nog niet zo lang in Nederland actief is en dat sommige dingen nog beter moeten worden ingericht. Voor mij een acceptabele verklaring. Daarna verliep alles perfect. Ik ben steeds per mail geïnformeerd over mijn bestelling en vandaag is alles keurig verpakt bezorgd. Tevreden dus!

12 mars 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.