Främst måste jag klaga på att jag aldrig fick någon avisering att paketet fanns att hämta, men det är troligen inte ett fel?! Önskar kanske också att elkontakterna var standard för våra uttag!
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Lamp24.se är din nätbutik för lampor och belysning. Med vårt urval av mer än 400 varumärken, gör vi inte bara ditt hem ljusare utan även mysigare. Hos oss hittar du lampor för varje smak, behov och budget. På så sätt kan du skapa den perfekta belysningsatmosfären för varje tillfälle och öka ditt välbefinnande oavsett vilket rum du befinner dig i. Lamp24.se får du professionell rådgivning och vägledning, oavsett om du är privat- eller företagskund. Vi erbjuder 50 dagars gratis returrätt och fri frakt på beställningar över 500 kr.
Fri returfrakt och pengarna-tillbaka-garanti
50 dagars öppet köp med fri returfrakt och pengarna-tillbaka-garanti
Rabanusstraße 14-16 , 36037, Fulda, Tyskland
- 08-44 685 068
- info@lamp24.se
- lamp24.se
Ber kunder att lämna omdömen
Lampan gick inte montera i vår…
Lampan gick inte montera i vår takanslutning, ville returnera. Det var inga problem, återbetalning direkt plus att jag inte behövde returnera varan. Snabb och bra handläggning. Därför bra betyg till er.
paketeringen var väldigt bristfällig
paketeringen var väldigt bristfällig, vilket gjorde att vi fick en trasig vara direkt vid leverans. Även lamporna som vi hade köpt till var buckliga i förpackningarna på grund av dålig paketering.
Jag fick en lampa som jag inte hade…
Jag fick en lampa som jag inte hade beställt och av den andra fick jag 6 men hade beställt 7
Handla inte här!
Bra sortiment men långa leveranstider.
Bra produktsortiment och ofta ett bra pris, dock med långa och osäkra leveranstider där leveransen ofta fördröjs.
Lampan fungerade inte perfekt
Lampan fungerade inte perfekt. Går inte att dimma ner, då får den spader lyser-blinkar-stänger ner....
Har lite svårt att ge ett omdöme…
Har lite svårt att ge ett omdöme eftersom jag inte kan sätta upp lampan förrän i augusti. Lampan är så snygg därför får den 5 stjärnor
Urdålig manual samt att ni tipsar om…
Urdålig manual samt att ni tipsar om fel lampa som inte passar. Vi har inte fått upp den korrekt än trots att vi följt manualen. Not OK med andra ord
Meddela i beställningsprocessen att ni…
Meddela i beställningsprocessen att ni inte har hemleverans utan att paketet måste upphämtas. I info från leverantör kom det fram att paketet hade skadats, något ni inte hade information om när jag talade med er kundtjänst. Skapade mycket oro då lampan skulle ges i present och tid för nybeställning var väldigt knapp.
Snabb leverans och en bra produkt.
Jag blev lurad,utomhusbelysning ska…
Jag blev lurad,utomhusbelysning ska vara i aliminum,inte plast, lurendrejeri, skäms på er,
Bättre än den som är på bilden på…
Bättre än den som är på bilden på hemsidan. Elegant design